Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Παράταση για την ανανέωση-έκδοση νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ταχ. Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 40

Τ.Κ. 681 32, Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 25513-50452

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: www.peevrou.eu


Αλεξανδρούπολη, 1-12-2017


Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η ημερομηνία λήξης για την ανανέωση και την έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης Α.μ.ε.Α και κουπονιών έως την 29η Δεκεμβρίου 2017.

Η παράταση αφορά όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας και δόθηκε με το υπ'αριθμ. Δ24α/12/Γ.Π.οικ.56635/1337/29-11-2017 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστηκε 500 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 13:31

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή