Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Δελτίο τύπου του Κ.Ε.Κ. της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας προς τους αγρότες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Κ. Ποιητού 18 - Δίπλα στο 1ο Γυμνάσιο Καβάλας), γνωστοποιεί τους ενδιαφερόμενους αγρότες ότι περιλαμβάνεται στη λίστα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως Φορέας Παροχής Κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων και ως Κέντρο Εξετάσεων χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης των γεωργικών φαρμάκων.

Με βάση τα ισχύοντα, η λήψη του σχετικού πιστοποιητικού αποτελεί υποχρεωτική προϋπόθεση για την δυνατότητα αγοράς γεωργικών φαρμάκων από τους γεωργούς.

Μετά την έκδοση των αναμενόμενων εγκυκλίων, οι οποίες θα περιέχουν και τις ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, θα ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους αγρότες με νέο Δελτίο Τύπου.

Διαβάστηκε 2393 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 14:36

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή