Σύσκεψη Σ.Ο.Π.Π. 24/11/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη Σ.Ο.Π.Π. 24/11/2014

Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με θέματα:

  1. «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων».
  2. «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό περιόδου 2014 – 2015».

τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Νικόλαος Μάρτης» (Ισόγειο, πρώην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου).

Στο πλαίσιο της παραπάνω σύγκλησης του Οργάνου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας των Φορέων, για αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία της Θάσου, λόγω των συχνών φαινομένων που καταγράφηκαν μετά την πυρκαγιά του 2013, καθώς και στην προστασία των ορεινών μας όγκων, λόγω ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών που ευνοούν τη χιονόπτωση και τον παγετό.

Διαβάστηκε 2523 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 14:49

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή