Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Βελτίωση εγκαταστάσεων Ιχθυόσκαλας Καβάλας

Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά και της αναδόχου τεχνικής κατασκευαστικής εταιρίας, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση εγκαταστάσεων Ιχθυόσκαλας Καβάλας». Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.863.357 € και είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑ 2007 – 2013».

 

Πρόκειται για μία σειρά παρεμβάσεων, που θα γίνουν στην Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και θα βελτιώσουν αφενός τις υπάρχουσες υποδομές και αφετέρου θα διευκολύνουν και τους επαγγελματίες που διακινούν τα προϊόντα τους και θα διασφαλίζουν στον μέγιστο βαθμό τις συνθήκες υγιεινής στον τόπο διακίνησης ιχθυηρών.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς υπογράμμισε «με την υπογραφή της σύμβασης του έργου, θα υπάρξει πλέον ουσιαστική βελτίωση των εγκαταστάσεων της Ιχθυόσκαλας, καθώς λόγω παλαιότητας είχαν αρχίσει να εμφανίζονται προβλήματα στη διατήρηση της υγιεινής και της καθαριότητας. Με τις επεμβάσεις που θα γίνουν τα προβλήματα αυτά θα εξαλειφθούν, όπως επίσης θα εξαλειφθούν και άλλα ζητήματα τα οποία δημιουργούνται αυτή τη στιγμή από τον ίδιο λόγο».

Διαβάστηκε 2223 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:10

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή