Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Άρση μέτρων στις ζώνες αλιείας Ζώντων Δίθυρων Μαλακίων Κ2-Κ3

Με την υπ' αριθ. Πρωτ. 5827/4-4-2016 (Α.Δ.Α.:ΩΚ57ΛΒ-7ΒΙ) Απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κατόπιν εισήγησης του Τμήματος Κτηνιατρικής, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου:

Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα στις ζώνες αλιείας Ζώντων Δίθυρων Μαλακίων Κ2- 300 μέτρα ανατολικά λιμένος Μάκρης-300 μέτρα δυτικά Λιμένος Αλεξανδρούπολης και Κ3- ανατολικός βραχίονας ρέματος Μαϊστρου-300 μέτρα δυτικά ρέματος Λουτρού, όπως αυτές έχουν οριοθετηθεί με την υπ' αριθ. Πρωτ.17765/22-11-2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη, καθότι όλα τα εργαστηριακά αποτελέσματα είναι εντός των προβλεπομένων ορίων.

Επιτρέπεται η αλιεία Ζώντων Δίθυρων Μαλακίων από τις ανωτέρω ζώνες και η διάθεσή τους στην αγορά, αφού πρώτα περάσουν από Κέντρο Καθαρισμού και Κέντρο Αποστολής, καθ' ότι οι ζώνες της περιοχής μας είναι κατηγορίας Β.

Διαβάστηκε 1008 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 15:57

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή