Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Οριστικοποίηση και αποστολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ καταστάσεων της 1ης πληρωμής για τη δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία» για το έτος εφαρμογής 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γκιόρκα Αθ.- Χασανίδου Μ.

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57164-57163

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξανδρούπολη 21/12/2015

 

Η Περιφέρεια Ανατ. Μακ-Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου, ενημερώνει τους δικαιούχους παραγωγούς της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία » του Μέτρου 2.1.4. του ΠΑΑ 2007-2013, ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις της 1ης πληρωμής του έτους 2013 (νέα πενταετία) δικαιούχων και απορριπτόμενων παραγωγών και θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας μας (Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος Όροφος), στα Γραφεία Αγροτικής Οικονομίας (Φερών, Προβατώνα και Σουφλίου), καθώς και στους Δήμους της περιοχής ευθύνης μας την Δευτέρα 21-12-2015.

Οι δικαιούχοι παραγωγοί είναι 328 και το ποσό ενίσχυσης ανέρχεται στα 2.166.678,16 ευρώ. Όσοι από τους παραγωγούς έχουν μηδενικό πόσο ή κυρώσεις μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από Τρίτη 22 Δεκεμβρίου έως και Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Έβρου, Καραολή & Δημητρίου 40, στο γραφείο πρωτοκόλλου της υπηρεσίας στον 2ο όροφο.

Σας επισημαίνουμε ότι οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους και από τους Γεωπόνους – Γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας

& Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 818 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή