Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών και λοιπών δράσεων με την Π.Α.Μ.Θ., έτους 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ταχ. Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 40

Τ.Κ. 681 32, Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 25513-50452

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: www.peevrou.eu

 

Αλεξανδρούπολη, 14-10-2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ Π.Α.Μ.Θ., ΕΤΟΥΣ 2017

Στο πλαίσιο του έγκαιρου σχεδιασμού και προγραμματισμού των πολιτιστικών και λοιπών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και της ένταξής τους στο Ετήσιο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έτους 2017, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλα τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία καθώς και τους εκπαιδευτικούς και λοιπούς φορείς της Π.Ε. Έβρου, προκειμένου να καταθέσουν σχετικές προτάσεις για τη συνδιοργάνωση δράσεων, το αργότερο έως τις 30 Οκτωβρίου 2016.

Στο συνημμένο έγγραφο περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και προδιαγραφές.

Οι φορείς καλούνται, στην πρόταση που θα καταθέσουν να αναγράφουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (πλήρη επωνυμία, τηλέφωνο, e-mail) και παράλληλα να συμπληρώσουν το συνημμένο τεχνικό δελτίο στα πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τον Τομέα Πολιτισμού της Π.Ε. Έβρου στο τηλέφωνο 25513-55329, Δευτέρα – Παρασκευή 07.30 – 14.30. και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντοςpdf

Δείτε το τεχνικό δελτίοpdf

Διαβάστηκε 1181 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 15:37

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή