Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Υποδοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!

foto180120232 foto180120233
foto180120234 foto180120235
foto180120236 foto180120237

 

 

Υποδοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 9 Ιανουαρίου έως και 15 Ιανουαρίου).

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως και Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 9 Ιανουαρίου: Είχε εθιμοτυπική επίσκεψη, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Νομού Δράμας κ. Θεόφιλο Ξανθόπουλο.
  • Τρίτη 10 Ιανουαρίου: Είχε συνάντηση ουσίας, με τον Προϊστάμενο Τμήματος Συντήρησης, Έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών Ευρημάτων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δράμας κ. Μιχάλη Καραβελίδη, με σκοπό να γίνει αίτημα να συμπεριληφθούν τα γεφύρια της Π.Ε. Δράμας στον Ευρωπαϊκό Κατάλογο Λίθινων Γεφυριών. Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τον κ. Καραβελίδη να συμπεριληφθεί και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, στις προτεινόμενες περιοχές, από τις οποίες θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.
  • Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δράμας κ. Ιωαννή Αραμπατζή.
  • Τετάρτη 11 Ιανουαρίου: Απηύθυνε χαιρετισμό στην Ημερίδα Λήξης του καινοτόμου έργου «ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund με φορέα υλοποίησης την Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Δράμας.
  • Παραχώρησε Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του STAR Β. ΕΛΛΑΔΟΣ.
  • Παρευρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Α.Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ, στο εντευκτήριο της Κοινότητας Βώλακα.
  • Πέμπτη 12 Ιανουαρίου: Είχε συνάντηση ουσίας, με τον πρόεδρο του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής κ. Απόστολο Κιοσσέ και μέλη αυτού, οπού συζητήθηκαν διάφορα θέματα του Συλλόγου.
  • Είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Καθηγητή, Πρόεδρο του Τμήματος Αγροτικής Βιοτεχνολογίας και Οινολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος κ. Ιωάννη Γούναρη.
  • Είχε συνάντηση, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, με τον πρώην Βουλευτή Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη.
  • Παρευρέθηκε και συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Δράμας ΑΕ, προκειμένου να διερευνηθεί η ετοιμότητα των Δήμων της Π.Ε. Δράμας, σε αγροτικά έργα. Η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Διοικητηρίου Δράμας «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ».
  • Παρέστη στην κοπή Βασιλόπιτας που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεο και διοργάνωσε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας κ. Αθανάσιος Διαλεκτόπουλος, στα γραφεία της υπηρεσίας, στο Διοικητήριο Δράμας.
  • Είχε συνάντηση ουσίας με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Δ.Σ. ΚΤΕΛ Δράμας Α.Ε, κ. Θεόδωρο Χατζόπουλο, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.
  • Παρασκευή 13 Ιανουαρίου: Συμμετείχε στην υποδοχή του Πρωθυπουργού στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» και στη διήμερη περιοδεία του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  • Παρευρέθηκε στην Παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Ξενοδοχείο “Chris and Eve Mansion” στην Κομοτηνή.
  • Παρέστη στην ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μουσικής στην Κομοτηνή.
  • Σάββατο 14 Ιανουαρίου: Παρευρέθηκε στην κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Α.Σ. Γαία Δράμας, στο Αθλητικό Κέντρο Κραχτίδη. Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε γλέντι στο παρκέ του Αθλητικού Κέντρου Κραχτίδη.
  • Παρέστη στην Κοπή Βασιλόπιτας – Ποντιακό Γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου ΤΕΜΕΝΟΥΣ Παρανεστίου «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ», σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στη Δράμα.
  • Κυριακή 15 Ιανουαρίου: Παρευρέθηκε στην Ετήσια Συνέλευση - Κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΚΟΥΡΟΣ.
  • Παρέστη στην εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Δράμας και της Βράβευσης των Αριστούχων μαθητών σχολικής χρονιάς 2021 – 2022, τέκνων συναδέλφων τους, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Δράμας στο ισόγειο του Δημαρχείου.
Διαβάστηκε 452 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή