Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα Έτους 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα, την Κυριακή 18 και την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  1. Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου της 18ης Οκτωβρίου 2015. 
  2. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, κατά τις βραδινές ώρες της 18ης Οκτωβρίου 2015.

  ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

10:30 ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου και ομιλία από την κ. Γάϊτα Δήμητρα, μέλος του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων Ν.Καβάλας, και απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Α.Π.Θ.

19:00 Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δυτικομακεδόνων Ν.Καβάλας, θα συνδιοργανώσει εκδήλωση για το Μακεδονικό Αγώνα και την απελευθέρωση της Μακεδονίας, με ομιλητή τον δημοσιογράφο κ. Μέρτζο Νικόλαο, στo Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Σε ό,τι αφορά τις Ιεροτελεστίες, παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, την δε εθιμοτυπία, η Π.Ε. Καβάλας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Πραγματοποίηση ομιλιών στα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, για τον Μακεδονικό Αγώνα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

 

Θεόδωρος Α. Μαρκόπουλος

Διαβάστηκε 6067 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 15:09

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή