Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Συλλόγου των Υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας Έτους 2012

xristougenniatiki_giorti_27-12-12Με μία λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:30 μ.μ. στο χώρο του φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εορτή του Συλλόγου των Υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας.

Τις ευχές τους για χρόνια πολλά εξέφρασαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού ΑΜΘ, Κώστας Παπακοσμάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Καβάλας, Γιώργος Γερομάρκος, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Χρήστος Ποτόλιας και Κατερίνα Γεροστεργίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα παιδιά των εργαζομένων που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το 2012, οι μαθητές που αρίστευσαν σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, ενώ στους μαθητές του Δημοτικού μοιράστηκαν παιχνίδια.
Διαβάστηκε 2125 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 17:49

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή