2012 Aπόφαση 64η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού  4 / 2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 64 / 2012
-------------------------------

  ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ΜΠΕ που αφορά τα συνοδά έργα κατασκευής του τμήματος Αρδάνιο-Σουφλί-Καστανιές του κάθετου άξονα 80 (Αρδάνιο-Ορμένιο) της Εγνατίας Οδού.

 

     Στην Κομοτηνή σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 ,     στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, απουσία του Περιφερειάρχη Αριστείδη Γιαννακίδη (για υπηρεσιακούς λόγους), παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών : Ξανθόπουλο Ιωάννη Π.Ε. Δράμας , Νικολάου - Μαυρανεζούλη Γεωργία Π.Ε. Έβρου, Γρανά Αρχέλαο Π.Ε. Καβάλας, Καραλίδη Φώτιο Π.Ε. Ξάνθης, Δαμιανίδη Παύλο Π.Ε. Ροδόπης , που κλήθηκαν νόμιμα σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 4 του N. 3852/2010 , συνήλθε σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης   μετά από την Δ.Δ ΟΙΚ. 1478 / 22 - 2 – 2012 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του που επιδόθηκε σε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο , σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 2 του Ν. 3852 /2010 .

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

1. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος
2. Μαρκόπουλος Θεόδωρος , Αντιπρόεδρος
3. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος , Γραμματέας

ΤΑ  ΜΕΛΗ

1. Χουσεϊν Ερτζά 22. Ζιμπίδης Γεώργιος
2. Σαλήμ Σεβγκή 23. Ματζιάρης Αντώνιος
3. Νικολαίδης Ιωάννης 24. Τσούλου -Τσαγκαλίδου Συρματένια
4. Ούστογλου Γεώργιος 25. Σερεφια Σουλτάνα
5.Τελλίδης Ιωάννης 26. Παπαδόπουλος Στυλιανός
6. Βαβίας Σταύρος 27.Πατήρας Νικόλαος
7. Πουρνάρα Μαρίκα 28.  Παυλίδης Γεώργιος
8. Χριστοδουλίδης Γεώργιος

29. Καραβάς Κωνσταντίνος

9. Τσαλδαρίδης Αναστάσιος 30. Μπαλίκας Ανδρέας
10. Σαλτούρος Δημήτριος
31. Μιχελής Κωνσταντίνος
11. Χαϊτίδης Δημήτριος 32. Γαλαζούλας Χρήστος
12. Γερομάρκος Γεώργιος 33. Χατζή Μεμίς Τουρκές
13. Σιακήρ Αϊχάν
34. Καβαρατζής Σταύρος
14. Κεφαλίδου Ανδρονίκη 35. Μπαράν Μπουρχάν
15. Παπαθανάκης Σταύρος 36. Πατακάκης Ανάργυρος
16. Oυζούν Ιρφάν 37. Παπαδόπουλος Κίμων
17. Παπακοσμάς Κωνσταντίνος 38. Μωυσίδης Παναγιώτης
18. Τσολάκ Σουάτ 39. Αραμπατζής Αθανάσιος
19.Μαραγκού Γεωργία 40. Τρέλλης Χρήστος
20.  Γκουγκουσκίδου Μαρία 41. Χαρίτου Δημήτριος
21. Κανελάκης Ιωάννης
42. Μακρής Αθανάσιος

 ΑΠΟΝΤΕΣ:

ΤΑ ΜΕΛΗ

1. Μουμίν Καάν 
4Πέτροβιτς Δημήτριος
2.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος 5. Ζησίμου Γεώργιος Παύλος
3. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά
6.Ποτόλιας Χρήστος

  

   Χρέη υπηρεσιακής γραμματέως άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα Κατσικούδη Ελένη .

   Αφού διαπιστώθηκε απαρτία διότι σε σύνολο 51 μελών ήταν παρόντα τα 45μέλη άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Εισηγούμενος το δέκατο έκτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κανελάκης, έθεσε υπόψη των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης το αρ.πρωτ: 292/23-2-2012 έγγραφο της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού με το οποίο διαβιβάστηκαν οι παρακάτω παρατηρήσεις του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε Εβρου                        για τις ΜΠΕ που αφορούν τα συνοδά έργα κατασκευής του τμήματος Αρδάνιο-Σουφλί-Καστανιές του κάθετου άξονα 80 (Αρδάνιο-Ορμένιο) της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα:

1.Την ΜΠΕ εργασιών αμμοληψίας στην περιοχή του ρέματος Διαβολόρεμα, στην ΤΚ Δαδιάς, της ΔΕ Σουφλίου, του Δήμου Σουφλίου.

   2.Την ΜΠΕ του Δανειοθαλάμου στην περιοχή της ΤΚ Κορνοφωλιάς, στον Δήμο Σουφλίου, στην ΠΕ Έβρου.

   3.Την ΜΠΕ του εργοταξιακού χώρου στην περιοχή Κορνοφωλιάς της ΔΕ Σουφλίου, του Δήμου Σουφλίου.

   4.Την Μ.Π.Ε. του δανειοθαλάμου, στην περιοχή της Τ.Κ. Λύρας της Δ. Ε. Τυχερού του Δήμου Σουφλίου),

 

   Αναφορικά με το έργο 1 (ΜΠΕ εργασιών αμμοληψίας στην περιοχή του ρέματος Διαβολόρεμα, στην ΤΚ Δαδιάς, της ΔΕ Σουφλίου, του Δήμου Σουφλίου), πρέπει να επισημάνουμε ότι η περιοχή του έργου βρίσκεται εντός των ορίων της ζώνης Β1 και Α1 του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς Λευκίμης Σουφλίου. Στο ζώνες του Εθνικού Πάρκου ισχύουν όροι και περιορισμοί όσον αφορά την άσκηση ανθρώπινων δραστηριοτήτων σύμφωνα με την ΚΥΑ 35633/13-10-2006. Σύμφωνα με το άρθρο 3 της εν λόγω ΚΥΑ επιτρέπεται η απόληψη αδρανών υλικών από την κοίτη των ρεμάτων. Το συγκεκριμένο έργο αφορά αμμοληψία η οποία θα λάβει χώρα σε τμήμα του ρέματος σε απόσταση 1600 μ βορειοδυτικά του οικισμού της Δαδιάς και σε συνολικό μήκος 601 μ. Από τον συγκεκριμένο χώρο πρόκειται να εξορυχθούν υλικά όγκου 70.552,50 μ3, με μέσο βάθος απόληψης 1,37μ και μέγιστο 2,54μ. Η Υπηρεσία μας συμφωνεί με τους παρακάτω όρους:

  • Πριν την έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων του συγκεκριμένου έργου θα πρέπει να γίνει οριοθέτηση του ρέματος σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν 30101.2002.
  • Απαγορεύεται η διαλογή της άμμου εντός της κοίτης του ρέματος.
  • Δεν θα θιγεί η υφιστάμενη βλάστηση της περιοχής.
  • Η εργασίες αμμοληψίας θα πραγματοποιούνται από τον Ιούλιο – Νοέμβριο κάθε έτους, όταν η παροχή του ρέματος θα είναι η ελάχιστη, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις στην αναπαραγόμενη ορνιθοπανίδα της περιοχής και μετά από έγκριση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου.
  • Ο χώρος εργασιών και η οδός προσπέλασης θα πρέπει να διαβρέχεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε περίπτωση απόληψης νερού από το ρέμα, ο κύριος του έργου θα πρέπει να εφοδιαστεί με σχετική άδεια.
  • Τα φορτηγά μεταφοράς των υλικών θα πρέπει να είναι σκεπασμένα.
  • Οι αμμοληψίες να ξεκινήσουν αφού προηγηθεί σήμανση της περιοχής (από τα τμ. Τοπογραφίας και Περιβάλλοντος της ΠΕ Έβρου) με την τοποθέτηση μόνιμων οροσήμων στην όχθη και ευκρινούς πινακίδας η οποία θα οριοθετεί και θα χαρακτηρίζει την περιοχή αμμοληψίας.
  • Η εκσκαφή θα γίνεται με κατεύθυνση από το κέντρο του ποταμού προς την όχθη και κατά τμήματα σε όλο το μήκος της έκτασης της αμμοληψίας. Με το πέρας της αμμοληψίας να διαμορφωθεί πρανές με κλίση 1:1. Τα πρανή να διαμορφωθούν με λιθοριππή όπου αυτό απαιτηθεί ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα διάβρωσης της όχθης.
  • Δεν θα παραμένουν μηχανήματα έργων στην κοίτη του ποταμού μετά το πέρας του ωραρίου εργασίας.
  • Ο θόρυβος θα παραμένει εντός των από την νομοθεσία προβλεπομένων τιμών.
  • Απαγορεύεται η απόρριψη κάθε είδους αποβλήτου (ορυκτελαίων, καυσίμων, αποβλήτων πλύσης, κλπ) από τα μηχανήματα έργων.
  • Θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο για την προστασία των εργαζομένων.

 

   Αναφορικά με το έργο 2 (Την ΜΠΕ του Δανειοθαλάμου στην περιοχή της ΤΚ Κορνοφωλιάς, στον Δήμο Σουφλίου, στην ΠΕ Έβρου), πρέπει να επισημάνουμε ότι η περιοχή του έργου βρίσκεται εντός των ορίων της ζώνης Β2β του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς Λευκίμης Σουφλίου.

Πρόκειται για δημιουργία δανειοθαλάμου στην περιοχή της Τ.Κ. Κορνοφωλιάς, της Δ.Ε. Σουφλίου του Δήμου Σουφλίου εντός δημοτικής έκτασης 41,987 στρεμμάτων, απολήψιμου όγκου υλικών 536.389 κυβικών μέτρων και έξι βαθμίδων εξόρυξης, ύψους κατά μέγιστο 6 μέτρα έκαστη. Στο ζώνες του Εθνικού Πάρκου ισχύουν όροι και περιορισμοί όσον αφορά την άσκηση ανθρώπινων δραστηριοτήτων σύμφωνα με την ΚΥΑ 35633/13-10-2006. Η Υπηρεσία μας παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν συμφωνούσε με το συγκεκριμένο, έργο δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 3 της εν λόγω ΚΥΑ αφενός απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα που δεν αναφέρεται στην εν λόγο ΚΥΑ (όπως η λειτουργία του δανειοθαλάμου) αφετέρου δεν επιτρέπεται ο καθορισμός λατομικών ζωνών και η εγκατάσταση εξορυκτικών και μεταλλευτικών δραστηριοτήτων, συνυπολογίζοντας τελικά την υπ΄ αριθμ. Δ17α/02/77 ΦΝ 393 Κ.Υ.Α(ΦΕΚ 638Β/22.05.2006) που χαρακτηρίζει το έργο κατασκευής της Εγνατίας οδού και των καθέτων προς αυτήν οδικών αξόνων, ως «έργου εθνικής σημασίας», συναινεί με τους παρακάτω όρους:

  • Το επίπεδο θορύβου της δραστηριότητας να μην υπερβαίνει σε καμία περίπτωση την από την νομοθεσία καθορισμένη ανώτερη τιμή σύμφωνα με το ΠΔ 1180/81 (65dba) ή όπως αυτό ορίζεται από την εκάστοτε νομοθεσία.
  • Να γίνει ύγρανση και διαβροχή τόσο των δρόμων κίνησης και ειδικότερα του αγροτικού χωματόδρομου που αποτελεί την πρόσβαση στην θέση του δανειοθαλάμου, όσο και των υλικών κατά την φόρτωση και εκφόρτωσή τους.
  • Να μην γίνεται καμμία συντήρηση και πλύση των μηχανημάτων στον χώρο του δανειοθαλάμου , παρά μόνο στο εγκεκριμμένο εργοτάξιο.
  • Να μην γίνονται εργασίες σε περιόδους διαρκών και έντονων βροχοπτώσεων, παρά μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, προς αποφυγή γεωλισθήσεων και εκπλύσεων του εδάφους.
  • Απαγορεύεται η απόρριψη κάθε είδους αποβλήτου (ορυκτελαίων, καυσίμων, αποβλήτων πλύσης, κλπ) από τα μηχανήματα έργων. Τα χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια να συλλέγονται και να διατίθενται σε εξουσιοδοτημένες εταιρίες.
  • Να λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο για την προστασία των εργαζομένων.
  • Οι αέριοι ρύποι να παραμένουν εντός των από τον νόμο καθορισμένων ορίων.
  • Απαγορεύεται η χρήση εκρηκτικών.
  • Ο όγκος των χωμάτων που θα μεταφερθεί από τις εκσκαφές του κυρίως έργου θα φυλαχθεί και στην συνέχεια κατά την φάση της αποκατάστασης θα στρωθεί στην πλατεία και στις βαθμίδες.
  • Κατά την αποκατάσταση θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ενδημικά είδη της περιοχής.
  • Θα διατηρούνται οι ανάλογες κλίσεις στα δάπεδα των ανώτερων βαθμίδων, έτσι ώστε τα κατακρημνίσματα που δεν κατεισδύουν στον βαθύτερο ορίζοντα, να απορρέουν εκτός δανειοθαλάμου, ώστε να μην δημιουργούνται λιμνάζουσες επιφάνειες, που θα δυσχεραίνουν τις εργασίες απόληψης.
  • Κατά την διαμόρφωση των βαθμίδων τα νερά που δεν θα απάγονται θα αντλούνται και θα οδηγούνται σε δεξαμενές καθίζησης, ώστε να μην γίνεται έκπλυση του χωμάτινου υλικού κατά την απόρριψή του στο παρακείμενο ρέμα , με κίνδυνο την επίχωσή του.
  • Η διάρκεια ζωής του δανειοθαλάμου θα περιορισθεί στα δύο έτη, σύμφωνα με την μελέτη.
  • Μετά το πέρας της αποκατάστασης να περιφραχθεί ο χώρος, ώστε να διαφυλάσσεται αφενός η ασφάλεια του κοινού και αφετέρου να περιοριστεί η δυνατότητα απόληψης αδρανών υλικών στο μέλλον.

 

   Αναφορικά με το έργο 3 (Την ΜΠΕ του εργοταξιακού χώρου στην περιοχή Κορνοφωλιάς της ΔΕ Σουφλίου, του Δήμου Σουφλίου), η μελέτη διαβιβάστηκε στην Δ/νση Ανάπτυξης της Π. Ενότητας Έβρου, λόγω αρμοδιότητας(ομάδα 9-βιομηχανικές δραστηριότητες και συναφείς εγκαταστάσεις σύμφωνα με την Απόφαση 1958/13.01.2012) για να γνωμοδοτήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

   Αναφορικά με το έργο 4 (Την Μ.Π.Ε. του δανειοθαλάμου, στην περιοχή της Τ.Κ. Λύρας της Δ. Ε. Τυχερού του Δήμου Σουφλίου), πρόκειται για δημιουργία δανειοθαλάμου σε απόσταση 270 μέτρα βόρεια των ορίων του οικισμού της Λύρας του Δήμου Σουφλίου, εντός γεωργικής γης, έκτασης 37,57 στρεμμάτων, απολήψιμου όγκου υλικών 80.000 κυβικών μέτρων και εκσκαφή σε βάθος που κυμαίνεται από 2-4 μέτρα. Η περιοχή του έργου βρίσκεται εκτός των ορίων του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς Λευκίμης Σουφλίου.

 

Η Υπηρεσία μας συμφωνεί με τους παρακάτω όρους:

  • Το επίπεδο θορύβου της δραστηριότητας να μην υπερβαίνει σε καμία περίπτωση την από την νομοθεσία καθορισμένη ανώτερη τιμή σύμφωνα με το ΠΔ 1180/81 (65dba) ή όπως αυτό ορίζεται από την εκάστοτε νομοθεσία.
  • Να γίνει ύγρανση και διαβροχή των δρόμων κίνησης και ειδικότερα του αγροτικού χωματόδρομου που αποτελεί την πρόσβαση στην θέση του δανειοθαλάμου.
  • Να μην γίνεται καμμία συντήρηση και πλύση των μηχανημάτων στον χώρο του δανειοθαλάμου , παρά μόνο στο εγκεκριμμένο εργοτάξιο.
  • Να μην γίνονται εργασίες σε περιόδους διαρκών και έντονων βροχοπτώσεων,       παρά μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, προς αποφυγή γεωλισθήσεων και εκπλύσεων του εδάφους.
  • Απαγορεύεται η απόρριψη κάθε είδους αποβλήτου (ορυκτελαίων, καυσίμων, αποβλήτων πλύσης, κλπ) από τα μηχανήματα έργων. Τα χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια να συλλέγονται και να διατίθενται σε εξουσιοδοτημένες εταιρίες.
  • Να λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο για την προστασία των εργαζομένων.
  • Μετά το πέρας απόληψης των υλικών θα ακολουθήσουν εργασίες αποκατάστασης του δανειοθαλάμου και απόδοση του στην σημερινή του χρήση.
  • Θα διατηρούνται οι ανάλογες κλίσεις, έτσι ώστε τα κατακρημνίσματα που δεν κατεισδύουν στον βαθύτερο ορίζοντα, να απορρέουν εκτός δανειοθαλάμου, ώστε να μην δημιουργούνται λιμνάζουσες επιφάνειες, που θα δυσχεραίνουν τις εργασίες απόληψης.
  • Απαγορεύεται οποιαδήποτε επέμβαση στον χώρο βορειοανατολικά του δανειοθαλάμου, όπου υπάρχει συστάδα τραχείας πεύκης και καταστροφή τόσο της βλάστησης, όσο και της συστάδας.
  • Οι αέριοι ρύποι να παραμένουν εντός των από τον νόμο καθορισμένων ορίων.

           Απαγορεύεται η χρήση εκρηκτικών.

                                                                                   

   To Περιφερειακό   Συμβούλιο μετά από συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις α ) του άρθρου 283 πρ.2 του Ν. 3852/ 2010 β) του άρθρου 5 παρ.2 του Ν. 1650/86, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 3 παρ.2 & 3 του N.3010/2002.

                                  

                                      ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ KATA ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

                                         ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 42 ΥΠΕΡ 3 ΛΕΥΚΑ

     Γνωμοδοτεί υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων από τις Μ.Π.Ε που αφορούν τα συνοδά έργα κατασκευής του τμήματος Αρδάνιο-Σουφλί-Καστανιές του κάθετου άξονα 80 (Αρδάνιο-Ορμένιο) της Εγνατίας Οδού, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας και με τους παρακάτω όρους:

   α) Να γίνει αποκατάσταση των οδοστρωμάτων που θα υποστούν φθορές κατά την μεταφορά των υλικών από το χώρο λήψης μέχρι το σημείο εκτέλεσης των εργασιών .

   β) Να χρησιμοποιηθούν οι υφιστάμενοι δανειοθάλαμοι και τα υφιστάμενα λατομεία όπως αυτό του Κουφόβουνου Διδυμοτείχου αφού λάβουν τις νόμιμες αδειοδοτήσεις..

  

   Λευκό δήλωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ Κωνσταντίνος Μιχελής, Παναγιώτης Μωυσίδης , Αθανάσιος Μακρής , για τους λόγους που ανέφεραν και καταχωρήθηκαν στα μαγνητοφωνημένα πρακτικά .

 

 

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 64 /2012

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

 ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Χουσεϊν Ερτζάν   25.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά(απούσα)
2.Σαλήμ Σεβγκή  
26.Ματζιάρης Αντώνιος
3.Νικολαίδης Ιωάννης      
27.Τσούλου - Τσαγκαλιδου Συρματένια
4.Ούστογλου Γεώργιος 
28.Σερέφια Σουλτάνα
5.Μουμίν Καάν (απών)  29.Παπαδόπουλος Στυλιανός
6.Τελλίδης Ιωάννη 
30.Πατήρας Νικόλαος
7.Βαβίας Σταύρος  
31.Παυλίδης Γεώργιος   
8.Πουρνάρα Μαρίκα
32.Καραβάς Κωνσταντίνος
9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος 
33.Πέτροβιτς Δημήτριος(απών)
10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος 34.Μπαλίκας Ανδρέας
11.Σαλτούρος Δημήτριος 35.Μιχελής Κωνσταντίνος
12.Χαιτίδης Δημήτριος  
36.Γαλαζούλας Χρήστος 
13.Γερομάρκος Γεώργιος
37.Χατζή Μεμίς Τουρκές
14.Σιακήρ Αϊχάν 
38.Καβαρατζής Σταύρος
15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη 39.Μπαράν Μπουρχάν 
16.Παπαθανάκης Σταύρος   
40.Πατακάκης Ανάργυρος
17.Ουζούν Ιρφάν   41.Μαρκόπουλος Θεόδωρος
18.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
42.Παπαδόπουλος Κίμων
19.Μαραγκού Γεωργία 43.Μωυσίδης Παναγιώτης     
20.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος (απών)
44.Ζησίμου Γεώργιος – Παύλος(απών)  
21.Τσολάκ Σουάτ
45.Αραμπατζής Αθανάσιος
22.Γκουγκουσκίδου Μαρία 46.Τρέλλης Χρήστος
23.Κανελάκης Ιωάννης  47.Ποτόλιας Χρήστος(απών)
24.Ζιμπίδης Γεώργιος   
48.Χαρίτου Δημήτριος
  49.Μακρής Αθανάσιος

 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ 
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗ

Διαβάστηκε 946 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 10:37
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Aπόφαση 65η 2012 Aπόφαση 63η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή