2012 Aπόφαση 94η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού  5 / 2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 94 / 2012
-------------------------------

  ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του έργου: «Εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Φωτοβολταϊκά συστήματα, ισχύος 4,00017MW», της εταιρείας «CASTOR RENEWABLE Ε.Π.Ε.», στο αγρόκτημα Νεοχωρίου του Δήμου Ορεστιάδας.

 

 

 

 

      Στην Κομοτηνή σήμερα 15 Μαρτίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 ,   στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης παρουσία του Περιφερειάρχη Αριστείδη Γιαννακίδη , των Αντιπεριφερειαρχών : Ιωάννη Ξανθόπουλο Π.Ε. Δράμας , Γεωργία Νικολάου - Μαυρανεζούλη Π.Ε. Έβρου, Αρχέλαο Γρανά Π.Ε. Καβάλας, Παύλο Δαμιανίδη Π.Ε. Ροδόπης , απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φωτίου Καραλίδη Π.Ε. Ξάνθης, που κλήθηκαν νόμιμα σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 4 του N. 3852/2010 , συνήλθε σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης   μετά από την Δ.Δ ΟΙΚ. 1796 / 8 - 3 – 2012 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του που επιδόθηκε σε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο , σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 2 του Ν. 3852 /2010 .

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

1. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος
2. Μαρκόπουλος Θεόδωρος , Αντιπρόεδρος
3. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος , Γραμματέας

ΤΑ  ΜΕΛΗ

1. Χουσεϊν Ερτζά 20. Γκουγκουσκίδου Μαρία
2. Σαλήμ Σεβγκή 21. Κανελάκης Ιωάννης
3. Νικολαίδης Ιωάννης 22. Ματζιάρης Αντώνιος
4. Ούστογλου Γεώργιος 23. Σερεφια Σουλτάνα
5.Τελλίδης Ιωάννης 24. Παπαδόπουλος Στυλιανός
6. Βαβίας Σταύρος 25.Πατήρας Νικόλαος
7. Πουρνάρα Μαρίκα 26.  Καραβάς Κωνσταντίνος
8. Χριστοδουλίδης Γεώργιος

27. Πέτροβιτς Δημήτριος

9. Τσαλδαρίδης Αναστάσιος 28. Μπαλίκας Ανδρέας
10. Χαϊτίδης Δημήτριος
29. Μιχελής Κωνσταντίνος
11. Γερομάρκος Γεώργιος 30. Γαλαζούλας Χρήστος
12. Σιακήρ Αϊχάν 31. Καβαρατζής Σταύρος
13. Κεφαλίδου Ανδρονίκη
32. Παπαδόπουλος Κίμων
14. Παπαθανάκης Σταύρος 33. Μωυσίδης Παναγιώτης
15. Oυζούν Ιρφάν 34.  Αραμπατζής Αθανάσιος
16. Παπακοσμάς Κωνσταντίνος 35. Τρέλλης Χρήστος
17. Μαραγκού Γεωργία 36. Ποτόλιας Χρήστος
18. Παπαδόπουλος Χρυσόστομος 37.Χαρίτου Δημήτριος
19.Τσολάκ Σουάτ 38. Μακρής Αθανάσιος

 ΑΠΟΝΤΕΣ:

ΤΑ ΜΕΛΗ

1. Μουμίν Καάν 
6Παυλίδης Γεώργιος
2.Σαλτούρος Δημήτριος 7. Χατζή Μεμίς Τουρκές
3.Ζιμπίδης Γεώργιος
8. Μπαράν Μπουρχάν
4.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά 9.Πατακάκης Ανάργυρος
5.Τσούλου -Τσαγκαλίδου Συρματένια 10.Ζησίμου Γεώργιος Παύλος

    

 

Χρέη υπηρεσιακής γραμματέως άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα Κατσικούδη Ελένη .

   Αφού διαπιστώθηκε απαρτία διότι σε σύνολο 51 μελών ήταν παρόντα τα 41 μέλη άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

 Εισηγούμενος το εικοστό θέμα της ημερήσιας διάταξης ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Σταύρος Βαβίας, έθεσε υπόψη των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης το αρ.πρωτ: 302/24-2-2012 έγγραφο της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της ΠΑΜΘ με το οποίο διαβιβάστηκε η εισήγηση του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας της Π.Ε Εβρου του θέματος :

 Η παρούσα εισήγηση αφορά στην έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τα παρακάτω στοιχεία:

 1.Ονομασία-Είδος έργου : «Εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Φωτοβολταϊκά συστήματα, ισχύος 4,00017MW».

 2.Φορέας του έργου και Υπεύθυνος τήρησης Περιβαλλοντικών Όρων:

   Η εταιρεία με την επωνυμία «CASTOR RENEWABLE Ε.Π.Ε(L.T.D.» με έδρα την Αθήνα, Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 197, Τ.Κ. 114 22 θα είναι ο φορέας υλοποίησης και λειτουργίας του έργου.

 3.Θέση έργου: Το φωτοβολταϊκό πάρκο θα εγκατασταθεί στην περιοχή του βορείου τμήμα του Νομού Έβρου, στο Αγρόκτημα Νεοχωρίου του Δήμου Ορεστιάδας και συγκεκριμένα σε τέσσερα αγροτεμάχια, με αριθμούς τεμαχίων κτηματολογικού πίνακα 825,826,827,828 αντίστοιχα τα οποία η εταιρεία CASTOR RENEWABLE Ε.Π.Ε. έχει μισθώσει από τους ιδιοκτήτες τους με βάση, ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης στις 02-10-2010 για 25 έτη.

 Πρόκειται για συνολική έκταση εμβαδού Ε =129.247,09m2, βόρεια του οικισμού Νεοχωρίου και βορειοδυτικά της πόλεως της Ορεστιάδας.

 Τόσο το γήπεδο εγκατάστασης όσο και η ευρύτερη περιοχή του έργου δεν ανήκει σε καμία ζώνη ειδικής προστασίας (πχ. ΝΑΤURA, RAMSAR), ή οποιαδήποτε προστατευμένη περιοχή, οπότε και δεν δεσμεύεται από συγκεκριμένες ρυθμίσεις ή όρους προστασίας της φύσης.

   Η περιοχή είναι αγροτική και χαρακτηρίζεται ως Γεωργική Γη Υψηλής Παραγωγικότητας(Γ.Γ.Υ.Π.) σύμφωνα με το υπ΄ αρ. 03/01/490/01-07-2011 έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Τμήμα Προγραμματισμού της Περιφέρειας.

   Επειδή, σύμφωνα με την διευκρινιστική Εγκύκλιο με αρ. πρωτ. ΥΑΠΕ/Φ1/οικ. 26928/16-12-2010, στην οποία αναφέρεται ότι «Σύμφωνα με το άρθρο 56 του Ν. 2637/1998 όπως αυτό ισχύει μετά την έκδοση του νόμου 3851/2010, άρθρο 9 παρ. 7, παρέχεται η δυνατότητα εγκατάστασης σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές(Α.Π.Ε) σε αγροτεμάχια που ανήκουν σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως Γεωργική Γη Υψηλής Παραγωγικότητα….η σχετική αδειοδότηση για την χωροθέτησή τους, χορηγείται αν οι φωτοβολταϊκοί σταθμοί …. καλύπτουν εδαφικές εκτάσεις που δεν υπερβαίνουν το 1% του συνόλου των καλλιεργούμενων εκτάσεων του συγκεκριμένου νομού», η εταιρεία CASTOR RENEWABLE ΕΠΕ(L.T.D) αιτήθηκε και έλαβε την σχετική άδεια για το επιτρεπτό της εγκατάστασης του εν λόγω Φ/Σ στο συγκεκριμένο γήπεδο εγκατάστασης με το υπ΄αριθμ. 7123/02-08-2011 έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας(επισυνάπτεται στην παρούσα).

   Οπότε σύμφωνα με τα παραπάνω η εγκατάσταση του Φ/Σ στα συγκεκριμένα αγροτεμάχια είναι επιτρεπτή.

   4.Μέγεθος και Συνοπτική Περιγραφή του Έργου

   Το έργο αφορά την εγκατάσταση, λειτουργία και εκμετάλλευση ενός Φωτοβολταϊκού Πάρκου (Φ/Π) συνολικής ισχύος 4,00017MWp. Συνολικά θα εγκατασταθούν 17.022 φωτοβολταϊκά πλαίσια- γεννήτριες μονοκρυσταλλικού πυριτίου της εταιρείας SHART, τύπου NU-235, ονομαστικής ισχύος ή ισχύος αιχμής 235Wp

 

   Η Υπηρεσία μας λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που αναφέρονται στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Έργου και των συνημμένων σ΄αυτήν σχετικών γνωμοδοτήσεων και σχεδίων, εισηγείται θετικά για την έγκριση   των περιβαλλοντικών όρων όπως αυτοί περιγράφονται στην εν λόγω μελέτη, συμπεριλαμβανομένων και των εξής όρων:

 

1) Να τοποθετηθούν οπωσδήποτε προειδοποιητικές πινακίδες και φράγματα ασφαλείας κατά μήκος      του χώρου επέμβασης, επισημαίνοντας την ύπαρξη εργοταξίου τοποθέτησης Φ/Σ κατά την φάση εγκατάστασης.

2)Να αποφεύγεται η άσκοπη μεταβολή του φυσικού αναγλύφου, οι εκσκαφές να περιορίζονται στις απολύτως αναγκαίες, καθώς επίσης να αποφεύγεται η αποψίλωση αξιόλογης βλάστηση ή η κοπή δέντρων. Αν τυχόν κοπούν δέντρα η εταιρεία να λάβει εκ΄των προτέρων την σχετική άδεια κοπής από την αρμόδια υπηρεσία.

Η φυτική γη που θα απομακρυνθεί κατά τις εκσκαφές να αποθηκευτεί προσωρινά πλησίον ή εντός του γηπέδου προκειμένου να επαναεπιστρωθεί μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Όσον αφορά τα προϊόντα εκσκαφής που θα προκύψουν, συστήνεται να επαναχρησιμοποιηθούν ως υλικά επιχωμάτωσης για το ίδιο το έργο. Σε περίπτωση πλεοναζόντων προϊόντων εκσκαφών, η απόθεση τους, να γίνεται σε θέσεις χωρίς δασική κάλυψη ή αξιόλογη βλάστηση, και με τρόπο ώστε να μην εμποδίζεται η επιφανειακή ροή υδάτων και πάντως όχι σε υδάτινους αποδέκτες(πχ ρέματα, κοίτες ρεμάτων, χειμάρρους) Κατά προτεραιότητα προτείνονται α) Εγκαταλελειμμένα λατομεία, β) Ενδεδειγμένοι χώροι από το Δήμο, χωρίς η απόθεσή τους να αλλοιώνει την φυσιογνωμία της περιοχής.

Η πανίδα της περιοχής ενδέχεται να επηρεαστεί από την αύξηση θορύβου και την γενική αναστάτωση της περιοχής επέμβασης. Αυτό όμως λόγω του πεπερασμένου χρόνου εκτέλεσης των εργασιών και της περιορισμένης έκτασης τους, η όχληση θα είναι προσωρινή.

3) Να τηρούνται τα απαιτούμενα και ικανά μέτρα πυρασφάλειας, ασφαλείας και υγιεινής τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τα μηχανήματα, όπως προβλέπονται από τις οικείες κείμενες διατάξεις, καθώς και να υπάρχει σχέδιο άμεσης επέμβασης και αποκατάστασης σε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος ή οποιασδήποτε ζημιάς κατά την κατασκευή του συστήματος.

4) Η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από την έκλυση σκόνης, αερίων ρύπων από τα δομικά μηχανήματα κα τα οχήματα μεταφοράς υλικών αντιμετωπίζεται επαρκώς αν εφαρμοστούν τα παρακάτω:

α) Κατά την εκτέλεση των επιμέρους εργασιών να γίνεται συνεχής και συστηματική διαβροχή του χώρου επέμβασης.

       β) Οι καρότσες των φορτηγών οχημάτων που μεταφέρουν χύδην υλικά για το έργο να είναι πάντα καλυμμένες επαρκώς προς αποφυγή τόσο της δημιουργίας σκόνης αλλά και της εκσφενδόνισης υλικών. Επίσης η μεταφορά των πάσης φύσεως υλικών να γίνεται με όλους τους κανόνες ασφαλείας φορτίου, προς αποσόβηση του κινδύνου πρόκλησης δυσάρεστου συμβάντος.

       γ) Τα δομικά μηχανήματα και τα φορτηγά που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του έργου να διαθέτουν πιστοποιητικά, εγκρίσεων από πλευράς εκπομπών θορύβου, εκπεμπόμενων αέριων ρύπων, εκπεμπόμενων σωματιδίων και εν γένει καλής λειτουργικής κατάστασης και επαρκούς συντήρησης. Να αποφεύγονται οι άσκοπες διαδρομές και να επιλέγεται ή κατά το       δυνατόν βέλτιστη και συντομότερη διαδρομή κυρίως από δρόμους εκτός κατοικημένης περιοχής.

   Απαγορεύεται η επί τόπου συντήρηση και καθαρισμός, στο χώρο εργασιών, των μηχανημάτων και των όποιων οχημάτων και εργαλείων χρησιμοποιούνται. Οι εργασίες αυτές να γίνονται σε εγκεκριμένα, νομίμως λειτουργούντα συνεργεία –πλυντήρια-λιπαντήρια.

5) Τα οποιαδήποτε υπολείμματα δομικών μιγμάτων ή πάσης φύσεως απόβλητα στερεά ή υγρά-έλαια που θα προκύπτουν από τις επιμέρους εργασίες υλοποίησης του έργου ή κατά την λειτουργία του, ο Ανάδοχος-κατασκευαστής του Φωτοβολταϊκού Πάρκου υπό την εποπτεία της εταιρείας εκμετάλλευσης και λειτουργίας οφείλει να μεριμνεί για την παράδοση τους σε εγκεκριμένους φορείς διαχείρισης(ειδικές αδειοδοτημένες επιχειρήσεις) συλλογής, μεταφοράς, αξιοποίησης κλπ των συναφών αποβλήτων σύμφωνα με τις διατάξεις των, ΚΥΑ, 50910/2003 περί «Μέτρα και Όροι για την Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων» και 13588/725/2006 περί «Μέτρα Όροι και περιορισμοί για την Διαχείριση Επικινδύνων Αποβλήτων κ.λπ», συνάπτοντας σχετική σύμβαση για κάθε είδους απόβλητο και τηρώντας τα μέτρα που αναγράφονται στις ανωτέρω ΚΥΑ.

Τα μεταχειρισμένα έλαια του μετασχηματιστή του υποσταθμού, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη πηγή, να διαχειρίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 82/2004(ΦΕΚ 64/Α/2004) περί την διαχείριση(συλλογή, μεταφορά, διάθεση, κ.λπ.) χρησιμοποιημένων ελαίων από ειδικά αδειοδοτημένες επιχειρήσεις. Να λαμβάνεται πρόνοια για την αποφυγή διαρροής τους. Τυχόν μικροδιαρροές ελαίων-λιπαντικών να συλλέγονται με ειδικά απορροφητικά υλικά τα οποία επίσης θα διατίθενται καταλλήλως σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί διάθεσης επικινδύνων αποβλήτων.

Απαγορεύεται η καύση της ή η απόρριψή τους αυθαίρετα οπουδήποτε όπως έδαφος, επιφανειακά ή υπόγεια νερά.

6)Ο ηλεκτρικός και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός (όπως αντιστροφείς τάσεις, μετασχηματιστές, ηλεκτρονικά ισχύος, καλώδια, φωτοβολαταΪκά πλαίσια και συναφή απόβλητα) στο τέλος του χρόνου «ζωής» τους, ή σε περίπτωση αντικατάστασή τους λόγω βλάβης τους, να διαχειρίζονται σύμφωνα με το Π.Δ. 117/2004(ΦΕΚ 82Α/05-03-2004) περί «Μέτρα όροι και προγράμματα για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού….», όπως τροποποιήθηκε από το ΠΔ 15/2006(ΦΕΚ 112Α/2006).

   Σε περίπτωση χρήσης συσσωρευτών για την κάλυψη τυχόν έκτακτων ενεργειακών αναγκών του έργου, μετά το τέλος του κύκλου τους να διαχειρίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΥΑ 41624/2057/Ε103/2010(ΦΕΚ 1625/Β/11-10-2010) περί «Μέτρα, όροι και πρόγραμμα για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών ….».

   Η προσωρινή εναπόθεσή τους πριν την παράδοσή τους, να γίνεται σε απομονωμένο χώρο   σε ειδικούς στεγανούς κάδους, κοντά στην περίφραξη .

   Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η περιοχή επέμβασης θα καθαριστεί πλήρως από πάσης φύσεως υλικά μηχανήματα και εργαλεία.

7) Να μην θιγούν ιδιοκτησίες.

     Σε περίπτωση φθορών ή οποιωνδήποτε ζημιών σε έργα υποδομής της περιοχής όπως πχ σε δρόμους, να αποκατασταθούν πλήρως με ευθύνη και έξοδα της εταιρείας εκμετάλλευσης και λειτουργίας του Φ/Σ.

8)Περιμετρική περίφραξη της εγκατάστασης, με ανάρτηση πινακίδας απαγόρευσης εισόδου του κοινού στο χώρο και προειδοποίησης για κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

   Επίσης φύτευση χαμηλής βλάστησης-θάμνων και δέντρων τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά της περίφραξης της εγκατάστασης ώστε να επιτευχθεί από την μία η πλήρη ενσωμάτωση της στο φυσικό περιβάλλον και από την άλλη η όσο τον δυνατόν οπτική απομόνωσή της με τρόπο ώστε να μην εμποδίζεται η πρόσπωση των ηλιακών ακτίνων στα φωτοβολταϊκά πλαίσια.

   9) Σε περίπτωση αστοχίας-βλάβης του συστήματος, ή άλλου απρόσμενου συμβάντος(πχ πυρκαγιάς κλπ) να υπάρχει δυνατότητα εκπομπής ειδοποιητικού σήματος από την εγκατάσταση, για άμεση επέμβαση ώστε να λαμβάνονται από τον φορέα λειτουργίας τα προβλεπόμενα κατασταλτικά μέτρα, με ευχέρεια διακοπής λειτουργίας του σταθμού.

10)Να ορισθεί εγγράφως υπεύθυνος για την παρακολούθηση της τήρησης των περιβαλλοντικών Όρων της Εγκατάστασης τόσο στην φάση της κατασκευής της όσο και στην φάση λειτουργία της.

11) Κατά την παύση λειτουργίας του έργου να γίνει αποκατάσταση της βλάστησης της περιοχής εγκατάστασης με φύτευση όλων των επιφανειών από ενδημικά είδη, μετά από φυτοτεχνική μελέτη και εξασφάλιση της ύδρευσης τους.

12)Ο αρμόδιος φορέας-Υπεύθυνος του Έργου οφείλει να εξασφαλίσει κατά προτεραιότητα τις απαιτούμενες δαπάνες για τα έργα αποκατάστασης και προστασίας του περιβάλλοντος.

 

To Περιφερειακό   Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις α ) του άρθρου 283 πρ.2 του Ν. 3852/ 2010 β) του άρθρου 5 παρ.2 του Ν. 1650/86, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 3 παρ.2 & 3 του N.3010/2002.

 

                                       ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

                                   ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 38 ΥΠΕΡ 2 ΚΑΤΑ 1 ΛΕΥΚΟ

 

   Γνωμοδοτεί υπέρ της έγκρισης  των Περιβαλλοντικών Όρων από την Μ.Π.Ε του έργου: «Εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Φωτοβολταϊκά συστήματα, ισχύος 4,00017MW», της εταιρείας «CASTOR RENEWABLE Ε.Π.Ε.», στο αγρόκτημα Νεοχωρίου του Δήμου Ορεστιάδας, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας .

  

Κατά της ανωτέρω απόφασης ψήφισαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Χρήστος Τρέλλης , Χρήστος Ποτόλιας, διότι διαφωνούν με την εκμετάλλευση της ηλεκτρικής ενέργειας από ιδιώτες .

 

Λευκό δήλωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Καραβάς , διότι δεν συμφωνεί με τα ποσοστά ανταποδοτικότητας .

 

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 94 /2012


 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

 ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Χουσεϊν Ερτζάν   25.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά(απούσα)
2.Σαλήμ Σεβγκή  
26.Ματζιάρης Αντώνιος
3.Νικολαίδης Ιωάννης      
27.Τσούλου - Τσαγκαλιδου Συρματένια(απούσα)
4.Ούστογλου Γεώργιος 
28.Σερέφια Σουλτάνα
5.Μουμίν Καάν (απών)  29.Παπαδόπουλος Στυλιανός
6.Τελλίδης Ιωάννη 
30.Πατήρας Νικόλαος
7.Βαβίας Σταύρος  
31.Παυλίδης Γεώργιος   
8.Πουρνάρα Μαρίκα
32.Καραβάς Κωνσταντίνος
9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος 
33.Πέτροβιτς Δημήτριος
10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος 34.Μπαλίκας Ανδρέας
11.Σαλτούρος Δημήτριος(απών)
35.Μιχελής Κωνσταντίνος
12.Χαιτίδης Δημήτριος  
36.Γαλαζούλας Χρήστος 
13.Γερομάρκος Γεώργιος
37.Χατζή Μεμίς Τουρκές(απών)
14.Σιακήρ Αϊχάν 
38.Καβαρατζής Σταύρος
15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη 39.Μπαράν Μπουρχάν (απών)
16.Παπαθανάκης Σταύρος   
40.Πατακάκης Ανάργυρος(απών)
17.Ουζούν Ιρφάν   41.Μαρκόπουλος Θεόδωρος
18.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
42.Παπαδόπουλος Κίμων
19.Μαραγκού Γεωργία 43.Μωυσίδης Παναγιώτης     
20.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος (απών)
44.Ζησίμου Γεώργιος – Παύλος(απών)
21.Τσολάκ Σουάτ
45.Αραμπατζής Αθανάσιος
22.Γκουγκουσκίδου Μαρία 46.Τρέλλης Χρήστος
23.Κανελάκης Ιωάννης  47.Ποτόλιας Χρήστος
24.Ζιμπίδης Γεώργιος(απών)    
48.Χαρίτου Δημήτριος
  49.Μακρής Αθανάσιος

 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ 
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗ

Διαβάστηκε 769 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 09:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Aπόφαση 95η 2012 Aπόφαση 252η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή