Περιφερειακό Συμβούλιο

2011 Aπόφαση 67η - Ορθή Απόφαση 2

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

                                                                                                          

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού 9 / 2011 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 67 / 2011
-------------------------------

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας ΑΜΘ στα συλλογικά όργανα διοίκησης των επιχειρήσεων στις οποίες μετείχαν οι καταργηθείσες Νομαρχιακές

 

     Στην Κομοτηνή σήμερα 30 Μαρτίου 2011 ημέρα Tετάρτη και ώρα 19.00 ,   στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης , παρουσία του Περιφερειάρχη Αριστείδη Γιαννακίδη, των Αντιπεριφερειαρχών: Ξανθόπουλου Ιωάννη Π.Ε. Δράμας, Νικολάου-Μαυρανεζούλη Γεωργία Π.Ε. Έβρου, Γρανά Αρχέλαου Π.Ε. Καβάλας, Καραλίδη Φώτη Π.Ε. Ξάνθης και Δαμιανίδη Παύλου Π.Ε, Ροδόπης, που κλήθηκαν νόμιμα σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 4 του N. 3852/2010, συνήλθε σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά από την 758 /24-3-2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του που επιδόθηκε σε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο, σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 2 του Ν. 3852 /2010 .

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

1. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος
2. Μαρκόπουλος Θεόδωρος , Αντιπρόεδρος
3. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος , Γραμματέας

ΤΑ  ΜΕΛΗ:

1.Χουσεϊν Ερτζάν    

24.Ζιμπίδης Γεώργιος       

2.Σαλήμ Σεβγκή                                  

25.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά

3.Νικολαίδης Ιωάννης        

26.Ματζιάρης Αντώνιος      

4.Ούστογλου Γεώργιος

27.Τσούλου-Τσαγκαλίδου Συρματένια

5.Μουμίν Καάν

28.Σερέφια Σουλτάνα

6.Τελλίδης Ιωάννης

29.Παπαδόπουλος Στυλιανός

7.Βαβίας Σταύρος                                

30.Πατήρας Νικόλαος                                

8.Πουρνάρα Μαρίκα              

31.Παυλίδης Γεώργιος    

9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος              

32. Πέτροβιτς Δημήτριος                    

10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος

33. Μπαλίκας Ανδρέας

11.Σαλτούρος Δημήτριος                      

34.Μιχελής Κωνσταντίνος                    

12.Χαιτίδης Δημήτριος                        

35.Γαλαζούλας Χρήστος

13.Γερομάρκος Γεώργιος                      

36.Χατζή Μεμίς Τουρκές

14.Σιακήρ Αϊχάν                                    

37.Καβαρατζής Σταύρος                

15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη                      

38.Μπαράν Μπουρχάν                  

16.Παπαθανάκης Σταύρος      

39.Πατακάκης Ανάργυρος                    

17.Ουζούν Ιρφάν                                    

40.Παπαδόπουλος Κίμων                

18.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος            

41.Μωυσίδης Παναγιώτης         

19.Μαραγκού Γεωργία                          

42.Τρέλλης Χρήστος                          

20.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος          

43.Ποτόλιας Χρήστος  

21.Τσολάκ Σουάτ                                  

44. Χαρίτου Δημήτριος                  

22.Γκουγκουσκίδου Μαρία                  

45.Μακρής Αθανάσιος  

23.Κανελάκης Ιωάννης

 

ΑΠΟΝΤΕΣ:

Καραβάς Κωνσταντίνος μέλος , Ζησίμου Γεώργιος-Παύλος μέλος,        

Αραμπατζής Αθανάσιος μέλος .              

 

 

 

Χρέη υπηρεσιακής γραμματέως άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα Κατσικούδη Ελένη .

 

       Αφού διαπιστώθηκε απαρτία διότι σε σύνολο 51 μελών ήταν παρόντα τα 48 μέλη άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

 

     Εισηγούμενoς το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, έθεσε υπόψη των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης το αριθμ.πρωτ: 867/ 28-3-2011 έγγραφο του Γραφείου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης το οποίο αναφέρει τα εξής:

 

   Δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 283 ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87/7.6.2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», ορίστηκαν τα εξής: «Από την έναρξη λειτουργίας των περιφερειών καταργούνται οι ενιαίες νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, οι νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις και τα νομαρχιακά διαμερίσματα. Οι περιφέρειες υπεισέρχονται, αυτοδικαίως, μετά την έναρξη ασκήσεως των αρμοδιοτήτων τους, σε όλα τα δικαιώματα, περιλαμβανομένων και των εμπραγμάτων, καθώς και στις υποχρεώσεις, των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.».

 

Περαιτέρω το άρθρο 198 του ως άνω νόμου ορίζει ότι: «Οι περιφέρειες που συνιστώνται με τον παρόντα νόμο υπεισέρχονται αυτοδικαίως από την έναρξη της λειτουργίας τους, σε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των καταργούμενων νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων και νομαρχιακών διαμερισμάτων, ως προς τις επιχειρήσεις αυτών.».

 

Το δε άρθρο 286 καθιερώνει ως ημερομηνία έναρξης ισχύος των ως άνω διατάξεων την 1/1/2011.

 

Κατ’ εφαρμογή των ως άνω διατάξεων του Καλλικράτη, όπως και των εγκυκλίων υπ’αριθ.51 (αριθ.πρωτ.74513/28-12-2010) «Διοικητικά Συμβούλια ιδρυμάτων, νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και επιχειρήσεων δήμων και περιφερειών» και υπ’αριθ.10 (αριθ.πρωτ.4568/27-1-2011) «Νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις των περιφερειών», συγκεντρώθηκαν και κατεγράφησαν οι συμμετοχές των καταργηθέντων Νομαρχιακών Διαμερισμάτων και Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων σε Νομικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις. Κατόπιν επεξεργασίας των ως συλλεγέντων δεδομένων διαμορφώθηκαν οι πίνακες που ακολουθούν, στους οποίους εμφαίνονται συνολικά όλες οι επιχειρήσεις στις οποία κατέστη αυτοδικαίως εταίρος η Περιφέρεια ΑΜΘ, ως εκ του νόμου καθολικός διάδοχος των προϋπαρχόντων ΟΤΑ.

 

Οι άμεσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί το Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους τα ως άνω νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, αφορούν στον ορισμό εκπροσώπων της ΠΑΜ-Θ στα συλλογικά όργανα διοίκησης αυτών ή, σε περιπτώσεις όπως αυτές των αμιγών επιχειρήσεων, στον ορισμό εκ νέου, όλου του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Συγκεντρωτικά, οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί το Περιφερειακό Συμβούλιο ανά κατηγορία επιχειρήσεων είναι αναλυτικά οι εξής:

 

Α. Ανώνυμες εταιρείες

 

Σύμφωνα με το άρθρο 194 παρ.3 ν.3852/2010, οι περιφέρειες δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε άλλες ανώνυμες εταιρίες εκτός από εκείνες στις οποίες μετείχαν οι νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις και τα νομαρχιακά διαμερίσματα που καταργούνται.

 

Οι Ανώνυμες Εταιρείες στις οποίες έχει καταστεί εταίρος η ΠΑΜ-Θ, διοικούνται κατά τις διατάξεις του θεσμικού νόμου περί Α.Ε. ήτοι του ν.2190/1920 και ειδικότερα του άρθρου 18, σύμφωνα με το οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση. Περαιτέρω, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου αυτού, ο αριθμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου ορίζεται από το καταστατικό ή από τη γενική συνέλευση, εντός των ορίων που προβλέπονται στο καταστατικό. Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται τουλάχιστον από τρία μέλη. Επομένως από 1-1-2011 η Περιφέρεια ΑΜ-Θ υπεισέρχεται αυτοδικαίως στη θέση των καταργηθέντων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και Νομαρχιακών Διαμερισμάτων κατά το ποσοστό συμμετοχής τους στις εν λόγω ανώνυμες εταιρείες, οι οποίες εξακολουθούν να λειτουργούν με το καθεστώς που τις διέπει.

 

Επομένως κατ’ εφαρμογή των ως άνω διατάξεων και λαμβανομένου υπόψη του Καταστατικού εκάστης ανωνύμου εταιρείας, το Περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να προβεί στον ορισμό εκπροσώπων της ΠΑΜ-Θ με τους αναπληρωτές τους, στις Γενικές Συνελεύσεις των ως άνω ανωνύμων εταιρειών, καθώς και υποψηφίων προς εκλογή στα αντίστοιχα Διοικητικά Συμβούλια κατά τις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, σε χρόνο που θα καθορίσουν οι ίδιες οι επιχειρήσεις.

 

Β. Αστικές μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες

 

Πρόκειται για μορφή εταιρείας των άρθρων 741 επ. του ΑΚ κατά τα οποία: «Με τη σύμβαση εταιρίας δύο ή περισσότεροι έχουν αμοιβαίως υποχρέωση να επιδιώκουν με κοινές εισφορές κοινό σκοπό και ιδίως οικονομικό». Η αστική εταιρία δεν έχει νομική προσωπικότητα, μπορεί όμως να αποκτήσει εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις που προβλέπονται για τις ομόρρυθμες εταιρίες, σύμφωνα με το άρθρο 784 του ΑΚ, δηλαδή επιδίωξη οικονομικού σκοπού, σύνταξη εγγράφου και δημοσίευση αυτού, κατά τις διατάξεις των άρθρων 42-44 Εμπορικού Νόμου.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 196 του ν.3852/2010, αστικές εταιρίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οι οποίες έχουν συσταθεί από νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις και νομαρχιακά διαμερίσματα περιέρχονται στις περιφέρειες. Εφεξής, η σύσταση αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από περιφέρειες ή άλλους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιτρέπεται μόνον, εφόσον τούτο προβλέπεται ρητά από ειδική νομοθετική ρύθμιση ή από το κανονιστικό πλαίσιο εθνικών ή κοινοτικών προγραμμάτων και με την προϋπόθεση της συμβατότητας της δράσης αυτών, με τις εθνικές πολιτικές και την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, εφόσον αφορούν εδαφική συνεργασία.

 

Τα όργανα διοίκησης των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών και ο τρόπος ανάδειξής τους ορίζονται στο Καταστατικό εκάστης. Επομένως εφαρμοζομένων των ως άνω διατάξεων του Αστικού Κώδικα, του ν.3852/2010 και του Καταστατικού εκάστης εταιρείας το Περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να προβεί στον ορισμό εκπροσώπου της ΠΑΜ-Θ είτε απευθείας στο Διοικητικό Συμβούλιο, είτε στη Γενική Συνέλευση, είτε στην Εκτελεστική Επιτροπή των εταιρειών με την ως άνω μορφή.

 

 Γ. Αμιγείς Επιχειρήσεις

 

Σύμφωνα με το άρθρο 199 παρ.1 και 2 του ν.3852/2010:

 

«1. Από την έναρξη λειτουργίας των περιφερειών, υφιστάμενες αμιγείς επιχειρήσεις των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων και διαμερισμάτων που καταργούνται, λύονται και τίθενται σε εκκαθάριση. Η εκπλήρωση των σκοπών των επιχειρήσεων που λύονται γίνεται είτε από επιχειρήσεις στις οποίες μετέχει η περιφέρεια είτε από την ίδια την περιφέρεια με αντίστοιχη αναδοχή των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων τους. Αμιγείς επιχειρήσεις οι οποίες εκτελούν προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεχίζουν τη λειτουργία τους μέχρι την ημερομηνία λήξης της εκτέλεσης των προγραμμάτων αυτών.

 

Για τη λύση των ανωτέρω επιχειρήσεων η σχετική απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου λαμβάνεται εντός εξαμήνου από την εγκατάσταση των νέων περιφερειακών αρχών.

 

2. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθορίζεται η διαδικασία λύσης και εκκαθάρισης των επιχειρήσεων και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια.».

 

Οι αμιγείς επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει η ΠΑΜ-Θ, ανέρχονται σε οκτώ (3 με αποκλειστικό αντικείμενο την καταπολέμηση των κουνουπιών, 4 με σκοπό την ανάπτυξη κυρίως σε τομείς πολιτισμού και τουρισμού, δίνοντας έμφαση και στην προβολή αυτών των δραστηριοτήτων και των δυνατοτήτων των πρώην Νομαρχιακών Διαμερισμάτων και ένα Νομαρχιακό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ).

 

Σημειώνεται ότι για μία εξ αυτών, ήτοι το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι, όπως προκύπτει από το υπ' αριθ.πρωτ. 10/4-2-2011 έγγραφο του Νομαρχιακού ΚΕΚ, αυτό έχει εκτελέσει προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο 2009-2010 και εκκρεμεί η αποπληρωμή έργων, καθώς επίσης ότι συμμετέχει σε διαγωνισμό με δύο προγράμματα, τα αποτελέσματα των οποίων θα εκδοθούν μέσα στο 2011. Επομένως τίθεται ζήτημα παρατάσεως της λειτουργίας αυτής της επιχείρησης, μέχρι λήξεως της εκτέλεσης των προγραμμάτων αυτών.

 

Όσον αφορά στις υπόλοιπες, πρέπει να ορισθούν από το Περιφερειακό Συμβούλιο τα μέλη του Διοικητικού τους Συμβουλίου το αργότερο μέχρι την 31-3-2011, καθώς το άρθρο 3 παρ.1 του Π.Δ.331/1996 ορίζει ότι η θητεία του διοικητικού συμβουλίου της αμιγούς επιχείρησης ακολουθεί τη νομαρχιακή περίοδο και σε κάθε περίπτωση λήγει το αργότερο τρεις μήνες μετά την εγκατάσταση του νομαρχιακού και πλέον του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ.1 του ως άνω Π.Δ.: «Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από πέντε έως ένδεκα μέλη, τα οποία ορίζονται, από το νομαρχιακό συμβούλιο. Από τα μέλη αυτά, τουλάχιστον δύο είναι αιρετοί εκπρόσωποι της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, εκ των οποίων το ένα από τη μειοψηφία, ένα είναι εκπρόσωπος των εργαζομένων στην επιχείρηση, αν αυτή απασχολεί περισσότερους από είκοσι εργαζόμενους, και ένας είναι εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα της περιοχής. Τα υπόλοιπα μέλη είναι δημότες ή κάτοικοι δήμου ή κοινότητας της περιφέρειας της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης ή του νομαρχιακού διαμερίσματος των οποίων η επαγγελματική ή επιστημονική ιδιότητα ή η κοινωνική δραστηριότητα είναι συναφείς προς το αντικείμενο της επιχείρησης. Οι ανωτέρω αναπληρούνται από ισάριθμους και αντίστοιχους αναπληρωτές προερχομένους, από τους ίδιους φορείς από τους οποίους προέρχονται τα αναπληρούμενα τακτικά μέλη.».

 

Η δε παράγραφος 3 του ως άνω άρθρου ορίζει τα εξής: «Τον κοινωνικό φορέα που θα εκπροσωπηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης επιλέγει το νομαρχιακό συμβούλιο και είναι κατά προτίμηση συνεταιρισμός κατοίκων της περιφέρειας της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης ή του νομαρχιακού διαμερίσματος που εκπροσωπεί τους καταναλωτές των προϊόντων (αγοραστές ή χρήστες) ή τους χρήστες των έργων ή υπηρεσιών της επιχείρησης άλλος κοινωνικός φορέας που τα μέλη του εξυπηρετούνται ή επηρεάζονται από τη δραστηριότητα αυτής της επιχείρησης. Αν δεν υπάρχει τέτοιος συνεταιρισμός ή άλλος κοινωνικός φορέας στην περιφέρεια της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης ή του νομαρχιακού διαμερίσματος, τότε το νομαρχιακό συμβούλιο επιλέγει παραπλήσιο φορέα.

 

Ο εκπρόσωπος του κοινωνικού φορέα στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης ορίζεται με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του κοινωνικού φορέα σε τριάντα ημέρες από την κοινοποίηση της σχετικής πρόσκλησης του Νομάρχη, αν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, το νομαρχιακό συμβούλιο μπορεί να επιλέξει άλλον κοινωνικό φορέα προς εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο με τα ίδια κριτήρια και διαδικασίες. Στο διοικητικό συμβούλιο μπορεί να εκπροσωπηθούν περισσότεροι από ένας κοινωνικοί φορείς.».

 

Κατ’ εφαρμογή των ως άνω διατάξεων, απεστάλησαν οι ως άνω προβλεπόμενες προσκλήσεις του Περιφερειάρχη στους κοινωνικούς φορείς οι οποίοι συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια των αμιγών επιχειρήσεων της Περιφέρειας και ήδη έχουν οριστεί εκ νέου οι εκπρόσωποί τους στα διοικητικά συμβούλια που θα ορίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Επομένως το Περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να προβεί στον ορισμό των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των αμιγών Επιχειρήσεων στις οποίες μετέχει η ΠΑΜ-Θ κατ’ εφαρμογή των ως άνω διατάξεων και των οικείων Καταστατικών.

 

 

Δ. Έχοντας υπόψη τις προαναφερθείσες διατάξεις και εγκυκλίους, όπως και τις συστατικές πράξεις όλων των επιχειρήσεων στις οποίες μετείχαν οι καταργηθείσες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και Νομαρχιακά Διαμερίσματα, παρακαλώ όπως εισάγετε στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη λήψη αποφάσεως περί :

1. Ορισμού εκπροσώπων της ΠΑΜ-Θ στις Γενικές Συνελεύσεις των ανωνύμων εταιρειών στις οποίες η Περιφέρεια κατέστη εταίρος κατά καθολική διαδοχή των πρώην Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και Νομαρχιακών Διαμερισμάτων.

2. Ορισμού εκπροσώπων της ΠΑΜ-Θ στις Γενικές Συνελεύσεις ή τα Διοικητικά Συμβούλια, αναλόγως των προβλέψεων των οικείων Καταστατικών, των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιριών στις οποίες μετείχαν οι πρώην Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και Νομαρχιακά Διαμερίσματα.

3. Ορισμού των Διοικητικών Συμβουλίων των αμιγών Επιχειρήσεων των πρώην Νομαρχιακών Διαμερισμάτων.

 

     Ως άπαντα τα ανωτέρω εμφαίνονται στους συνημμένους πίνακες .

 

     Στο σημείο αυτό το λόγο πήραν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης οι οποίοι εισηγήθηκαν τους εκπροσώπους ανά Περιφερειακή Ενότητα στις Γενικές Συνελεύσεις των ανωνύμων εταιρειών, ή στα Διοικητικά Συμβούλια, αναλόγως των προβλέψεων των οικείων Καταστατικών, των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιριών και των Διοικητικών Συμβουλίων των αμιγών Επιχειρήσεων των πρώην Νομαρχιακών Διαμερισμάτων τους .

 

      To Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων   283 & 198   του Ν. 3852/ 2010.

 

 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

 

ME ΨΗΦΟΥΣ 44 ΥΠΕΡ 4 ΛΕΥΚΑ

 

 Ορίζει ως εκπροσώπους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στις Γενικές Συνελεύσεις των ανωνύμων εταιρειών, ή στα Διοικητικά Συμβούλια, αναλόγως των προβλέψεων των οικείων Καταστατικών, των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιριών και των Διοικητικών Συμβουλίων των αμιγών Επιχειρήσεων των πρώην Νομαρχιακών Διαμερισμάτων ως εξής:

 

     Α. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΜΕ  ΧΩΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

 1.Στην Γ.Σ της Αναπτυξιακής Δράμας ΑΕ.

         Την κα. Κεφαλίδου Ανδρονίκη,( Περιφερειακή Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ. Ζιμπίδη Γεώργιο (Περιφερειακό Σύμβουλο) .

 

2.Στη Γ.Σ του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού Ανώνυμη Εταιρεία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ Α.Ε » .

Τον κ. Παπαδόπουλο Στυλιανό,( Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ   Ματζιάρη Αντώνιο, (Περιφερειακό Σύμβουλο) .

 

  3.Στη Γ.Σ Κ.Ε.Κ Δράμας ΑΕ.

 

Τον κ. Τελλίδη Ιωάννη, (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ Σένδρο Γεώργιο (Δημότης Π.Ε Δράμας) .

 

4.Στο Δ.Σ της Νομαρχιακής Επιχείρηση Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Δράμας «ΝΕΠΟΤΑ » .

          Τακτικά μέλη: Μιχαηλίδη Κων/νο ως Πρόεδρο , Καραβά Κωνσταντίνο ως Αντιπρόεδρο, Παπαδόπουλο Στυλιανό, Ματζιάρη Αντώνιο, Πατακάκη Ανάργυρο (Περιφερειακοί Σύμβουλοί) , Κασάπη Βασιλική, Ηλιάδη Μιχαήλ, Χατζηθεοδώρου Δημήτριο (Δημότες Π.Ε Δράμας ) και Κωνσταντινίδου Θεοδώρα (Εκπρόσωπος Συλλόγου Μέριμνα Ποντ. Κυριών ) .

 

            Αναπληρωματικά μέλη : Ζιμπίδη Γεώργιο, Τελλίδη Ιωάννη, Κεφαλίδου Ανδρονίκη, Μωυσίδη Παναγιώτη, Ζησίμου Γεώργιο-Παύλο (Περιφερειακοί Σύμβουλοι) , Σένδρο Γεώργιο , Ορφανίδη Χαράλαμπο, Χαρίσκου Ευγενία (Δημότες Π.Ε Δράμας ), Θεοδωρίδου Ελισάβετ (Εκπρόσωπος Συλλόγου Μέριμνα Ποντ. Κυριών ) .

 

5.Στη Γ.Σ της Ευρωπεριοχής ΝΕΣΤΟΣ-ΜΕΣΤΑ Ελληνικό Τμήμα.

     Τον κ Ζιμπίδη Γεώργιο,(Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ. Μουρατίδη Ιωακείμ (Δημότης Π.Ε Δράμας) .

 

6.Στη Γ.Σ/Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης της χρήσης των Εξαρτησιογόνων ουσιών «ΠΝΟΗ» .

     Τον κ. Μιχαηλίδη Κωνσταντίνο, Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ,   με αναπληρωτή τον Παπαδόπουλο Στυλιανό (Περιφερειακό Σύμβουλο ) .

 

 Β. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΜΕ ΧΩΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΈΒΡΟΥ

 

1.Στη Γ.Σ της Αναπτυξιακής Εταιρίας Έβρου «ΑΝΕΕ Α.Ε. » .

Τον κ. Ούστογλου Γεώργιο, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης με αναπληρωτή τον κ. Βαβία Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο).

 

2. Στη Γ.Σ της « ΔΕΒΖΟΣ Α.Ε. » (Διασυνοριακή Ελεύθερη Βιομηχανική Ζώνη Οικονομικών Συναλλαγών).

     Τον κ. Βαβία Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρώτρια την κα Γκουγκουσκίδου Μαρία ( Περιφερειακή Σύμβουλο) και τον κ. Κανελάκη Ιωάννη (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ. Παπαθανάκη Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο) .

 

 3.Στο Δ.Σ ΚΕΚ «ΈΒΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ».

     Τον κ. Κανελάκη Ιωάννη (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρώτρια την Κουκουβέλα Ζουμπουλιά (Περιφερειακή Σύμβουλο).

 

4. Στο Δ.Σ του Δικτύου Αλληλεγγύης Ν. Έβρου

    Τακτικά μέλη: Παπαθανάκη Σταύρο( Περιφερειακό Σύμβουλο) ως Πρόεδρο, Κουκουβέλα Ζουμπουλιά (Περιφερειακή Σύμβουλο) ως Αντιπρόεδρο , Πέτροβιτς Δημήτριος (Περιφερειακό Σύμβουλο) , Ντόλα Ιορδάνη και Ελευθεριάδου Ευτυχία (άτομα με εμπειρία και γνώση ).

 

     Αναπληρωματικά μέλη : Βαβία Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο) , Κανελάκη Ιωάννη (Περιφερειακό Σύμβουλο), Γαλαζούλα Χρήστο (Περιφερειακό Σύμβουλο), Θωμαϊδη Γεώργιο και Σαρμίδου Ζουμπουλιά (άτομα με εμπειρία και γνώση ).

 

 5. Στη Γ.Σ της Ένωσης Συνοριακής Περιοχής Έβρος «Ε.Σ.Π.Ε.»

     Την κα Γκουγκουσκίδου Μαρία (Περιφερειακή Σύμβουλος) με αναπληρωτή τον κ. Βαβία Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο) .

 

6.Στη Γ.Σ/Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά των Ναρκωτικών «ΝΗΡΗΙΔΕΣ» (συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ) μετονομάστηκε «Η ΕΛΠΙΔΑ».

   Την κα Κουκουβέλα Ζουμπουλιά (Περιφερειακή Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ. Κανελάκη Ιωάννη(Περιφερειακό Σύμβουλο) .

 

 7. Στο Δ.Σ της Νομαρχιακής Επιχείρησης Πολιτισμού Ν. Έβρου   (Ν.Ε.Π.Ο.Ν.Ε.)

     Τακτικά μέλη: Παπαθανάκη Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο) ως Πρόεδρο , Ζαπάρτα Παναγώτη ως Αντιπρόεδρο , Ιωαννάκη Κωνσταντίνο (Δημότες Π.Ε Έβρου), Τσινταράκη Ελευθέριο (Εκπρόσωπος Συλλόγου Αρχαιόφιλων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ν. Έβρου) και Πέτροβιτς Δημήτριος (Περιφερειακό Σύμβουλο).

    Αναπληρωματικά μέλη : Κουκουβέλα Ζουμπουλιά (Περιφερειακή Σύμβουλος), Γιαννακίδου Αγγέλα, Κανίδου Ζωή (Δημότες Π.Ε Έβρου), Φανφάνη- Μαλακόζη Ιουλία (Εκπρόσωπος Συλλόγου Αρχαιόφιλων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ν. Έβρου) και Καραβατζή Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο).

 

8.Στο Δ.Σ του Νομαρχιακού Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών

     Τακτικά μέλη: Ούστογλου Γεώργιο, Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη ως Πρόεδρος , Κανελάκη Ιωάννη(Περιφερειακό Σύμβουλο) ως Αντιπρόεδρο , Γκουγκουσκίδου Μαρία (Περιφερειακή Σύμβουλο) , Παγωνίδη Δημήτριο(Δημότης Π.Ε Εβρου ), Γκότση Νικόλαο (Εκπρόσωπος ΤΕΔΚ Εβρου ), Πλαστάρα Βασίλειο (Εκπρόσωπος ΕΑΣ Εβρου )και Καβαρατζή Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο ).

     Αναπληρωματικά μέλη : Παπαθανάκη Σταύρο, Βαβία Σταύρο Κουκουβέλα Ζουμπουλιά (Περιφερειακοί Σύμβουλοι) , Σισμάνη Χρήστο (Δημότης Π.Ε Εβρου), Πουλιλιό Εύαγγελο (Εκπρόσωπος ΤΕΔΚ Εβρου ), Τσομπανίδη Αναστάσιο(Εκπρόσωπος ΕΑΣ Εβρου ) και Γαλαζούλα Χρήστο (Περιφερειακό Σύμβουλο).

 

 Γ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΜΕ    

 

     ΧΩΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

1.Στην Γ. Σ Αναπτυξιακής Καβάλας «ΑΕΝΑΚ» .

   Τον κ. Χριστοδουλίδη Γεώργιο, (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρωτή κ.   Παπαδόπουλο Χρυσόστομο, (Περιφερειακό Σύμβουλο).

 

  2.Στη Γ.Σ του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας Α.Ε «ΒΙΟ.ΠΑ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΕ»

   Τον κ. Γερομάρκο Γεώργιο, (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ. Παπαδόπουλο Χρυσόστομο,( Περιφερειακό Σύμβουλο).

 

  3.Στο Δ.Σ της Νομαρχιακής Επιχείρησης καταπολέμησης κουνουπιών     Καβάλας.

   Τακτικά μέλη: Τσαλδαρίδη Αναστάσιο ως Πρόεδρο , Παπαδόπουλο Χρυσόστομο ως Αντιπρόεδρο , Πατήρα Νικόλαο, και Μαρκόπουλο Θεόδωρο (Περιφερειακοί Συμβουλοι) , Γκοτσίνη Νικόλαο, Τσομπανόπουλο Ευάγγελο(κάτοικοι Δήμου Νέστου ), Γκαϊντατζή Γεώργιο (Επικ. Καθηγ ΔΠΘ).

   Αναπληρωματικά μέλη : Γερομάρκο Γεώργιο, Χριστοδουλίδη Γεώργιο, Παπακοσμά Κων/νο, Παπαδόπουλο Κίμων (Περιφερειακοί Σύμβουλοι), Μακρή Αθανάσιο, Τριανταφυλλίδη Γρηγόριο (κάτοικοι Δήμου Νέστου), Συλαίο Γεώργιο (Επικ. Καθηγ ΔΠΘ) .

 

4.Στη Γ.Σ της Εταιρείας Προστασίας & Ανάπτυξης στενών του Νέστου «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ».

Την κα Χατζημιχαήλ Συρμούλα με αναπληρωτή τον κ. Σταυρόπουλο Χρύσανθο,

 

 

Δ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΜΕ ΧΩΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ

 

1.Στο Δ.Σ ΤΟΥ Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομαρχίας Ξάνθης   « Η ΣΤΗΡΙΞΗ».

   Πρόεδρος, ο Περιφερειάρχης A.M Θ κ. Γιαννακίδης Αριστείδης.

   Τακτικά μέλη: Καραλίδης Φώτιος Αντιπεριφειάρχης Π.Ε Ξάνθης , ως Αντιπρόεδρος, Ουζούν Ιρφάν, Τσούλου-Τσαγκαλίδου Συρματένια, Μπαράν Μπουρχάν και Παυλίδης Γεώργιος ( Περιφερειακοί Σύμβουλοι ).

   Αναπληρωματικά μέλη: Σαλτούρος Δημήτριος, Σερεφιά Σουλτάνα   (Περιφερειακοί Σύμβουλοι) .

 

 2.Στο Δ.Σ του Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης

   Τακτικά μέλη : Καραλίδης Φώτιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ξάνθης ως Πρόεδρος , Μαραγκού Γεωργία ( Περιφερειακή Σύμβουλος ) ως Αντιπρόεδρος , Χατζή Μεμίς Τουρκές (Περιφερειακός Σύμβουλος) , Συμπιλίδου Θεοδώρα (Δημότης Π.Ε. Ξάνθης), Μπεμπεκίδης Άγγελος (Εκπρόσωπος Εργατ. Κέντρου Ξάνθης) .

   Αναπληρωματικά μέλη : Σαλτούρος Δημήτριος, Σερεφιά Σουλτάνα, Μπαράν Μπουρχάν (Περιφερειακοί Σύμβουλοι) , Γώγου Δήμητρα (Δημότης Π.Ε. Ξάνθης ) , Παπαχρήστου Σπύρος (Εκπρόσωπος Εργατ. Κέντρου Ξάνθης)   .

 

3.Στο Δ.Σ του Νομαρχιακού Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών

   Τακτικά μέλη : Σαλτούρος Δημήτριος (Περιφερειακός Σύμβουλος) ως Πρόεδρος , Σερεφιά Σουλτάνα (Περιφερεική Σύμβουλος )ως Αντιπρόεδρος, Μαραγκού Γεωργία (Περιφερειακή Σύμβουλος), Χαϊτιδης Δημήτριος, Ζαγναφέρης Κων/νος, Χατζή Μεμίς Τουρκές (Περιφεριακοί Σύμβουλοι), Κουμσάκης Ευάγγελος, Καρακώστας Αναστάσιος (Δημοτες Αβδήρων), Πυροστιάνης Φώτιος (Δημ.Τοπείρου).

   Αναπληρωματικά μέλη : Καραλίδης Φώτιος (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ξανθης ), Ουζούν Ιρφάν, Τσούλου-Τσαγκαλίδου Συρματένια, Γερομάρκος Γεώργιος, (Περιφερειακοί Σύμβουλοι ), Μόστραλης Ευάγγελος (δημ.Αβδήρων), Ξανθόπουλος Σωκράτης (δημ.Αβδήρων), Καζάκος Γεώργιος (δημ.Τοπείρου), Μπαράν Μπουρχάν, και Παυλίδης Γεώργιος (Περιφερειακοί Σύμβουλοι ).

 

4.Στο Δ.Σ της Εταιρίας Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης «ΝΕΤΑΞ»

Τακτικά μέλη: Σαλτούρος Δημήτριος (Περιφερειακός Σύμβουλος) ως Πρόεδρος , Σερεφιά Σουλτάνα (Περιφερειακή Σύμβουλος) ως Αντιπρόεδρος, Χατζη Μεμίς Τουρκές (Περιφερειακός Σύμβουλος), Γαργάλα Ασπασία (Δημότης Π.Ε. Ξάνθης ), Παντερμαλή Ευαγγελία (Εκπρόσωπος Συλλόγου για την Προστασία και Αναβίωση της παλιάς πόλης της Ξάνθης ).

   Αναπληρωματικά μέλη : Χαϊτιδης Δημήτριος, Μαραγκού Γεωργία, Ζαγναφέρης Κων/νος (Περιφερειακοί Σύμβουλοι), Εξάρχου Ουρανία(κάτοικος Π.Ε. Ξάνθης ), Φυσεκίδης Δημήτριος (Εκπρόσωπος Συλλόγου για την Προστασία και Αναβίωση της παλιάς πόλης της Ξάνθης ).

 

 5.Στη Γ.Σ/Δ.Σ. του Κέντρου Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών νομού Ξάνθης.  

     Την Τσούλου- Τσαγκαλίδου Συρματένια (Περιφερειακή Σύμβουλο) με

     αναπληρώτρια την κα Μαραγκού Γεωργία( Περιφερειακή Σύμβουλο) .

 

 

Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΜΕ ΧΩΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

 

1.Στην Γ.Σ της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε.

     Τον κ. Νικολαίδη Ιωάννη (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ.Μουμίν Καάν (Περιφερειακό Σύμβουλο ).

 

2.Στη Γ.Σ/Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης της Χρήσης των Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Ροδόπης «ΟΡΦΕΑΣ»

   Τον κ. Χουσειν Ερτζάν, ( Περιφερειακό Σύμβουλο )με αναπληρωτή τον κ. Τσολάκ   Σουάτ, (Περιφερειακό Σύμβουλο).

 

3.Στο Δ.Σ της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης «ΝΕΑΡ»

   Τακτικά μέλη: Μουμίν Καάν (Περιφερειακό Σύμβουλο), ως Πρόεδρο, Μιχελή   Κωνσταντίνο (Περιφερειακό Σύμβουλο) ως Αντιπρόεδρο, Σιακήρ Αιχάν (Περιφερειακό Σύμβουλο), Ραγκούση Μιχαήλ (Δημότης Π.Ε Ροδόπης), Σκοπιανό Νικόλαο (Εκπρόσωπος ΕΑΣ Ν Ροδόπης ) , Αργυρόπουλο Αργύριο (Εκπρόσωπος Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμ. Ροδόπης ), Αγγελίδη Νικόλαο (Εκπρόσωπος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμ.Ροδόπης ), Μαγαλιό Παντελή (Εκπρόσωπος Εργατουπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής), Παπαδήμο Γεώργιο (Εκπρόσωπος ΤΕΕ Περιφερειακό Τμήμα Θράκης).

   Αναπληρωματικά μέλη : Πουρνάρα Μαρίκα (Περιφερειακή Σύμβουλος ) ,   Αραμπατζή Αθανάσιο (Περιφερειακό Σύμβουλο), Τσολάκ Σουάτ (Περιφερειακό Σύμβουλο), Κουτσογιάννη Δημήτριο (Δημότης Π.Ε Ροδόπης) , Ραχμανίδη Γεώργιο (Εκπρόσωπος ΕΑΣ ΝΡοδόπης ), Μαλαμίδου Μαρία (Εκπρόσωπος Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμ. Ροδόπης ), Φραντζής Αντώνιος (Εκπρόσωπος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμ. Ροδόπης ), Καραγιαννίδης Παύλος (Εκπρόσωπος Εργατουπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής), Μαυρίδη Ιωάννη (Εκπρόσωπος ΤΕΕ Περιφερειακό Τμήμα Θράκης)

 

 

   Ζ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ  ME ΧΩΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ Π.Ε

 

 1.Στη Γ.Σ της Συνοριακής περιοχής ΔΕΛΤΑ –ΡΟΔΟΠΗ

        Τον Τριανταφυλλίδη Γρηγόριο με αναπληρωτή τον Μακρή Ευάγγελο .

 

 

2. Στη Γ.Σ του Διεθνές Εκθεσιακού Κέντρου ΑΜΘ .

 

1.Τον κ Ορφανίδη Χαράλαμπο με αναπληρωτή τον Γρηγοριάδη Κοσμά, Π.Ε Δράμας.

2.Τον κ. Βαβία Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ. Κανελάκη Ιωάννη (Περιφερειακό Σύμβουλο), Π.Ε Εβρου .

3.Τον κ Παπαδόπουλο Χρυσόστομο, (Περιφερειακό Σύμβουλο), με αναπληρωτή τον κ. Καρασαββόγλου Κων/νο,της Π.Ε Καβάλας.

 4.Τον κ. Σαλτούρο Δημήτριο (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρώτρια  την κα Σερεφιά Σουλτάνα (Περιφερειακή Σύμβουλο), Π.Ε Ξάνθης .

5. Τον κ. Μουμίν Καάν (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρώτρια την κα Σαλήμ   Σεβγκή ( Περιφερειακή Σύμβουλο)

6. Τον κ Τσολάκ Σουάτ (Περιφερειακό Σύμβουλο) με αναπληρωτή τον κ. Σιακήρ Αιχάν (Περιφερειακό Σύμβουλο ),Π.Ε Ροδόπης .

 

 

 

3.Στο Δ.Σ του Δικτύου Διασυνοριακής Συνεργασίας Νομαρχιών Ελλάδας-Βουλγαρίας-Τουρκίας.

  1. Τον κ. Ξανθόπουλο Ιωάννη, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Δράμας με αναπληρωτή τον κ. Μιχαηλίδη Κωνσταντίνο, Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ,

  2.Την κα Νικολάου Γεωργία, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Εβρου, αναπληρωτή τον κ. Παπαθανάκη Σταύρο (Περιφερειακό Σύμβουλο).

   3.Τoν κ. Γρανά Αρχέλαος, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καβάλας με αναπληρωτή τον  κ.Κοταϊδη Ελευθέριο.

   4. Τον Καραλίδη Φώτιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ξάνθης   με αναπληρώτρια την κα  Τσούλου - Τσαγκαλίδου Συρματένια (Περιφερειακή Σύμβουλο ).

5.Τον κ. Δαμιανίδη Παύλο , Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ροδόπης. με αναπληρώτρια την κα Σαλήμ Σεβγκή,( Περιφερειακή Σύμβουλο).

 

 4.Στο Δ.Σ του Κέντρου Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

   Τον κ. Πογαρίδη Δημήτριο με αναπληρωτή τον κ. Μαγκάφα Λυκούργο και τον

   κ. Διαμαντή Ιωάννη με αναπληρωτή τον κ. Βαβάτσικο Αθανάσιο .

 

Κατά της ανωτέρω απόφασης ψήφισαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Τρέλλης   Χρήστος,   Ποτόλιας Χρήστος   Χαρίτου Δημήτριος και Μακρής Αθανάσιος .

 

 

 

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 67 /2011

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης 

 

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

 

 ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Χουσεϊν Ερτζάν  

2.Σαλήμ Σεβγκή                                                  

3.Νικολαίδης Ιωάννης                                         

4.Ούστογλου Γεώργιος                                       

5.Μουμίν Καάν                                                   

6.Τελλίδης Ιωάννη                                              

7.Βαβίας Σταύρος                                               

8.Πουρνάρα Μαρίκα                                           

9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος                                

10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος                              

11.Σαλτούρος Δημήτριος                                   

12.Χαιτίδης Δημήτριος                          

13.Γερομάρκος Γεώργιος                                   

14.Σιακήρ Αϊχάν                                                

15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη                                   

16.Παπαθανάκης Σταύρος                                 

17.Ουζούν Ιρφάν                                              

18.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος                          

19.Μαραγκού Γεωργία                      

20.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος                       

21.Τσολάκ Σουάτ                                               

22.Γκουγκουσκίδου Μαρία                                 

23.Κανελάκης Ιωάννης                                      

24.Ζιμπίδης Γεώργιος                                         

25.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά    

26.Ματζιάρης Αντώνιος

27.Τσούλου - Τσαγκαλιδου Συρματένια

 28.Σερέφια Σουλτάνα

29.Παπαδόπουλος Στυλιανός

30.Πατήρας Νικόλαος

31.Παυλίδης Γεώργιος

32.Καραβάς Κωνσταντίνος(απών)

33.Πέτροβιτς Δημήτριος

 34.Μπαλίκας Ανδρέας

35.Μιχελής Κωνσταντίνος

36.Γαλαζούλας Χρήστος

37.Χατζή Μεμίς Τουρκές

38.Καβαρατζής Σταύρος

39.Μπαράν Μπουρχάν

40.Πατακάκης Ανάργυρος

41.Μαρκόπουλος Θεόδωρος

42.Παπαδόπουλος Κίμων

43.Μωυσίδης Παναγιώτης

44.Ζησίμου Γεώργιος – Παύλος(απών)

45.Αραμπατζής Αθανάσιος(απών)

46.Τρέλλης Χρήστος

47.Ποτόλιας Χρήστος

48.Χαρίτου Δημήτριος                                          

49.Μακρής Αθανάσιος

 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗ

 

Διαβάστηκε 700 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 12:40
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Aπόφαση 68η 2011 Aπόφαση 67η - Ορθή Απόφαση »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή