Περιφερειακό Συμβούλιο

2012 Aπόφαση 111η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού 6 / 2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 111 / 2012
-------------------------------

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Ανασυγκρότηση πενταμελών επιτροπών του άρθρου 11, Π.Δ. 51/2006 λόγω συνταξιοδότησης υπαλλήλων που συγκροτήθηκαν με τις 14/180/6-7-2001 και 13/143/20-6-2011 αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

      Στην Κομοτηνή σήμερα 29 Μαρτίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 ,   στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης παρουσία του Περιφερειάρχη Αριστείδη Γιαννακίδη , των Αντιπεριφερειαρχών : Ιωάννη Ξανθόπουλο Π.Ε. Δράμας , Γεωργία Νικολάου - Μαυρανεζούλη Π.Ε. Έβρου, Αρχέλαο Γρανά Π.Ε. Καβάλας, Φώτιο Καραλίδη Π.Ε. Ξάνθης, Παύλο Δαμιανίδη Π.Ε. Ροδόπης , που κλήθηκαν νόμιμα σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 4 του N. 3852/2010 , συνήλθε σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης  μετά από την Δ.Δ ΟΙΚ. 2173 / 23 - 3 – 2012 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του που επιδόθηκε σε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο , σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 2 του Ν. 3852 /2010 .

  

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

1. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος
2. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος , Γραμματέας

ΤΑ  ΜΕΛΗ

1. Χουσεϊν Ερτζά 23. Ματζιάρης Αντώνιος
2. Σαλήμ Σεβγκή 24. Τσούλου -Τσαγκαλίδου Συρματένια
3. Νικολαίδης Ιωάννης 25. Σερεφια Σουλτάνα
4. Ούστογλου Γεώργιος 26. Παπαδόπουλος Στυλιανός
5.Μουμίν Καάν 
27. Πατήρας Νικόλαος
6. Τελλίδης Ιωάννης 28.Παυλίδης Γεώργιος
7. Βαβίας Σταύρος 29.  Καραβάς Κωνσταντίνος
8. Πουρνάρα Μαρίκα

30. Μπαλίκας Ανδρέας

9. Χριστοδουλίδης Γεώργιος 31. Μιχελής Κωνσταντίνος
10. Τσαλδαρίδης Αναστάσιος
32. Γαλαζούλας Χρήστος
11. Σαλτούρος Δημήτριος 33.  Χατζή Μεμίς Τουρκές
12. Χαϊτίδης Δημήτριος 34. Καβαρατζής Σταύρος
13. Σιακήρ Αϊχάν
35. Μπαράν Μπουρχάν
14. Κεφαλίδου Ανδρονίκη 36. Πατακάκης Ανάργυρος
15. Παπαθανάκης Σταύρος 37.  Παπαδόπουλος Κίμων
16. Oυζούν Ιρφάν 38. Μωυσίδης Παναγιώτης
17. Παπακοσμάς Κωνσταντίνος 39. Ζησίμου Γεώργιος Παύλος
18. Μαραγκού Γεωργία 40.Αραμπατζής Αθανάσιος
19.Τσολάκ Σουάτ 41. Τρέλλης Χρήστος
20.Γκουγκουσκίδου Μαρία
42.Ποτόλιας Χρήστος
21. Ζιμπίδης Γεώργιος
43. Χαρίτου Δημήτριος
22.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά
44.Μακρής Αθανάσιος

 ΑΠΟΝΤΕΣ:

1.Μαρκόπουλος Θεόδωρος , Αντιπρόεδρος του Π.Σ

ΤΑ ΜΕΛΗ

1. Γερομάρκος Γεώργιος
3Κανελάκης Ιωάννης
2.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος
4.Πέτροβιτς Δημήτριος

 

 

Χρέη υπηρεσιακής γραμματέως άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα Ελένη Κατσικούδη.

   Αφού διαπιστώθηκε απαρτία διότι σε σύνολο 51 μελών ήταν παρόντα τα 46 μέλη άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Εισηγούμενος το όγδοο θέμα της ημερήσιας διάταξης ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης Ανάπτυξης, κ. Δημήτριος Μανανάς, έθεσε υπόψη των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης το αρ.πρωτ:83/14-3-2012 έγγραφο της Δ/νσης Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης Εμπορίου και Τουρισμού το οποίο αναφέρει τα εξής :

Έχοντας υπόψη το αριθμ. οικ. 5/733/21-2-2012 έγγραφο της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, με το οποίο ζητά την αντικατάσταση των μελών Κουμνιώτη Ιωάννη και Καλούση Λουίζας λόγω συνταξιοδότησής τους , με νέα μέλη. Προτείνει ως πρόεδρο της επιτροπής τον Κλειτσιώτη Ιωάννη αντί του Κουμνιώτη Ιωάννη και ως τακτικό μέλος την Πεσυρίδου Αθηνά αντί της Καλούση Λουίζας.

   Μετά τα παραπάνω

                                     ε ι σ η γ ο ύ μ α σ τ ε

την ανασυγκρότηση των πενταμελών επιτροπών του άρθρου11 Π.Δ. 51/2006 «Όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών» από τους εξής:

 

       Α. Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ

   1. Θεοδωρίδου Ελισάβετ, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως Πρόεδρος , αναπληρούμενη από τον Χατζηκοσμίδη Κυριάκο , υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

2. Καμπάνταη Αναστασία, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως μέλος αναπληρούμενη από την Ευσταθίου Μαρία, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

3. Σωφρονιάδη Χαράλαμπο, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως μέλος αναπληρούμενος από την Ζαφείρη Ευτυχία, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

4. Παπαδοπούλου Παρασκευή, Πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών με αναπληρωτή της, τον Χαραλαμπίδη Συμεών.

5. Μακρυγιάννη Ευστράτιο, Πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών με αναπληρωτή του, τον Παρμαξίδη Χαράλαμπο.

 

   Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται ο Τάσιος Χρήστος, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης αναπληρούμενος από τη Χρυσοχόου Σοφία, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

 

       Β. Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

   1.Τσόγκα Ελπινίκη, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, ως Πρόεδρος με αναπληρωτή τον Ανθόπουλο Ευάγγελο, ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

   2. Μουρίκα Απόστολο, ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Μόκαλη Πασχαλίνα, ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

   3.Γκακίδη Αθανάσιο, ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλος του Αποκεντρωμένου Τμήματος Ορεστιάδος, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Πασαλίδη Γεώργιο, ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

   4.Γιώτη Αλέξανδρο, εκπρόσωπο του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Ν. Έβρου, με αναπληρωτή του την Καλτάκη Εριφύλλη , εκπρόσωπο του ίδιου σωματείου.

   5.Σκαρλάτου Ζωή, εκπρόσωπο του Σωματείου Παραγωγών Οπωροκηπευτικών ως μέλος, με αναπληρωτές τους Καλεμτζή Χαράλαμπο και Δεμίρη Σταύρο, εκπροσώπους του ίδιου σωματείου.

 

           

 

 

Γ. Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

1. Κλειτσιώτη Ιωάννη, Προϊστάμενο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Λαζαρίδη Ελευθέριο υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

2. Πεσυρίδου Αθηνά υπάλληλο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Τσοχατζή Εμμανουήλ υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

3. Τεκτονίδου Αθανασία υπάλληλο της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή την Διονυσάτου Ασπασία υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

4. Νατσαρίδη Χρήστο εκπρόσωπο του Σωματείου Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Ν. Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Λιόλιο Σεραφείμ.

5. Ιωαννίδη Σωτήριο εκπρόσωπο του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Ν. Καβάλας «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Χατζηβασιλειάδη Κοσμά.

 

Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Τσίμα Αναστασία υπάλληλος της Δ/νσης Ανάπτυξης με αναπληρωτή τη Δαλάκα Μαρία υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

           

Δ. Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

1.Κασάπη Αναστασία, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ανάπτυξης κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ως Πρόεδρος με αναπληρώτρια την Κανδυλίδου Σοφία, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.

2. Μπογιατζή Οδυσσέα, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ως μέλος με αναπληρώτρια την Μουσικάκη Μαρία, υπάλληλο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων.

3.Βασιλειάδης Ιωάννης, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ως μέλος με αναπληρώτρια την Βασίλογλου Αναστασία υπάλληλο του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.

4.Χατζόπουλο Χρήστο, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Θεσσαλίας – Θράκης, ως μέλος με αναπληρωτή τον Εκρέμ Μολλά.

5.Καλαντζή Ιωάννη, εκπρόσωπος του αντιπροσωπευτικότερου Συλλόγου Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Νομού Ξάνθης, ως μέλος με αναπληρωτή τον Καραγκιόζη Γεώργιο.

 

Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Βρυώνη Παναγιώτα, υπάλληλο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων, με αναπληρώτρια την Παπαϊωάννου Μαρία, υπάλληλο του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.

 

Ε. Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ

1.Παντελή Δελίδη, του κλάδου Π.Ε. Χημικών-Μηχανικών, Προϊστάμενο της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ροδόπης, ως Πρόεδρος.

2. Αικατερίνη Νικολαϊδου, του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου στη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης Απασχόλησης Εμπορίου και Τουρισμού, με παράλληλα καθήκοντα Προϊσταμένης του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ροδόπης.

3.Αγγελίδου Ευαγγελία, του κλάδου Π.Ε. Μηχανικών με ειδικότητα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ροδόπης.

4.Αθανασιάδη Αθανάσιο του Ηρακλή, εκπρόσωπο του σωματείου «ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ» Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Ροδόπης.

5.Μπλούχο Κωνσταντίνο του Πέτρου, εκπρόσωπο του «Σωματείου παραγωγών οπωροκηπευτικών Ν. Ροδόπης» πωλητών λαϊκών αγορών Ν. Ροδόπης.

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 163, 168 και 283 του Ν.3852/2010.

                                    

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

 

   Ανασυγκροτεί τις παρακάτω Επιτροπές του άρθρου 11 του Π.Δ. 51/2006 «όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών» ως εξής :

 

       Α. Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ

   1. Θεοδωρίδου Ελισάβετ, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως Πρόεδρος , αναπληρούμενη από τον Χατζηκοσμίδη Κυριάκο , υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

2. Καμπάνταη Αναστασία, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως μέλος αναπληρούμενη από την Ευσταθίου Μαρία, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

   3. Σωφρονιάδη Χαράλαμπο, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως μέλος αναπληρούμενος από την Ζαφείρη Ευτυχία, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

   4. Παπαδοπούλου Παρασκευή, Πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών με αναπληρωτή της, τον Χαραλαμπίδη Συμεών.

   5. Μακρυγιάννη Ευστράτιο, Πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών με αναπληρωτή του, τον Παρμαξίδη Χαράλαμπο.

 

   Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται ο Τάσιος Χρήστος, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης αναπληρούμενος από τη Χρυσοχόου Σοφία, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

 

       Β. Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

   1.Τσόγκα Ελπινίκη, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, ως Πρόεδρος με αναπληρωτή τον Ανθόπουλο Ευάγγελο, ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

   2. Μουρίκα Απόστολο, ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Μόκαλη Πασχαλίνα, ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

   3.Γκακίδη Αθανάσιο, ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλος του Αποκεντρωμένου Τμήματος Ορεστιάδος, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Πασαλίδη Γεώργιο, ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

   4.Γιώτη Αλέξανδρο, εκπρόσωπο του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Ν. Έβρου, με αναπληρωτή του την Καλτάκη Εριφύλλη , εκπρόσωπο του ίδιου σωματείου.

   5.Σκαρλάτου Ζωή, εκπρόσωπο του Σωματείου Παραγωγών Οπωροκηπευτικών ως μέλος, με αναπληρωτές τους Καλεμτζή Χαράλαμπο και Δεμίρη Σταύρο, εκπροσώπους του ίδιου σωματείου.

 

     Γ. Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

   1. Κλειτσιώτη Ιωάννη, Προϊστάμενο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Λαζαρίδη Ελευθέριο υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

   2. Πεσυρίδου Αθηνά υπάλληλο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Τσοχατζή Εμμανουήλ υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

   3. Τεκτονίδου Αθανασία υπάλληλο της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας, ως μέλος, με αναπληρωτή την Διονυσάτου Ασπασία υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

   4. Νατσαρίδη Χρήστο εκπρόσωπο του Σωματείου Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Ν. Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Λιόλιο Σεραφείμ.

   5. Ιωαννίδη Σωτήριο εκπρόσωπο του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Ν. Καβάλας «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», ως μέλος, με αναπληρωτή τον Χατζηβασιλειάδη Κοσμά.

 

   Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Τσίμα Αναστασία υπάλληλος της Δ/νσης Ανάπτυξης με αναπληρωτή τη Δαλάκα Μαρία υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης.

           

     Δ. Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

   1. Κασάπη Αναστασία, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ανάπτυξης κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ως Πρόεδρος με αναπληρώτρια την Κανδυλίδου Σοφία, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.

   2. Μπογιατζή Οδυσσέα, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ως μέλος με αναπληρώτρια την Μουσικάκη Μαρία, υπάλληλο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων.

   3. Βασιλειάδης Ιωάννης, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ως μέλος με αναπληρώτρια την Βασίλογλου Αναστασία υπάλληλο του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.

   4. Χατζόπουλο Χρήστο, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Θεσσαλίας – Θράκης, ως μέλος με αναπληρωτή τον Εκρέμ Μολλά.

   5.Καλαντζή Ιωάννη, εκπρόσωπος του αντιπροσωπευτικότερου Συλλόγου Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Νομού Ξάνθης, ως μέλος με αναπληρωτή τον Καραγκιόζη Γεώργιο.

 

Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Βρυώνη Παναγιώτα, υπάλληλο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων, με αναπληρώτρια την Παπαϊωάννου Μαρία, υπάλληλο του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.

 

     Ε. Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ

   1.Παντελή Δελίδη, του κλάδου Π.Ε. Χημικών-Μηχανικών, Προϊστάμενο της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ροδόπης, ως Πρόεδρος.

   2. Αικατερίνη Νικολαϊδου, του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου στη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης Απασχόλησης Εμπορίου και Τουρισμού, με παράλληλα καθήκοντα Προϊσταμένης του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ροδόπης.

   3.Αγγελίδου Ευαγγελία, του κλάδου Π.Ε. Μηχανικών με ειδικότητα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ροδόπης.

   4.Αθανασιάδη Αθανάσιο του Ηρακλή, εκπρόσωπο του σωματείου «ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ» Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Ροδόπης.

   5.Μπλούχο Κωνσταντίνο του Πέτρου, εκπρόσωπο του «Σωματείου παραγωγών οπωροκηπευτικών Ν. Ροδόπης» πωλητών λαϊκών αγορών Ν. Ροδόπης.

      

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 111 /2012

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

 ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Χουσεϊν Ερτζάν   25.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά
2.Σαλήμ Σεβγκή  
26.Ματζιάρης Αντώνιος
3.Νικολαίδης Ιωάννης      
27.Τσούλου - Τσαγκαλιδου Συρματένια
4.Ούστογλου Γεώργιος 
28.Σερέφια Σουλτάνα
5.Μουμίν Καάν 29.Παπαδόπουλος Στυλιανός
6.Τελλίδης Ιωάννη 
30.Πατήρας Νικόλαος
7.Βαβίας Σταύρος  
31.Παυλίδης Γεώργιος   
8.Πουρνάρα Μαρίκα
32.Καραβάς Κωνσταντίνος
9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος 
33.Πέτροβιτς Δημήτριος(απών)
10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος 34.Μπαλίκας Ανδρέας
11.Σαλτούρος Δημήτριος
35.Μιχελής Κωνσταντίνος
12.Χαιτίδης Δημήτριος  
36.Γαλαζούλας Χρήστος 
13.Γερομάρκος Γεώργιος(απών)
37.Χατζή Μεμίς Τουρκές
14.Σιακήρ Αϊχάν 
38.Καβαρατζής Σταύρος
15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη 39.Μπαράν Μπουρχάν 
16.Παπαθανάκης Σταύρος   
40.Πατακάκης Ανάργυρος
17.Ουζούν Ιρφάν   41.Μαρκόπουλος Θεόδωρος(απών)
18.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
42.Παπαδόπουλος Κίμων
19.Μαραγκού Γεωργία 43.Μωυσίδης Παναγιώτης     
20.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος(απών)
44.Ζησίμου Γεώργιος – Παύλος
21.Τσολάκ Σουάτ
45.Αραμπατζής Αθανάσιος
22.Γκουγκουσκίδου Μαρία 46.Τρέλλης Χρήστος
23.Κανελάκης Ιωάννης(απών)  47.Ποτόλιας Χρήστος
24.Ζιμπίδης Γεώργιος
48.Χαρίτου Δημήτριος
  49.Μακρής Αθανάσιος

 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ 
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗ

Διαβάστηκε 1753 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 10:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Aπόφαση 112η 2012 Aπόφαση 110η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή