Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συμμετοχή στην τελετή λήξης του έργου «Το Mobile School Ταξιδεύει».

foto0403202405 foto0403202406
foto0403202407  

 

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 11:30, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης συμμετείχε στην τελετή λήξης του έργου «Το Mobile School Ταξιδεύει». Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας παρουσία της Α.Ε. Πρέσβειρας της Νορβηγίας στην Ελλάδα κ. Lajla Brandt Jakhelln, του Επίτιμου Πρόξενου της Νορβηγίας στη Θεσσαλονίκη κ. Γιάννη Ακκά και της Προέδρου του Ιδρύματος Μποδοσάκη κ. Αθηνάς Δεσύπρη.

Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund με φορέα υλοποίησης την Ένωση Κυριών Δράμας, και χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active Citizens Fund στην Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Κατά τη λήξη της τελετής ο κ. Μουρβετίδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην Προέδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη, κ. Αθηνά Δεσύπρη.

Διαβάστηκε 110 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή