Περιφερειακό Συμβούλιο

2012 Aπόφαση 130η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού 7 / 2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 130 / 2012
-------------------------------

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Συγκρότηση επιτροπής άρθρου 7 παρ. 2 του Ν. 2323/95 Περιφερειακών Ενοτήτων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

 

      Στην Κομοτηνή σήμερα 9 Απριλίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 ,   στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης παρουσία του Περιφερειάρχη Αριστείδη Γιαννακίδη , των Αντιπεριφερειαρχών : Ιωάννη Ξανθόπουλο Π.Ε. Δράμας , Γεωργία Νικολάου - Μαυρανεζούλη Π.Ε. Έβρου, Αρχέλαο Γρανά Π.Ε. Καβάλας, Φώτιο Καραλίδη Π.Ε. Ξάνθης, Παύλο Δαμιανίδη Π.Ε. Ροδόπης , που κλήθηκαν νόμιμα σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 4 του N. 3852/2010 , συνήλθε σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης   μετά από την Δ.Δ ΟΙΚ. 2419 / 3 - 4 – 2012 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του που επιδόθηκε σε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο , σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 2 του Ν. 3852 /2010 .

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

1. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος
2. Μαρκόπουλος Θεόδωρος , Αντιπρόεδρος
3.Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος , Γραμματέας

ΤΑ  ΜΕΛΗ

1. Χουσεϊν Ερτζά 21. Κανελάκης Ιωάννης
2. Σαλήμ Σεβγκή 22.Ζιμπίδης Γεώργιος
3. Νικολαίδης Ιωάννης 23. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά
4. Ούστογλου Γεώργιος 24. Ματζιάρης Αντώνιος
5.Μουμίν Καάν 
25. Τσούλου -Τσαγκαλίδου Συρματένια
6. Τελλίδης Ιωάννης 26. Σερεφια Σουλτάνα
7. Βαβίας Σταύρος 27. Παπαδόπουλος Στυλιανός
8. Πουρνάρα Μαρίκα

28.Παυλίδης Γεώργιος

9. Χριστοδουλίδης Γεώργιος 29.  Καραβάς Κωνσταντίνος
10. Τσαλδαρίδης Αναστάσιος
30. Πέτροβιτς Δημήτριος
11. Σαλτούρος Δημήτριος 31. Μπαλίκας Ανδρέας
12. Χαϊτίδης Δημήτριος 32. Μιχελής Κωνσταντίνος
13. Γερομάρκος Γεώργιος
33. Γαλαζούλας Χρήστος
14. Σιακήρ Αϊχάν 34. Χατζή Μεμίς Τουρκές
15. Κεφαλίδου Ανδρονίκη 35. Καβαρατζής Σταύρος
16. Oυζούν Ιρφάν 36. Μπαράν Μπουρχάν
17. Παπακοσμάς Κωνσταντίνος 37.  Παπαδόπουλος Κίμων
18. Μαραγκού Γεωργία 38. Τρέλλης Χρήστος
19.Τσολάκ Σουάτ 39. Ποτόλιας Χρήστος
20.Γκουγκουσκίδου Μαρία 40.Χαρίτου Δημήτριος
41. Μακρής Αθανάσιος 

 ΑΠΟΝΤΕΣ:

ΤΑ ΜΕΛΗ

1. Παπαθανάκης Σταύρος
4. Πατακάκης Ανάργυρος
2.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος
5.Μωυσίδης Παναγιώτης
3.Πατήρας Νικόλαος
6.Ζησίμου Γεώργιος Παύλος
7.Αραμπατζής Αθανάσιος

   

 

Χρέη υπηρεσιακής γραμματέως άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα Ελένη Κατσικούδη .

   Αφού διαπιστώθηκε απαρτία διότι σε σύνολο 51 μελών ήταν παρόντα τα 44 μέλη άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

   Εισηγούμενος το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης Ανάπτυξης, κ. Δημήτριος Μανανάς, έθεσε υπόψη των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης το αριθμ.73/19-3-2012 έγγραφο της Δ/νσης Δια Βιου Μάθησης Απασχόλησης Εμπορίου και Τουρισμού το οποίο αναφέρει τα εξής :

   Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 2 του Ν. 2323/95 (ΦΕΚ 145 Α΄) «Υπαίθριο Εμπόριο και άλλες διατάξεις» όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3557/07 (ΦΕΚ 100 Α΄) προβλέπεται ότι με απόφαση των κατά τόπους , αρμοδίων νομαρχιακών συμβουλίων επιτρέπεται να ιδρύονται , να μετακινούνται και να καταργούνται λαϊκές αγορές στις Περιφέρειες των οικείων νομών ύστερα από πρόταση του οικείου δήμου στην οποία καθορίζεται ο ακριβής χώρος λειτουργίας της αγοράς και ο ανώτατος αριθμός των αδειών που θα χορηγηθούν και γνώμη της επιτροπής που συγκροτείται με απόφαση του αρμοδίου νομαρχιακού συμβουλίου και αποτελείται:1) από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Εμπορίου της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ως πρόεδρο και 2)από έναν εκπρόσωπο: α) της τοπικής ένωσης δήμων και κοινοτήτων, β)του οικείου επιμελητηρίου, γ) του οικείου Εμπορικού Συλλόγου, δ) της Υπηρεσίας Τροχαίας, ε) της αρμόδιας Εφορίας Αρχαιοτήτων του Υπ. Πολιτισμού, στ) της Υπηρεσίας Πολεοδομίας, ζ) της Ομοσπονδίας ή του Συλλόγου Επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών της οικείας Ν.Α. και η) της Ομοσπονδίας ή του Συλλόγου παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών της οικείας Ν.Α.

Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 282 παρ.1α του ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ για τις αρμοδιότητες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων που περιέρχονται στις Περιφέρειες του παρόντος νόμου και στους δήμους, αντιστοίχως και για τις οποίες οι διατάξεις νόμων και κανονιστικών πράξεων που τις οριοθετούν, προβλέπουν, ως αρμόδια όργανα άσκησής τους το Νομάρχη, το Νομαρχιακό Συμβούλιο και τη Νομαρχιακή Επιτροπή από την έναρξη άσκησης των σχετικών αρμοδιοτήτων, για μεν τις Περιφέρειες νοούνται, ως αρμόδια όργανα άσκησής τους, ο Περιφερειάρχης, το Περιφερειακό Συμβούλιο και η οικεία Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας…»

            Στη συνέχεια με την εγκύκλιο Α2–2024/16-12-2011 το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας «Λειτουργία λαϊκών αγορών, των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, αρμοδιότητες κλπ.» δίνει οδηγίες όσον αφορά θέματα λαϊκών αγορών και ειδικότερα όσον αφορά την αρμοδιότητα της ίδρυσης, μετακίνησης και διάλυσης (κατάργησης) λαϊκής αγοράς, από τους οικείους δήμους, θεωρείται η ύπαρξη γνώμης της νομαρχιακής Επιτροπής (νυν επιτροπής Περιφερειακής Ενότητας) της παρ.2 του άρθρου 7 του ν. 2323/95, όπως ισχύει με την προσθήκη των εδαφίων α, β και γ την παρ.8 του άρθρου 12 του ν. 3557/07 (ΦΕΚ100 Α΄) σε συνδυασμό με τηνπαρ.1α του άρθρου 282 του ν. 3852/2010) στα πλαίσια των προκαταρκτικών ενεργειών για την έκδοση των σχετικών αποφάσεων.

            Η επιτροπή αυτή λόγω της αντιπροσωπευτικής σύνθεσης (από τοπικούς φορείς) για θέματα που έχουν σχέση με ίδρυση, μετακίνηση διάλυση (κατάργηση) λαϊκής αγοράς, μπορεί να συμβάλλει με τη γνώμη της, στην επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής συναίνεσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, των κατόχων αδειών πωλητών.

            Μετά από αλληλογραφία των Δ/νσεων Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης με τους αρμόδιους φορείς και τις προτάσεις αυτών.

Ε ι σ η γ ο υ μ α σ τ ε

Την συγκρότηση των παρακάτω Επιτροπών του άρθρου 7 παρ. 2 του ν. 2323/95, όπως τροποποιήθηκε με το ν. 3557/07 κατά Περιφερειακή Ενότητα, εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης για την οποία θα εκδοθεί νέα απόφαση, από τους εξής:

          

Α. Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ

1. Ελισάβετ Θεοδωρίδου, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως Πρόεδρος , αναπληρούμενη από τον Χαράλαμπο Σωφρονιάδη αναπληρωτή Προϊστάμενο του ιδίου Τμήματος.

2. Γεώργιο Κοτζαγιώργη, Δημοτικό Σύμβουλο Δοξάτου, από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, ως μέλος, αναπληρούμενο από τον Γρηγόριο Παπαδόπουλο, Δημοτικό σύμβουλο Δράμας.

3. Μιλτιάδη Κιάκο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δράμας, ως μέλος, αναπληρούμενο από τον Βασίλειο Πολυτάρχη επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δράμας.

4. Κωνσταντίνο Δανόγλου, Υπαστυνόμο Α΄ Υποδιοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αστ. Δ/νσης Δράμας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Στυλιανό Παπαδόπουλο Αστυνόμο Β΄ Διοικητή της ίδιας υπηρεσίας.

5. Βασιλική Πουλιούδη, αρχαιολόγο της ΙΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μάρκου Αρχαιοφύλακα Μουσείου Δράμας.

6. Γεώργιο Πανταζίδη, Αρχιτέκτονα-Μηχανικό της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου Δράμας, ως μέλος , με αναπληρωτή την Ελένη Δελημπαλτά Αρχιτέκτονα-Μηχανικό της ίδιας υπηρεσίας .

7. Παρασκευή Παπαδοπούλου, Πρόεδρο του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών η «ΟΜΟΝΟΙΑ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Κοκολιό,         Γραμματέα του ιδίου σωματείου.

8. Εμμανουήλ Μήλιο, μέλος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Ευστράτιο Μακρυγιάννη, Πρόεδρο του ιδίου σωματείου.

 

Β. Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

1. Τσόγκα Ελπινίκη, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, ως Πρόεδρος με αναπληρωτή τον Ανθόπουλο Ευάγγελο, ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

2. Αβραμίδου Αναστασία, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Έβρου, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Μπακαλίδη Δημήτριο.

3. Δεμιράκη Ιωάννη, Αστυνόμο Β΄ εκπρόσωπο του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Δ/νσης Αλεξ/πολης, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Στρίγγα Γεώργιο Υπαστυνόμο Β΄ της ιδίας υπηρεσίας ή τον Παπουτσούδη Γεώργιο Αστυνόμο Β΄ εκπρόσωπο της Αστυνομικής Δ/νσης Ορεστιάδας Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Χριστοδούλου Χρήστο, Υπαστυνόμο Α΄ της ίδιας υπηρεσίας.

4. Τσατσοπούλου Πολυξένη, αρχαιολόγο με βαθμό Β΄ εκπρόσωπο της ΙΘ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Κομοτηνής, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Κουτσουμάνη Ματθαίο, αρχαιολόγο με βαθμό Β΄.

5. Χατζιόγλου Δημήτριο, Μηχανολόγο-Μηχανικό ΠΕ εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου Αλεξ/πολης, ως μέλος , με αναπληρωτή τον Γκαλέτσα Χαράλαμπο Μηχανικό ΤΕ

ή την Τσομπάνογλου Χρυσή Αρχιτέκτονα-Μηχανικό της Υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου Ορεστιάδας, ως μέλος , με αναπληρώτρια την Ασημάκη Ανθούλα Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ

ή Παπαδημητρίου Απόστολο ΔΕ Εργοδηγών του Τμήματος Δόμησης του Δήμου Διδυμοτείχου, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Δασκαλοπούλου Θεοδώρα ΔΕ Διοικητικών.

6. Γιώτη Αλέξανδρο, εκπρόσωπο του Συλλόγου Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Καλτάκη Εριφύλλη.

7. Σκαρλάτου Ζωή   εκπρόσωπο του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, ως μέλος, με αναπληρωτές τον Δεμίρη Σταύρο ή τον Καλεμτζή Χαράλαμπο.

8. Ξανθόπουλο Χρυσόστομο, Αντιδήμαρχο Αλεξ/πολης, εκπρόσωπο της ΠΕΔ/ΑΜΘ με αναπληρωτή τον Μαρασλή Ευάγγελο Αντιδήμαρχο Ορεστιαδας.

 

   Ως γραμματέα της Επιτροπής, προτείνουμε τον Μουρίκα Απόστολο, υπάλληλο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Έβρου, στο Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού με αναπληρώτρια την Μοναστηρίδου Σοφία, υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

 

Γ. Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

1. Κλειτσιώτη Ιωάννη, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊστάμενο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Τσίμα Αναστασία κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

2. Αγγελίδη Παναγιώτη, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Παπαϊωάννου Ιωάννη.

3. Καπούλα Ελευθερία, Ανθυπαστυνόμο του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Κεσεδάρογλου Νικόλαο, Αρχιφύλακα της ίδιας υπηρεσίας.

4. Παπαδόπουλο Ευστράτιο, αρχαιολόγο με βαθμό Β΄ εκπρόσωπο της Η΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Ποιμενίδου Στυλιανή, αρχαιολόγο με βαθμό Ε΄ της ίδιας υπηρεσίας.

5. Καπακτσόγλου Πρόδρομο, κλάδου ΔΕ Διοικητικών με βαθμό Β΄ εκπρόσωπο της Δ/νσης Πολεοδομίας , ως μέλος , με αναπληρωτή τον Αποκατανίδη Παναγιώτη, κλάδου ΔΕ Διοικητικών με βαθμό Ε΄ εκπρόσωπο της Δ/νσης Πολεοδομίας.

6. Ιωαννίδη Σωτήριο, εκπρόσωπο του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών

Αγορών του Ν. Καβάλας «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Χατζηβασιλειάδη Κοσμά.

7. Δημητρακέ Παναγιώτη, εκπρόσωπο του Σωματείου Παραγωγών του Ν. Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Περίτσαλη Αυγουστή.

8. Χατζηαναστασίου Αναστάσιο, Αντιδήμαρχο Καβάλας, εκπρόσωπο της ΠΕΔ/ΑΜΘ, ως μέλος,   με αναπληρωτή τον Κυριατζή Αναστάσιο, Δημοτικό Σύμβουλο Καβάλας.

 

Δ. Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

1. Κασάπη Αναστασία, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ανάπτυξης κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ως Πρόεδρος με αναπληρώτρια την Κανδυλίδου Σοφία, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.

2. Ξανθόπουλο Σωκράτη Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αβδήρων εκπρόσωπο της ΠΕΔ/ΑΜΘ, ως μέλος,   με αναπληρωτή τον Τσεγγελίδη Ιωάννη , Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ξάνθης.

3. Αλεξόπουλο Ιωάννη εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γρηγοριάδη Νικόλαο εκπρόσωπο του ίδιου φορέα .

4. Ρίζο Κωνσταντίνο, Αστυνόμο Α΄ του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Πούλιο Ιωάννη, Αστυνόμο Β΄ της ίδιας υπηρεσίας.

5. Δέσποινα Σκουλαρίκη, αρχαιολόγο εκπρόσωπο της ΛΑ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Ξάνθης, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Κυριακή Χατζηπροκοπίου, αρχαιολόγο της ίδιας υπηρεσίας.

6. Κυριακίδη Αναστάσιο , Πολιτικό Μηχανικό του Δήμου Ξάνθης, ως μέλος , με αναπληρώτρια την Χατζηκωνσταντίνου Δωροθέα Τοπογράφο Μηχανικό της ίδιας υπηρεσίας .

7. Χατζόπουλο Χρήστο εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας παραγωγών λαϊκών αγορών Κεντρικής Μακεδονίας-Θεσσαλίας-Θράκης με αναπληρωτή τον Εκρέμ Μολλά εκπρόσωπο της ίδιας ομοσπονδίας.

8. Καλαϊτζή Ιωάννη εκπρόσωπο του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Ξάνθης η «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Καραγκιόζη Γεώργιο εκπρόσωπο του ίδιου Σωματείου.

 

Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μουσικάκη Μαρία, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Βρυώνη Παναγιώτα υπάλληλο της ίδια υπηρεσίας .

 

           

 

   Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 163 του N. 3852/2010 .  

                        

                                 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ OMOΦΩΝΑ

 

   Συγκροτεί την επιτροπή του άρθρου 7 παρ. 2 του Ν. 2323/95 «Υπαίθριο Εμπόριο και άλλες διατάξεις » των παρακάτω Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ως εξής :

 

Α. Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ

1. Ελισάβετ Θεοδωρίδου, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως Πρόεδρος , αναπληρούμενη από τον Χαράλαμπο Σωφρονιάδη αναπληρωτή Προϊστάμενο του ιδίου Τμήματος.

2. Γεώργιο Κοτζαγιώργη, Δημοτικό Σύμβουλο Δοξάτου, από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, ως μέλος, αναπληρούμενο από τον Γρηγόριο Παπαδόπουλο, Δημοτικό σύμβουλο Δράμας.

3. Μιλτιάδη Κιάκο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δράμας, ως μέλος, αναπληρούμενο από τον Βασίλειο Πολυτάρχη επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δράμας.

4. Κωνσταντίνο Δανόγλου, Υπαστυνόμο Α΄ Υποδιοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αστ. Δ/νσης Δράμας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Στυλιανό Παπαδόπουλο Αστυνόμο Β΄ Διοικητή της ίδιας υπηρεσίας.

5. Βασιλική Πουλιούδη, αρχαιολόγο της ΙΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μάρκου Αρχαιοφύλακα Μουσείου Δράμας.

6. Γεώργιο Πανταζίδη, Αρχιτέκτονα-Μηχανικό της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου Δράμας, ως μέλος , με αναπληρωτή την Ελένη Δελημπαλτά Αρχιτέκτονα-Μηχανικό της ίδιας υπηρεσίας .

7. Παρασκευή Παπαδοπούλου, Πρόεδρο του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών η «ΟΜΟΝΟΙΑ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Κοκολιό,         Γραμματέα του ιδίου σωματείου.

8. Εμμανουήλ Μήλιο, μέλος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Ευστράτιο Μακρυγιάννη, Πρόεδρο του ιδίου σωματείου.

 

Β. Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

1. Τσόγκα Ελπινίκη, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, ως Πρόεδρος με αναπληρωτή τον Ανθόπουλο Ευάγγελο, ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

2. Αβραμίδου Αναστασία, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Έβρου, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Μπακαλίδη Δημήτριο.

3. Δεμιράκη Ιωάννη, Αστυνόμο Β΄ εκπρόσωπο του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Δ/νσης Αλεξ/πολης, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Στρίγγα Γεώργιο Υπαστυνόμο Β΄ της ιδίας υπηρεσίας ή τον Παπουτσούδη Γεώργιο Αστυνόμο Β΄ εκπρόσωπο της Αστυνομικής Δ/νσης Ορεστιάδας Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Χριστοδούλου Χρήστο, Υπαστυνόμο Α΄ της ίδιας υπηρεσίας.

4. Τσατσοπούλου Πολυξένη, αρχαιολόγο με βαθμό Β΄ εκπρόσωπο της ΙΘ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Κομοτηνής, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Κουτσουμάνη Ματθαίο, αρχαιολόγο με βαθμό Β΄.

5. Χατζιόγλου Δημήτριο, Μηχανολόγο-Μηχανικό ΠΕ εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου Αλεξ/πολης, ως μέλος , με αναπληρωτή τον Γκαλέτσα Χαράλαμπο Μηχανικό ΤΕ

ή την Τσομπάνογλου Χρυσή Αρχιτέκτονα-Μηχανικό της Υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου Ορεστιάδας, ως μέλος , με αναπληρώτρια την Ασημάκη Ανθούλα Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ

ή Παπαδημητρίου Απόστολο ΔΕ Εργοδηγών του Τμήματος Δόμησης του Δήμου Διδυμοτείχου, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Δασκαλοπούλου Θεοδώρα ΔΕ Διοικητικών.

6. Γιώτη Αλέξανδρο, εκπρόσωπο του Συλλόγου Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Καλτάκη Εριφύλλη.

7. Σκαρλάτου Ζωή   εκπρόσωπο του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, ως μέλος, με αναπληρωτές τον Δεμίρη Σταύρο ή τον Καλεμτζή Χαράλαμπο.

8. Ξανθόπουλο Χρυσόστομο, Αντιδήμαρχο Αλεξ/πολης, εκπρόσωπο της ΠΕΔ/ΑΜΘ με αναπληρωτή τον Μαρασλή Ευάγγελο Αντιδήμαρχο Ορεστιαδας.

 

   Ως γραμματέα της Επιτροπής, προτείνουμε τον Μουρίκα Απόστολο, υπάλληλο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Έβρου, στο Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού με αναπληρώτρια την Μοναστηρίδου Σοφία, υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

 

Γ. Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

1. Κλειτσιώτη Ιωάννη, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊστάμενο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Τσίμα Αναστασία κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

2. Αγγελίδη Παναγιώτη, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Παπαϊωάννου Ιωάννη.

3. Καπούλα Ελευθερία, Ανθυπαστυνόμο του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Κεσεδάρογλου Νικόλαο, Αρχιφύλακα της ίδιας υπηρεσίας.

4. Παπαδόπουλο Ευστράτιο, αρχαιολόγο με βαθμό Β΄ εκπρόσωπο της Η΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Ποιμενίδου Στυλιανή, αρχαιολόγο με βαθμό Ε΄ της ίδιας υπηρεσίας.

5. Καπακτσόγλου Πρόδρομο, κλάδου ΔΕ Διοικητικών με βαθμό Β΄ εκπρόσωπο της Δ/νσης Πολεοδομίας , ως μέλος , με αναπληρωτή τον Αποκατανίδη Παναγιώτη, κλάδου ΔΕ Διοικητικών με βαθμό Ε΄ εκπρόσωπο της Δ/νσης Πολεοδομίας.

6. Ιωαννίδη Σωτήριο, εκπρόσωπο του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών

Αγορών του Ν. Καβάλας «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Χατζηβασιλειάδη Κοσμά.

7. Δημητρακέ Παναγιώτη, εκπρόσωπο του Σωματείου Παραγωγών του Ν. Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Περίτσαλη Αυγουστή.

8. Χατζηαναστασίου Αναστάσιο, Αντιδήμαρχο Καβάλας, εκπρόσωπο της ΠΕΔ/ΑΜΘ, ως μέλος,   με αναπληρωτή τον Κυριαζή Αναστάσιο, Δημοτικό Σύμβουλο Καβάλας.

 

Δ. Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

1. Κασάπη Αναστασία, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ανάπτυξης κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ως Πρόεδρος με αναπληρώτρια την Κανδυλίδου Σοφία, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.

2. Ξανθόπουλο Σωκράτη Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αβδήρων εκπρόσωπο της ΠΕΔ/ΑΜΘ, ως μέλος,   με αναπληρωτή τον Τσεγγελίδη Ιωάννη , Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ξάνθης.

3. Αλεξόπουλο Ιωάννη εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γρηγοριάδη Νικόλαο εκπρόσωπο του ίδιου φορέα .

4. Ρίζο Κωνσταντίνο, Αστυνόμο Α΄ του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Πούλιο Ιωάννη, Αστυνόμο Β΄ της ίδιας υπηρεσίας.

5. Δέσποινα Σκουλαρίκη, αρχαιολόγο εκπρόσωπο της ΛΑ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Ξάνθης, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Κυριακή Χατζηπροκοπίου, αρχαιολόγο της ίδιας υπηρεσίας.

6. Κυριακίδη Αναστάσιο , Πολιτικό Μηχανικό του Δήμου Ξάνθης, ως μέλος , με αναπληρώτρια την Χατζηκωνσταντίνου Δωροθέα Τοπογράφο Μηχανικό της ίδιας υπηρεσίας .

7. Χατζόπουλο Χρήστο εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας παραγωγών λαϊκών αγορών Κεντρικής Μακεδονίας-Θεσσαλίας-Θράκης με αναπληρωτή τον Εκρέμ Μολλά εκπρόσωπο της ίδιας ομοσπονδίας.

8. Καλαϊτζή Ιωάννη εκπρόσωπο του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Ξάνθης η «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Καραγκιόζη Γεώργιο εκπρόσωπο του ίδιου Σωματείου.

 

Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μουσικάκη Μαρία, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Βρυώνη Παναγιώτα υπάλληλο της ίδια υπηρεσίας .

 

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 130 /2012

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

 

ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Χουσεϊν Ερτζάν   25.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά
2.Σαλήμ Σεβγκή  
26.Ματζιάρης Αντώνιος
3.Νικολαίδης Ιωάννης      
27.Τσούλου - Τσαγκαλιδου Συρματένια
4.Ούστογλου Γεώργιος 
28.Σερέφια Σουλτάνα
5.Μουμίν Καάν 29.Παπαδόπουλος Στυλιανός
6.Τελλίδης Ιωάννη 
30.Πατήρας Νικόλαος(απών)
7.Βαβίας Σταύρος  
31.Παυλίδης Γεώργιος   
8.Πουρνάρα Μαρίκα
32.Καραβάς Κωνσταντίνος
9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος 
33.Πέτροβιτς Δημήτριος
10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος 34.Μπαλίκας Ανδρέας
11.Σαλτούρος Δημήτριος
35.Μιχελής Κωνσταντίνος
12.Χαιτίδης Δημήτριος  
36.Γαλαζούλας Χρήστος 
13.Γερομάρκος Γεώργιος
37.Χατζή Μεμίς Τουρκές
14.Σιακήρ Αϊχάν 
38.Καβαρατζής Σταύρος
15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη 39.Μπαράν Μπουρχάν 
16.Παπαθανάκης Σταύρος  (απών) 
40.Πατακάκης Ανάργυρος(απών)
17.Ουζούν Ιρφάν   41.Μαρκόπουλος Θεόδωρος
18.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
42.Παπαδόπουλος Κίμων
19.Μαραγκού Γεωργία 43.Μωυσίδης Παναγιώτης (απών)    
20.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος(απών)
44.Ζησίμου Γεώργιος – Παύλος(απών)
21.Τσολάκ Σουάτ
45.Αραμπατζής Αθανάσιος(απών)
22.Γκουγκουσκίδου Μαρία 46.Τρέλλης Χρήστος
23.Κανελάκης Ιωάννης  47.Ποτόλιας Χρήστος
24.Ζιμπίδης Γεώργιος
48.Χαρίτου Δημήτριος
  49.Μακρής Αθανάσιος

 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ 
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗ

Διαβάστηκε 1802 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 12:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Aπόφαση 131η 2012 Aπόφαση 129η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή