Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Συμμετοχή της ΠΑΜΘ στην τουριστική έκθεση στο Βελιγράδι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Αλεξανδρούπολη, 28-2-2013


Για μια ακόμα φορά η Περιφέρεια ΑΜΘ συμμετείχε στην έκθεση «International Fair of Tourism 2013» με δικό της περίπτερο. Στους πολυάριθμους επισκέπτες διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις ομορφιές αλλά και τις υποδομές της περιοχής μας και προβλήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τουριστικό προϊόν που έχει να προσφέρει στον επισκέπτη η Περιφέρεια.

Το περίπτερο της Περιφέρειας, τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης (21-24 Φεβρουαρίου) εκτός από το πολυπληθέστατο κοινό, επισκέφθηκαν επίσης και κάποιες σημαντικές προσωπικότητες, όπως η Υπουργός Τουρισμού κα Κεφαλογιάννη Όλγα, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κος Καράογλου, ο Πρίγκιπας της Σερβίας Αλέξανδρος Καρατζόρτζεβιτς με την ελληνίδα σύζυγό του Πριγκίπισσα Αικατερίνη, και πολλοί άλλοι.

Και φέτος, όπως συνέβαινε παραδοσιακά, το τουριστικό ενδιαφέρον των Σέρβων στράφηκε και πάλι ως επί το πλείστον στους προορισμούς της Καβάλας και της Θάσου. Ωστόσο, οι επισκέπτες ενημερώνονταν παράλληλα από τους υπαλλήλους της ΠΑΜΘ και για τις ομορφιές και τις υποδομές και των υπολοίπων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί μια σημαντικότατη εξέλιξη για την τουριστική προβολή κυρίως για το νομό Έβρου. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών το Kon Tiki travel το οποίο είναι το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο της Σερβίας, μιας χώρας στόχου της ΠΑΜΘ, περιλαμβάνει στους τουριστικούς καταλόγους του για το έτος 2013 την Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη, ενδυναμώνοντας έτσι την τουριστική κίνηση της Περιφέρειάς μας. Η παραπάνω επιτυχία ήταν το αποτέλεσμα των επαφών που είχαν ξεκινήσει στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου «World Trade Market» τον προηγούμενο Νοέμβριο, από τους υπαλλήλους της ΠΑΜΘ με τον συγκεκριμένο τουριστικό οργανισμό .

Ακόμη δόθηκαν συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια της Σερβίας τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχοντας χιλιάδες τηλεθεατών και έχουν ως εξειδίκευση τον τουρισμό . Να σημειωθεί πως οι συνεντεύξεις δόθηκαν στην Σερβική γλώσσα από τους υπαλλήλους της ΠΑΜΘ.

beograd-21-24.2.2013 s 1beograd-21-24.2.2013 s 2

beograd-21-24.2.2013 s 3beograd-21-24.2.2013 s 4

Η Υπουργός Τουρισμού κα Κεφαλογιάννη Όλγα

-

Ο Πρίγκιπας της Σερβίας Αλέξανδρος Καρατζόρτζεβιτς

Διαβάστηκε 967 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 15:10

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή