Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Υπογραφή της Σύμβασης Κατασκευής του Έργου «Ηλεκτροφωτισμός επί της επαρχιακής οδού Χρυσούπολης - Κεραμωτής στην είσοδο και έξοδο της παράκαμψης της Νέας Καρυάς»

Στις 14-03-2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος υπέγραψε τη Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «Ηλεκτροφωτισμός επί της επαρχιακής οδού Χρυσούπολης-Κεραμωτής στην είσοδο και έξοδο της παράκαμψης της Νέας Καρυάς», από κοινού με τον ανάδοχο.

Με το υπόψη έργο θα ηλεκτροφωτιστεί η είσοδος και η έξοδος της παράκαμψης της Νέας Καρυάς του Δήμου Νέστου που βρίσκεται στην 8η επαρχιακή οδό και η ολοκλήρωση του έργου θα συμβάλλει θετικά στην οδική ασφάλεια των χρηστών της συγκεκριμένης οδού, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο όπου υπάρχει συχνή κυκλοφορία οχημάτων.

Το έργο σε συνδυασμό με τον κυκλικό κόμβο που θα κατασκευαστεί στη διασταύρωση του Χαϊδευτού, αποσκοπεί στη βελτίωση των συνθηκών κίνησης στον δρόμο που εξυπηρετεί, μεταξύ άλλων, την τουριστική κίνηση της Θάσου και την Κεραμωτή.

Διαβάστηκε 949 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 13:42

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή