Περιφερειακό Συμβούλιο

2011 Aπόφαση 242η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού 18 / 2011 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 242/ 2011
-------------------------------

ΠΕΡΙΛΗΨΗ :Έγκριση αποχώρησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης από τις   αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα : Ευρωπεριοχή Νέστος –Μέστα Ελληνικό Τμήμα, Συνοριακή Περιοχή Δέλτα – Ροδόπη, Ένωση Συνοριακής Περιοχής Εβρος (ΕΣΠΕ) & λύση και Εκκαθάριση της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Δίκτυο Διασυνοριακής Συνεργασίας Νομαρχιών Ελλάδας-Βουλγαρίας-Τουρκίας, Παράρτημα Ελλάδας».

 

     Στην Κομοτηνή σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Tετάρτη και ώρα 17.00,   στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης , παρουσία του Περιφερειάρχη Αριστείδη Γιαννακίδη , των Αντιπεριφερειαρχών : Ξανθόπουλου Ιωάννη Π.Ε. Δράμας, Νικολάου-Μαυρανεζούλη Γεωργία Π.Ε. Έβρου , Γρανά Αρχέλαου   Π.Ε. Καβάλας, Καραλίδη Φώτη Π.Ε. Ξάνθης, Δαμιανίδη Παύλου Π.Ε. Ροδόπης, που κλήθηκαν νόμιμα σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 4 του N. 3852/2010, συνήλθε σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά από την 3627/ 6-9-2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του που επιδόθηκε σε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο , σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 2 του Ν. 3852 /2010 .

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

1. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος
2. Μαρκόπουλος Θεόδωρος , Αντιπρόεδρος
3. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος , Γραμματέας

ΤΑ  ΜΕΛΗ:

1.Χουσεϊν Ερτζάν                            

25. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά

2.Σαλήμ Σεβγκή                                  

26. Ματζιάρης Αντώνιος

3.Νικολαίδης Ιωάννης        

27.Τσούλου-Τσαγκαλίδου Συρματένια

4.Ούστογλου Γεώργιος

28.Σερέφια Σουλτάνα

5.Μουμίν Καάν

29.Παπαδόπουλος Στυλιανός

6.Τελλίδης Ιωάννη

30.Πατήρας Νικόλαος                                

7.Βαβίας Σταύρος                                

31.Παυλίδης Γεώργιος    

9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος              

32. Πέτροβιτς Δημήτριος                    

10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος

33. Μπαλίκας Ανδρέας

11.Σαλτούρος Δημήτριος                      

34.Μιχελής Κωνσταντίνος                    

12.Xαιτίδης Δημήτριος

35.Γαλαζούλας Χρήστος

13.Γερομάρκος Γεώργιος                      

36.Χατζή Μεμίς Τουρκές

14.Σιακήρ Αϊχάν

37.Καβαρατζής Σταύρος

15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη                      

38.Μπαράν Μπουρχάν                  

17.Ουζούν Ιρφάν                                      

39.Παπαδόπουλος Κίμων                

18.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος

40.Μωυσίδης Παναγιώτης   

20.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος          

41.Αραμπατζής Αθανάσιος

21.Τσολάκ Σουάτ                                  

42.Τρέλλης Χρήστος                          

22.Γκουγκουσκίδου Μαρία                  

43.Ποτόλιας Χρήστος

23.Κανελάκης Ιωάννης

44. Χαρίτου Δημήτριος                  

24.Ζιμπίδης Γεώργιος             

45.Μακρής Αθανάσιος  

ΑΠΟΝΤΕΣ:

ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Καραβάς Κωνσταντίνος

 2.Πατακάκης Ανάργυρος

 3.Ζησίμου Γεώργιος-Παύλος              

 

 

Χρέη υπηρεσιακής γραμματέως άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα Κατσικούδη Ελένη .

   Αφού διαπιστώθηκε απαρτία διότι σε σύνολο 51 μελών ήταν παρόντα τα 48 μέλη άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Εισηγούμενος το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Ροδόπης κ. Δαμιανίδης Παύλος, έθεσε υπόψη των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης τα εξής :

   Σύμφωνα με το αρ. 198 του ν. 3852/2010, η Περιφέρεια ΑΜΘ υπεισήλθε από 1-1-2011 σε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των καταργηθέντων Νομαρχιακών Διαμερισμάτων και των Διευρυμένων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

   Με γενικό σκοπό την δικτύωση και την ανάπτυξη δράσεων και συνεργασιών μεταξύ των Συνοριακών Φορέων της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τρίτων Κρατών, συστήθηκαν οι κάτωθι αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα:

 

Α) Η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΥΡΩΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΣΤΟΣ – ΜΕΣΤΑ Ελληνικό Τμήμα», με το υπ’ αρ. 65/27-11-2001 καταστατικό όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα, και εταίρο το καταργηθέν Νομαρχιακό Διαμέρισμα Δράμας με ποσοστό συμμετοχής14% (εισφορά στο κεφάλαιο €9.000,00).

 

Β) Η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΛΤΑ - ΡΟΔΟΠΗ», με το υπ’ αρ. 240/11-09-2000 καταστατικό όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα, και εταίρο την καταργηθείσα Διευρυμένη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης με ποσοστό συμμετοχής 12,5% (εισφορά στο κεφάλαιο €1.500,00).

 

Γ) Η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΒΡΟΣ», με το υπ’ αρ. 4/18-05-2001 καταστατικό όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα, και εταίρους την καταργηθείσα Διευρυμένη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου με ποσοστό συμμετοχής 3,85% (εισφορά στο κεφάλαιο €587,51), και το καταργηθέν Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου με ποσοστό συμμετοχής 3,85% (εισφορά στο κεφάλαιο €587,51).

 

Δ) Η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία « ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ», με το υπ’ αρ. 4/23-5-2005 καταστατικό όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα, και εταίρους τα καταργηθέντα Νομαρχιακά Διαμερίσματα Ξάνθης, Έβρου, Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας και Σερρών, με ποσοστό συμμετοχής εκάστου εταίρου 16,66% που αντιστοιχεί στην ισόποση συνεισφορά κάθε εταίρου ποσού €20.000,00 για το σχηματισμό εταιρικού κεφαλαίου €120.000,00.

 

Οι ως άνω επιχειρήσεις αποτελούν Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και διέπονται από τις αρχές του αστικού δικαίου αρ. 741 και επόμενα του Αστικού Κώδικα και από το αρ. 77 του Κώδικα Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων (αρ.77 Π.Δ. 30/1996).

 

Έχοντας υπόψη:

 

  1. Την σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΜΘ για την αποχώρηση της Περιφέρειας ΑΜΘ από τις εταιρείες – Δίκτυα που μετείχαν οι πρώην Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα πρώην Νομαρχιακά Διαμερίσματα της Περιφέρειας.
  2. Τον κοινό σκοπό των εταιρειών αυτών για μεμονωμένα τμήματα της επικράτειας της Περιφέρειας ΑΜΘ
  3. Την ανάγκη ενιαίας συμμετοχής, εκπροσώπησης και δραστηριότητας της Περιφέρειας στο πεδίο της διασυνοριακής συνεργασίας και των Διεθνών Σχέσεων.
  4. Την υπ’αρ. 182/2-6-2011 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για αποχώρηση από το «ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ».

 

     Εισηγούμαστε την αποχώρηση της Περιφέρειας ΑΜΘ από τις ως άνω αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ως εξής:

 

Α) Με βάση το καταστατικό της Εταιρείας και το ν. 3852/2010 προτείνουμε την αποχώρηση της Περιφέρειας ΑΜΘ από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την Επωνυμία «ΕΥΡΩΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΣΤΟΣ – ΜΕΣΤΑ Ελληνικό Τμήμα».

 

Η διαδικασία της αποχώρησης από την εταιρεία θα διεξαχθεί από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

 

Β) Με βάση το καταστατικό της Εταιρείας και το ν. 3852/2010 προτείνουμε την αποχώρηση της Περιφέρειας ΑΜΘ από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την Επωνυμία «ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΛΤΑ - ΡΟΔΟΠΗ».

 

Η διαδικασία της αποχώρησης από την εταιρεία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα όσα ρητά ορίζονται στο αρ. 12 παρ. 3, στο αρ. 13 παρ. 1 και στο αρ.15 παρ. 1 του Καταστατικού, από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

 

Γ) Με βάση το καταστατικό της Εταιρείας και το ν. 3852/2010 προτείνουμε την αποχώρηση της Περιφέρειας ΑΜΘ από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την Επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΒΡΟΣ».

 

Η διαδικασία της αποχώρησης από την εταιρεία θα διεξαχθεί από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

 

Δ) Επίσης εισηγούμαστε τη λύση και εκκαθάριση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» και τον ορισμό εκκαθαριστών, ως εξής:

 

Με τη διάλυση της η εταιρεία τίθεται υπό εκκαθάριση, η οποία γίνεται από εκκαθαριστές που θα οριστούν από τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Με τον ορισμό των εκκαθαριστών παύει η εξουσία των μελών του Δ.Σ. Οι διοριζόμενοι εκκαθαριστές οφείλουν μόλις αναλάβουν τα καθήκοντα τους να ενεργήσουν απογραφή της περιουσίας της εταιρείας, να εισπράξουν τις απαιτήσεις, να ρευστοποιήσουν την περιουσία της και να εξοφλήσουν τα χρέη της. Τα περιουσιακά στοιχεία που απομένουν περιέρχονται αναλογικά στην Περιφέρεια ΑΜΘ και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι λογαριασμοί της εκκαθάρισης εγκρίνονται από το Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο αποφασίζει επίσης την απαλλαγή των εκκαθαριστών από κάθε ευθύνη.

 

Η διαδικασία της λύσης και εκκαθάρισης της εταιρείας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα όσα ρητά ορίζονται στο αρ. 9 παρ. 6, στο αρ. 14 παρ. 3 καθώς και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 766 και 777-783 του Αστικού Κώδικα, από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

 

Σε ότι αφορά το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα - Βουλγαρία 2007-2013 με το ακρωνύμιο EMN (Epidemiological Map of Network Region) στο οποίο εταίρος από Ελληνικής πλευράς είναι η ανωτέρω εταιρεία, θα γίνει αντικατάσταση εταίρου και θα περιέλθει στην Περιφέρεια ΑΜΘ, διαδικασία που έχει ήδη δρομολογηθεί με τη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος.

 

Λόγω της διοικητικής μεταρρύθμισης του ν. 3852/2010 (Καλλικράτης) και την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, η σύνθεση του δικτύου ουσιαστικά περιλαμβάνει ως εταίρους την Περιφέρεια ΑΜΘ και το καταργηθέν Νομαρχιακό Διαμέρισμα Σερρών ήτοι την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έχει εκφράσει την βούληση της για αποχώρηση από την εταιρεία.

 

Επιπρόσθετα, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι η αποχώρηση της Περιφέρειας ΑΜΘ από τις παραπάνω εταιρείες σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει την απαξίωση του έργου και των σκοπών τους αλλά σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την ενιαία εκπροσώπηση της Περιφέρειας σε ένα νέο Οργανισμό με αρμοδιότητα την προώθηση και προαγωγή των Διεθνών Σχέσεων της Περιφέρειας τόσο με Διασυνοριακούς Φορείς όσο και με Φορείς της Ε.Ε. και Τρίτων Χωρών.

 

Έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για τη δημιουργία Ε.Ο.Ε.Σ. (Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας), ο οποίος θα περικλείει στο καταστατικό και στο Σύμφωνο Συνεργασίας το πνεύμα και την ουσία των σκοπών και δραστηριοτήτων όλων των επιμέρους εταιρειών διασυνοριακής συνεργασίας από τις οποίες αποχωρεί η Περιφέρεια. Συγκεκριμένα ο Ε.Ο.Ε.Σ. θα αποσκοπεί στη διευκόλυνση και την προαγωγή της διασυνοριακής και διαπεριφερειακής συνεργασίας με αποκλειστικό στόχο την ενίσχυση της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής.

 

   Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 198 & 199 του N. 3852/2010.  

                      

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

                    ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 29 ΥΠΕΡ 13 ΚΑΤΑ 4 ΛΕΥΚA

                                         2 ΑΠΟΧΕΣ

 

1.Εγκρίνει την αποχώρηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης  

   από τις παρακάτω αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα :

   α)Ευρωπεριοχή Νέστος –Μέστα Ελληνικό Τμήμα

   β)Συνοριακή Περιοχή Δέλτα – Ροδόπη

   γ)Ένωση Συνοριακής Περιοχής Εβρος (ΕΣΠΕ)

 

2.Εγκρίνει

α) τη λύση και Εκκαθάριση της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Δίκτυο Διασυνοριακής Συνεργασίας Νομαρχιών Ελλάδας-Βουλγαρίας-Τουρκίας, Παράρτημα Ελλάδας».

      β)Toν ορισμό εκκαθαριστών.

 

   Κατά της ανωτέρω απόφασης ψήφισαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ Παυλίδης Γεώργιος, Πέτροβιτς Δημήτριος , Μπαλίκας Ανδρέας , Μιχελής Κωνσταντίνος,   Γαλαζούλας Χρήστος , Χατζή Μεμίς Τουρκές, Καβαρατζής Σταύρος, Μπαράν Μπουρχάν ,Παπαδόπουλος Κίμων, Μωυσίδης Παναγιώτης, Αραμπατζής Αθανάσιος και Μαρκόπουλος Θεόδωρος Αντιπρόεδρος του Π.Σ, Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος Γραμματέας του Π.Σ.

 

Λευκό δήλωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Τρέλλης Χρήστος , Ποτόλιας Χρήστος, Χαρίτου Δημήτριος , Μακρής Αθανάσιος .

 

Απείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Χουσείν Ερτζάν ,Τελλίδης Ιωάννης .

 

   Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 242 /2011

 

 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης 

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης 

 

 ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Χουσεϊν Ερτζάν  

2.Σαλήμ Σεβγκή                                                  

3.Νικολαίδης Ιωάννης                                         

4.Ούστογλου Γεώργιος                                       

5.Μουμίν Καάν                                                   

6.Τελλίδης Ιωάννη                                              

7.Βαβίας Σταύρος                                               

8.Πουρνάρα Μαρίκα                                           

9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος                                

10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος                            

11.Σαλτούρος Δημήτριος (απών)                                  

12.Χαιτίδης Δημήτριος                                  

13.Γερομάρκος Γεώργιος                                   

14.Σιακήρ Αϊχάν                                                

15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη                                   

16.Παπαθανάκης Σταύρος                                        

17.Ουζούν Ιρφάν                                              

18.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος                          

19.Μαραγκού Γεωργία                

20.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος                       

21.Τσολάκ Σουάτ                                                       

22.Γκουγκουσκίδου Μαρία                                 

23.Κανελάκης Ιωάννης                                      

24.Ζιμπίδης Γεώργιος                                         

25.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά

26.Ματζιάρης Αντώνιος

27.Τσούλου - Τσαγκαλιδου Συρματένια

 28.Σερέφια Σουλτάνα

29.Παπαδόπουλος Στυλιανός

30.Πατήρας Νικόλαος

31.Παυλίδης Γεώργιος

32.Καραβάς Κωνσταντίνος (απών)

33.Πέτροβιτς Δημήτριος

 34.Μπαλίκας Ανδρέας 

35.Μιχελής Κωνσταντίνος 

36.Γαλαζούλας Χρήστος 

37.Χατζή Μεμίς Τουρκές

38.Καβαρατζής Σταύρος

39.Μπαράν Μπουρχάν       

40.Πατακάκης Ανάργυρος(απών)

41.Μαρκόπουλος Θεόδωρος

42.Παπαδόπουλος Κίμων  

43.Μωυσίδης Παναγιώτης 

44.Ζησίμου Γεώργιος – Παύλος(απών)

45.Αραμπατζής Αθανάσιος   

46.Τρέλλης Χρήστος

47.Ποτόλιας Χρήστος

48.Χαρίτου Δημήτριος                                          

49.Μακρής Αθανάσιος

 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗ

Διαβάστηκε 749 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 11:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Aπόφαση 238η 2011 Aπόφαση 241η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή