Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Συστήθηκαν και λειτουργούν τα ΚΕΛΑΥΕ

Τα Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου (ΚΕΛΑΥΕ) έχουν συσταθεί και λειτουργούν πλέον τακτικά και προγραμματισμένα σε μηνιαία βάση και στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με την Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ.

Η πρώτη εξόρμηση έγινε την Τρίτη 20-03-2012 στη Λαϊκή Αγορά Ορεστιάδας. Τα περιστατικά παρεμπορίου που εντοπίστηκαν από τα κλιμάκια αφορούσαν κυρίως αλλοδαπούς παράνομους πωλητές. Σημειώνεται ότι κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν είδη ένδυσης, οικιακής χρήσης, αξεσουάρ κλπ.

Ακολούθησαν έλεγχοι από κλιμάκιο ΚΕΛΑΥΕ στις παρυφές της Λαϊκής Αγοράς Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη 22-03-2012. Εντοπίστηκαν και καταστράφηκαν είδη οικιακής χρήσης και ρουχισμού ενώ οι παράνομοι μικροπωλητές συνήθως εγκατέλειπαν τα εμπορεύματα τους.

Μετά τον αστικό ιστό, τα ΚΕΛΑΥΕ θα αρχίσουν τις εφόδους και έξω από την πόλη, κυρίως στον ελληνοβουλγαρικό άξονα αλλά και στους οικισμούς του Νομού, με στόχο την μείωση του παρεμπορίου στην ευρύτερη περιοχή. Για τις καταγγελίες σας, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό κέντρο 15699 που λειτουργεί στο Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της ΠΕ Έβρου.

Διαβάστηκε 1758 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή