Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

WINE TRAIL - ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κα Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο Δήμος Παρανεστίου, με την υποστήριξη του Μορφωτικού  Πολιτιστικού  Συλλόγου Αδριανής και βέβαια της Ένωσης Οινοπαραγωγών Δράμας, προκηρύσσουν τον 4ο Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου «Drama Wine Trail».

Ο αγώνας εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της «Δραμοινογνωσία» για 4η συνεχή χρονιά. Ο αγώνας πραγματοποιείται για την ανάδειξη των αμπελώνων και των οινοποιείων της Ηδωνίδας γης της Δράμας. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ανοιξιάτικη φύση μέσα από τους αμπελώνες και να περάσουν μέσα από οινοποιεία σε έναν αγώνα ήπιων χαρακτηριστικών που απευθύνεται σε όλους τους δρομείς ανεξαρτήτως επιπέδου 12 χιλιομέτρων. Εκκίνηση και Τερματισμός: Κτίριο Κοινότητας Αδριανής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 10:00 πμ

Για τις ηλεκτρονικές εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής σας παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο και συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα συμμετοχής.

 

 

https://docs.google.com/forms/d/1ViX3mhsPsqStU-W9LFHp3l9X-J-ggypBqtdqb70pY4M/prefill

Διαβάστηκε 37 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή