Περιφερειακό Συμβούλιο

2012 Aπόφαση 363η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού  18 / 2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 363 / 2012
-------------------------------

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Εξουσιοδότηση υπαλλήλων

 

 

 

To Περιφερειακό   Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του   άρθρου 163 του Ν. 3852/10

                                        ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

                                           ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 46 ΥΠΕΡ 1 ΚΑΤΑ

    Eξουσιοδοτεί να υπογράφουν «Μεταφορές Πίστωσης/Εμβάσματα» σε πίστωση λογαριασμών δικαιούχων, που τηρούν λογαριασμό σε Τράπεζες του Εσωτερικού ή του Εξωτερικού σε Ευρώ ή Άλλο Νόμισμα οι παρακάτω υπάλληλοι :

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (έδρα)

α) Η ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από τον ΑΡΜΕΝΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ, Προϊστάμενο του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της Έδρας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.

β) Ο ΕΞΑΡΧΟΥ ΤΡΥΦΩΝ, Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΜΠΑΤΖΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της Έδρας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € .

 

ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ

α) Ο ΠΑΡΔΑΛΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Δράμας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΘΕΟΛΟΓΟ, υπάλληλο του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού της ΠΕ Δράμας να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Δράμας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.

β) Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, Προϊστάμενος του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Δράμας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ, υπάλληλο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της ΠΕ Δράμας να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Δράμας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € .

 

ΠΕ ΈΒΡΟΥ

α) Η ΓΚΟΥΤΖΕΡΗ ΣΙΔΕΡΗ , Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της ΠΕ Έβρου και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΚΩΣΤΟΥΔΗ ΒΑΓΙΑ, υπάλληλο του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού- Οικονομικού της ΠΕ Έβρου να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Έβρου της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.

β) Η ΑΡΒΑΝΤΑ ΒΑΓΙΑ, Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Έβρου και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από τον ΤΕΡΖΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της ΠΕ Έβρου να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Έβρου της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € .

 

ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

α) Ο ΓΚΑΓΚΑΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ,   Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Καβάλας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού της ΠΕ Καβάλας να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Καβάλας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.

β) Ο ΓΡΑΝΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ, Αντιπεριφερειάρχης και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ, Προϊστάμενο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της ΠΕ Καβάλας να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Καβάλας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € .

 

ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

α) Η ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΤΩΝΟΣ ΕΛΕΝΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού της ΠΕ Ξάνθης και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από τον ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ, υπάλληλο του Τμήματος της Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της ΠΕ Ξάνθης να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Ξάνθης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.

β) Η ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Ξάνθης και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της ΠΕ Ξάνθης να υπογράφουν όλες τις εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Ξάνθης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) €

 

Κατά της ανωτέρω απόφασης ψήφισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μωυσίδης Παναγιώτης, αναφέροντας ότι: «δεν συμφωνώ με τον ορισμό υπάλληλων».

 

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 363 /2012

 

 

Διαβάστηκε 1051 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 13:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Aπόφαση 364η 2012 Aπόφαση 362η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή