Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Τα πρώτα κάλαντα από τον Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ. και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Καβάλας στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά

kalanta_apo_SYPEKAΤα πρώτα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας τραγούδησαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας την Παρασκευή το πρωί, 20 Δεκεμβρίου 2013.

Ο κ. Γρανάς ευχήθηκε στους εκπρόσωπους των υπαλλήλων καλές γιορτές και εξήρε την δραστηριότητα του Συλλόγου, που συνεισφέρει ουσιαστικά στην καλή λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών στις καθημερινές τους υποθέσεις.



 


kalanta_apo_mathites_toy_EEEEKΣτη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας υποδέχτηκε στο γραφείο του τους μαθητές και τις μαθήτριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Ν. Καβάλας. Παρών ήταν και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜ-Θ Γιώργος Γερομάρκος.

Ο κ. Γρανάς ευχαρίστησε τους μαθητές, τον Διευθυντή κ. Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς. Σε ερώτησή του αν υπάρχει κάτι το οποίο τα παιδιά θα ήθελαν να ζητήσουν, εκείνα αναφέρθηκαν στη δυσκολία που δημιουργείται από τις συχνές αλλαγές των οδηγών κατά τη μεταφορά τους στο σχολείο.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας συμφώνησε ότι είναι σημαντικό το ζήτημα αυτό και δεσμεύτηκε ότι θα το συζητήσει με την αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να δοθεί λύση. Ευχήθηκε καλές γιορτές και καλή δύναμη και συνεχάρη τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τα καλαίσθητα ημερολόγια που φιλοτέχνησαν.

Διαβάστηκε 2637 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 17:43

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή