Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Προβολή Νομών Καβάλας - Δράμας

 

MENOUME_ELLADA_LOGOΣας ανακοινώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 πρόκειται να προβληθεί μεταξύ 13:00 και 15:00 η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» της ΝΕΤ, όπου τις προηγούμενες μέρες πραγματοποίησε γυρίσματα στην περιοχή Καβάλας και Δράμας.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, με αρχηγό τον δημοσιογράφο Αλέξη Καπλάνη, παρέμεινε στην περιοχή μας οκτώ (8) ημέρες (5 στην Καβάλα και 3 στη Δράμα) κατόπιν των ευγενικών χορηγιών αντίστοιχων ξενοδόχων των δύο πόλεων. 

Η Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού και Τουρισμού υποστήριξε τις δράσεις της Ομάδας συντονίζοντας τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες και παρέχοντας υλικό, οδηγίες και πληροφορίες σύμφωνα με κοινό σχέδιο δράσης.

Έτσι αναμένουμε την προβολή των περιοχών της Καβάλας και Δράμας [ Τουριστικοί Τόποι (Καβάλα, Οινοποιεία Παγγαίου, Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, Φίλιπποι Λασπόλουτρα κ.α ) Δράμα , Παρανέστι, Πάρκο Αγρίων Ζώων, Οινοποιεία περιοχής κ.α ] , όπως και του διάπλου του Νέστου (Σταυρούπολη – Τοξότες).

Διαβάστηκε 2998 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 13:59

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή