Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μαθητών της Α΄ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Δράμας για το σχολικό έτος 2021-2022

Για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Δράμας για το σχολικό έτος 2021- 2022, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής οφείλουν να υποβάλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ στην  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ του Μουσικού Σχολείου Δράμας μέχρι τις 31 Μαΐου 2021, έως τις 14:00: (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Οι γονείς ή κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών, μαζί με την αίτηση στο Μουσικό Σχολείο Δράμας, οφείλουν να αποστείλουν, επίσης, ηλεκτρονικά (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)  λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο στο όνομά τους (π.χ. Ε1), από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους.

Όσοι είναι γονείς ή κηδεμόνες δύο υποψηφίων (π.χ. διδύμων) πρέπει να κάνουν δύο ξεχωριστές αιτήσεις.

 

Το Σχολείο εντός δύο εργάσιμων ημερών θα αποστείλει στους γονείς ή κηδεμόνες επιβεβαίωση και αριθμό πρωτοκόλλου, μαζί με την αίτησή τους, στο e-mail που έχουν δηλώσει.

Αν, όμως, δε λάβουν απάντηση εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα της αίτησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Σχολείο στο 2521028191.

 

Η ημερομηνία και ο τρόπος διεξαγωγής της διαδικασίας επιλογής των μαθητών, λόγω του κορωνοϊού covid-19, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από το Υπουργείο Παιδείας. Τελούμε εν αναμονή των οδηγιών.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

 

 

Διαβάστηκε 470 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή