Εκδηλώσεις

Περιήγηση στην αρχαία Εγνατία Οδό

2ο Φεστιβάλ Via Egnatia

Περιήγηση στην Αρχαία Εγνατία Οδό

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Via Egnatia και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, διοργανώνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ. περιήγηση στο πεδινό τμήμα της Αρχαίας Εγνατίας Οδού, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σχετική ενημέρωση για την ιστορία της Αρχαίας Εγνατίας Οδού και την πορεία της έρευνας και ανάδειξής της στην περιοχή μας θα παρέχει στους συμμετέχοντες η τ.Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου, Επίτιμη Διευθύντρια Αρχαιοτήτων, κ. Πολυξένη Τσατσοπούλου.

Η μετάβαση στα σημεία περιήγησης θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο. Σημείο εκκίνησης ορίζεται το ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου & Ψαρών, στην Αλεξανδρούπολη.

Ώρα συγκέντρωσης: 8:30 π.μ. Ώρα αναχώρησης 9:00 π.μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες 8.30 – 15.00 στο τηλέφωνο 25513-55329 (Παρδαλίδου Χρυσαφένια & Σκεύα Ελένη) ή να τις υποβάλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν και τα αντίστοιχα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται, για τη δική τους διευκόλυνση, να φορούν κλειστά αναπαυτικά παπούτσια και να έχουν απαραίτητα μαζί τους καπέλο για τον ήλιο και δροσερό νερό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διαβάστηκε 1072 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 17:56

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή