Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Χωριστής

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης παραβρέθηκε στην καθιερωμένη ετήσια τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Δράμας στη Χωριστή. Στην τελετή ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων κ. Σοφία Τσακιρίδου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χωριστής κ. Χαρίλαος Κωφού, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Δράμας καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο των Μελών του ΚΑΠΗ Χωριστής.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στην κατάμεστη αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Χωριστής, ο κ. Μουρβετίδης τόνισε στον χαιρετισμό του την πλουσιότατη πολιτιστική κληρονομιά της Χωριστής, συνέχεια της οποίας αποτελούν οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Κ.Α.Π.Η., όχι μόνον για την ψυχαγωγία των μελών του αλλά και για την εξύψωση του πολιτιστικού τους επιπέδου, με χαρακτηριστικότατα παραδείγματα τη Χορωδία και την Καλλιτεχνική Ομάδα. Η τελετή ολοκληρώθηκε με άσματα της Χορωδίας προς τιμήν των προσκεκλημένων.

Διαβάστηκε 73 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή