Λουτρά Ελευθερών


0054Στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για την αξιοποίηση των Λουτρών των Ελευθερών, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς κατά τη διάρκεια μίας σεμνής εκδήλωσης, στην οποία αποδόθηκαν τα δεδουλευμένα στους 14 εργαζόμενους στα Λουτρά, τα οποία ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο λειτουργίας τους.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους υπογράμμισε «πρόθεση μας είναι, στο επόμενο χρονικό διάστημα να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση των Λουτρών, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες μίας σύγχρονης μονάδας, για να μπορέσουν να γίνουν και πιο ελκυστικά. Φέτος ανταπεξήλθαμε αρκετά καλά, με τις δυνατότητες που είχαμε και σε αυτό συμβάλλετε και σεις τα μέγιστα. Ελπίζουμε του χρόνου οι συνθήκες να είναι εντελώς διαφορετικές και καλύτερες. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις ενέργειες για την αναβάθμιση των Λουτρών και των εγκαταστάσεων τους. Πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε του χρόνου τα Λουτρά να έχουν μία εντελώς διαφορετική μορφή και να μπορέσουμε να τα λειτουργήσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε ως Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για τη λειτουργία των Λουτρών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Λουτρά Ελευθερών συνεχίζουν πιλοτικά τη λειτουργία τους κάθε Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 π.μ έως τις 6:00 μ.μ για όλο το μήνα Οκτώβριο και επίσης ότι από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, πρώτο τριήμερο εφαρμογής της πιλοτικής λειτουργίας τα λουτρά Ελευθερών δέχθηκαν 110 επισκέψεις.

Διαβάστηκε 2163 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:12

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή