Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συγχαρητήριο Μήνυμα στον Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Μάριο Αποστολίδη και στον Κωνσταντίνο Δαδούδη για την προαγωγή τους σε ανώτερα αξιώματα των Σωμάτων Ασφαλείας.

foto27012023

Ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας,  εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Δραμινούς, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο για την προαγωγή του στη θέση του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Αντιστράτηγο Μάριο Αποστολίδη για την προαγωγή του σε Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και στον Κωνσταντίνο Δαδούδη για την προαγωγή του στον βαθμό του Υποστρατήγου Πυροσβεστικού Σώματος.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων τους και στην επιτέλεση του έργου τους, προς όφελος της κοινωνίας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και προβολή για την Δράμα μας η προαγωγή και διάκριση σε ανώτερες θέσεις των Σωμάτων Ασφαλείας Δραμινών συμπολιτών μας.

Διαβάστηκε 182 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή