Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Επισκέψεις σε συσκευαστήρια σταφυλιών

001Επισκέψεις σε συσκευαστήρια σταφυλιών και σε ένα διαλογητήριο – συσκευαστήριο βρώσιμης ελιάς, στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, συνοδευόμενος από Περιφερειακούς Συμβούλους και από υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

 

Σκοπός της επίσκεψης, που είναι η δεύτερη από τότε που ξεκίνησε η συγκομιδή των σταφυλιών, ήταν η εκ νέου ενημέρωση της διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι σταφυλοπαραγωγοί, καθώς επίσης και η συλλογή προτάσεων, με στόχο τη βελτίωση υποδομών αλλά και τρόπου διάθεσης του προϊόντος με τη συνδρομή της Περιφέρειας, όπου αυτό είναι εφικτό.

Φέτος σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, τον μήνα Αύγουστο εξήχθησαν 3.350.692 κιλά σταφυλιών της ποικιλίας Βικτώρια και 261.679 κιλά της ποικιλίας Σουλτανίνα, ενώ τον μήνα Σεπτέμβριο εξήχθησαν 156.545 κιλά Βικτώρια, 3.819.235 κιλά Σουλτανίνα και 49.615 κιλά σταφυλιών ποικιλίας Ιτάλια.

004

 

 

Διαβάστηκε 2354 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:11

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή