Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Δελτίο τύπου για τα αιτήματα του ΤΕΙ Καβάλας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την επίσκεψη των σπουδαστών του ΤΕΙ Καβάλας στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αρχέλαο Γρανά, στις 9 Απριλίου 2013, η διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας δηλώνει:

- Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η παιδεία είναι κοινωνικό αγαθό και θα πρέπει να παρέχεται δωρεάν σε όλους.

- Πιστεύουμε στη δημόσια δωρεάν παιδεία και στην απρόσκοπτη λειτουργία των Πανεπιστημίων και ειδικότερα του ΤΕΙ Καβάλας, ενός Ιδρύματος το οποίο αποτελεί αναπτυξιακό πόλο της πόλης μας και της περιοχής μας γενικότερα.

- Στηρίζουμε την προσπάθεια εξωστρέφειας του Ιδρύματος και σύνδεσής του με την παραγωγή, προκειμένου οι κατευθύνσεις των σχολών του ΤΕΙ Καβάλας να συνάδουν με το αναπτυξιακό πρόσωπο της περιοχής.

- Αναφορικά με το σχέδιο «Αθηνά» στηρίζουμε τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων του ΤΕΙ Καβάλας, όσο και των θεσμοθετημένων οργάνων της Αυτοδιοίκησης.

Καλούμε την Κυβέρνηση να σκύψει στα προβλήματα της εκπαίδευσης και ειδικότερα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικά σ’ αυτήν την εποχή που απαίτηση όλων είναι η δημόσια και δωρεάν παιδεία για την πλειοψηφία του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.

Διαβάστηκε 3232 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 10:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή