Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Ενημερωτική συνάντηση με κτηνοτρόφους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Π. – Καμπαρμούση Μ.

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147- 57154

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 16/02/2015

 

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 20-02-2015 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου Φερών θα γίνει ενημερωτική συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της περιοχής για να ενημερωθούν για τα ισχύοντα για τις άδειες γενικά των σταυλικών εγκαταστάσεων και των σταυλικών εγκαταστάσεων που δεν έχουν μέχρι τώρα άδειες και ότι άλλο τους αφορά και έχει σχέση με την υπηρεσία μας.

Παρακαλούνται όλοι οι κτηνοτρόφοι να παρευρεθούν στην συνάντηση αυτή να ενημερωθούν για θέματα που τους αφορούν διότι αν περάσουν ορισμένες προθεσμίες τότε θα αρχίσουν να τρέχουν για ορισμένους κάποια πρόστιμα τα οποία είναι μεγάλα και δεν θα υπάρχει η δικαιολογία του δεν ενημερώθηκα.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΕΒΡΟΥ

Διαβάστηκε 869 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 14:55

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή