Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Επίσκεψη μαθητών και καθηγητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δράμας στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη

 

foto100420241 foto100420242

 

 

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, ώρα 10:00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης δέχθηκε, στο Γραφείο του (Διοικητήριο Δράμας, 3ος όροφος) μαθητές και εκπαιδευτικούς του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δράμας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Δράμας).  

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τη δράση και τον σκοπό του σχολείου, το οποίο ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας. Κύριος στόχος της διδασκαλίας είναι η εκμάθηση τεχνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων, μέσω της λειτουργίας διαφόρων εργαστηρίων, ενώ διδάσκονται και βασικά μαθήματα. Κύριο μέλημα του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο κάθε μαθητής να κερδίσει, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, την αυτονομία του ανακτώντας την αξιοπρέπεια που του αξίζει.

            Ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση, στην οποία οι καθηγητές έθεσαν στον Αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εργαστήριο και ιδιαίτερα, με την μεταφορά των μαθητών. Ο κ. Μουρβετίδης με παρέμβασή του, δρομολόγησε άμεσες λύσεις για τις δυσλειτουργίες αυτές.

 

Διαβάστηκε 77 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 09:50

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή