Εκδηλώσεις

38ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Οι σύγχρονες τάσεις των βιολογικών επιστημών στην κοινωνία»

Σας ενημερώνουμε πως η Ελληνική Εταιρία Βιολογικών Επιστημών σε συνεργασία με την ΠΑΜΘ / ΠΕ Καβάλας διοργανώνει το 38ο επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Οι σύγχρονες τάσεις των βιολογικών επιστημών στην κοινωνία».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί όλη η τοπική κοινωνία για την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων που αφορούν όλους μας, όπως οι εγκεφαλικοί νόσοι και η καταστροφή του περιβάλλοντος και της βιοποικοιλότητας. Βασικός άξονας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε αυτά τα θέματα και γι΄αυτό θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να το παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες όλων των ηλικιών.

Η εκδήλωση «Οι σύγχρονες τάσεις των βιολογικών επιστημών στη κοινωνία» θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Μαΐου 2016 , στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» της Π.Ε. Καβάλας.

Παρασκευή 27 Μαΐου ανοικτή ομιλία για το κοινό στις  

18:00 - 18:45 με θέμα η Νόσος Alzheimer : ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ,ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ

18:45 - 19:30   Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς – Σουφλίου :Μαθήματα προστασίας και διαχείρισης από έναν τόπο σπάνιας βιοποικιλότητας.

Διαβάστηκε 1580 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 12:02

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή