Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Άρση προσωρινής απαγόρευση κολύμβησης ακτή «ΡΑΨΑΝΗ.

Μετά από σχετική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά, αίρεται η απαγόρευση κολύμβησης στην ακτή «ΡΑΨΑΝΗ» του Δήμου Καβάλας σύμφωνα με τους όρους της αριθμ. Πρωτ. 07/3147/30.6.2011 απόφασής μας «περί χαρακτηρισμού καταλληλότητας ακτών κολύμβησης Π.Ε Καβάλας έτους 2011».

 

 

Ο Δήμος Καβάλας παρακαλείται , στα πλαίσια της λήψης μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας , όπως σε μέρες που θα υπάρχει έντονη βροχόπτωση να ενημερώνει εγκαίρως το κοινό και να τοποθετεί πινακίδες επισημαίνοντας την αποφυγή κολύμβησης σε απόσταση 200 μέτρων εκατέρωθεν του σημείου εκβολής του αγωγού ομβρίων στην περιοχή «ΡΑΨΑΝΗ» , στο σημείο που είναι ο παιδότοπος με την ονομασία «ΝΕΦΕΛΕΣ , για προληπτικούς και μόνο λόγους και να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ και εγγράφως την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας Π.Ε Καβάλας για κάθε πρόβλημα που τυχόν ανακύπτει σχετικό με διαφυγή λυμμάτων στη θάλασσα.

Διαβάστηκε 2656 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:07

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή