Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Εγκαίνια αιθουσών στο Γυμνάσιο Πρίνου Θάσου

 

prinos_1Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:00 το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς πραγματοποίησε τα εγκαίνια του έργου: «Προσθήκη αιθουσών στο Γυμνάσιο Πρίνου Θάσου».

 

 

 

prinos_2Το έργο δημοπρατήθηκε στις 19-05-2009 και οι εργασίες περαιώθηκαν στις 30-06-2011. Ο προϋπολογισμός της μελέτης του έργου ανέρχεται στα 450.000 Ευρώ. Το κτίριο βρίσκεται στο οικόπεδο του Δημοτικού Σχολείου Πρίνου και η προσθήκη αιθουσών πραγματοποιήθηκε στον όροφο του κτιρίου που στεγάζεται το Γυμνάσιο Πρίνου. Η προσθήκη περιλαμβάνει πέντε αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο, χώρους υγιεινής, αποθήκη και διάδρομο. Το συνολικό εμβαδόν του ορόφου ανέρχεται στα 351.79 τ.μ. 

prinos_3Ο φέρων οργανισμός του ορόφου και του νέου κλιμακοστασίου είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και τo κτίριο επικαλύφθηκε με ξύλινη στέγη η οποία κατασκευάσθηκε στην πάνω πλάκα του δώματος. Για τα Άτομα με Αναπηρία κατασκευάσθηκε ανελκυστήρας.

Διαβάστηκε 2574 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 15:11

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή