Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Μεταφορά μαθητών από τον οικισμό Κοτρωνιάς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ


Ταχ. Δ/νση: Καραολή Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ.: 68 100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πληροφορίες: Ι. ΣΙΜΣΕΡΙΔΗΣ

Τηλέφωνο: 2551350510

Fax.: 2551350492

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 13-02-2013

 

Από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου ανακοινώνονται τα εξής για τη μεταφορά μαθητών από τον οικισμό Κοτρωνιά του Δήμου Σουφλίου.

Μέχρι 31.12.2012 η μεταφορά μαθητών της Κοτρωνιάς γινόταν από τον Δήμο Σουφλίου. Ο δρόμος Δαδιά-Κοτρωνιά είναι δημοτικός δρόμος και την ευθύνη της συντήρησης του έχει διαχρονικά ο Δήμος Σουφλίου. Αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διερεύνησε την ανάθεση του δρομολογίου σε ιδιώτη όμως η κακή βατότητα του δρόμου αποτρέπει οποιονδήποτε ιδιώτη να εκδηλώσει ενδιαφέρον για το δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών κυρίως γιατί θα μεταφέρονται παιδιά σε δρόμο που δεν είναι ασφαλής. Από τον Δήμο Σουφλίου προτάθηκε η διαμονή των μαθητών σε δημοτικό ξενώνα στο Σουφλί πλην όμως δεν συμφωνούν οι γονείς των μαθητών.

Η Περιφερειακή Ενότητα αναζητά τρόπους βελτίωσης της βατότητας του δρόμου.

 

Μ.Ε.Π.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΜΣΕΡΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 1156 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 20:50

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή