2011 Aπόφαση 58η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού 7 / 2011 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 58 / 2011
-------------------------------

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Γνωμοδότηση για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ: Για την εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας συμπαραγωγής θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας με αξιοποίηση της βιομάζα από στην περιοχή του     αγροκτήματος του Δ.Δ Νευροκοπίου , του Δήμου Κ. Νευροκοπίου του Ν. Δράμας από την VENERGIA- DELTA THERM

 

     Στην Κομοτηνή σήμερα 21 Μαρτίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 ,   στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης , παρουσία του Περιφερειάρχη Αριστείδη Γιαννακίδη , των Αντιπεριφερειαρχών : Ξανθόπουλου Ιωάννη Π.Ε. Δράμας , Νικολάου-Μαυρανεζούλη Γεωργία Π.Ε. Έβρου , Γρανά Αρχέλαου   Π.Ε. Καβάλας, Καραλίδη Φώτη Π.Ε. Ξάνθης και Δαμιανίδη Παύλου Π.Ε. Ροδόπης , που κλήθηκαν νόμιμα σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 4 του N. 3852/2010 , συνήλθε σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά από την 571 / 11 - 3 – 2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του που επιδόθηκε σε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο , σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 2 του Ν. 3852 /2010 .

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

1. Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος
2. Μαρκόπουλος Θεόδωρος , Αντιπρόεδρος
3. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος , Γραμματέας

ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Χουσεϊν Ερτζάν     

23.Ζιμπίδης Γεώργιος                        

2.Σαλήμ Σεβγκή                 

24.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά

3.Νικολαίδης Ιωάννης  

25.Ματζιάρης Αντώνιος    

4.Ούστογλου Γεώργιος

26.Σερέφια Σουλτάνα

5.Μουμίν Καάν

27.Παπαδόπουλος Στυλιανός

6.Τελλίδης Ιωάννη

28.Πατήρας Νικόλαος 

7.Βαβίας Σταύρος  

29.Παυλίδης Γεώργιος    

8.Πουρνάρα Μαρίκα              

30.Καραβάς Κωνσταντίνος 

9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος 

31.Πέτροβιτς Δημήτριος                    

10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος

32.Μιχελής Κωνσταντίνος                    

11.Σαλτούρος Δημήτριος

33.Γαλαζούλας Χρήστος

12.Χαιτίδης Δημήτριος  

34.Καβαρατζής Σταύρος             

13.Γερομάρκος Γεώργιος

35. Μπαράν Μπουρχάν  

14.Σιακήρ Αϊχάν                                    

36. Πατακάκης Ανάργυρος    

15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη                      

37. Παπαδόπουλος Κίμων   

16.Ουζούν Ιρφάν      

38.Μωυσίδης Παναγιώτης  

17.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος            

39. Ζησίμου Γεώργιος-Παύλος

18.Μαραγκού Γεωργία                          

40. Αραμπατζής Αθανάσιος 

19.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος          

41. Τρέλλης Χρήστος

20.Τσολάκ Σουάτ                                  

42.Ποτόλιας Χρήστος 

21.Γκουγκουσκίδου Μαρία                  

43.Χαρίτου Δημήτριος

22.Κανελάκης Ιωάννης

44.Μακρής Αθανάσιος  

ΑΠΟΝΤΕΣ:

 Παπαθανάκης Σταύρος μελος, Τσούλου-Τσαγκαλίδου Συρματένια μέλος

Μπαλίκας Ανδρέας μέλος, Χατζή Μεμίς Τουρκές μέλος 

 

Χρέη υπηρεσιακής γραμματέως άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα Κατσικούδη Ελένη .

       Αφού διαπιστώθηκε απαρτία διότι σε σύνολο 51 μελών ήταν παρόντα τα 47 μέλη άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

     Εισηγούμενoς το δέκατο όγδοο θέμα της ημερήσιας διάταξης ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης , έθεσε υπόψη των μελών

του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης το αριθμ. 5908/31-12-2010 έγγραφο της Δ/νσης Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος Δράμας το οποίο αναφέρει τα εξής :

Η παρούσα μελέτη αφορά την περιβαλλοντική αδειοδότηση για την εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας συμπαραγωγής θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας με αξιοποίηση της βιομάζα από την VENERGIA – DELTA THERM ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ. Σκοπός του έργου είναι η παραγωγή 7,6 MW ηλεκτρικής ενέργειας προς πώληση στο δίκτυο της ΔΕΗ , ενώ η παραγόμενη θερμική ενέργεια των 15 MW προορίζεται για την τηλεθέρμανση του Δ.Δ. Κ. Νευροκοπίου .

Η δραστηριότητα κατατάσσεται στην ομάδα 9 ,Α/Α 274 “ Εγκατάσταση ηλεκτροπαραγωγής από γεωθερμική ενέργεια ή χρήση βιομάζας και αγροτικών απορριμμάτων ” , και στην ομάδα 10 Α/Α 21 «Παραγωγή και μεταφορά ατμού και θερμού νερού με τις συνοδευτικές αυτού εγκαταστάσεις», κατηγορία Α2 . Πρόκειται για δραστηριότητα μέσης όχλησης με Α/Α 276 για συνολικά αποδιδόμενη ισχύ > 1MW .

Η πλησιέστερη κατοικημένη περιοχή στη μονάδα εγκατάστασης είναι ο οικισμός του Δ.Δ. Κ. Νευροκοπίου σε απόσταση περίπου 710 μ. .

Το έργο θα αξιοποιεί την βιομάζα της περιοχής του Κ. Νευροκοπίου που προέρχεται κυρίως από τα υπολείμματα της δασικής και γεωργικής παραγωγής, αλλά και άλλες συμπληρωματικές πηγές όπως υπολείμματα της βιομηχανικής παραγωγής των μονάδων επεξεργασίας ξύλου και τις χρησιμοποιημένες ξύλινες συσκευασίες και τα υπολείμματα τους με κύριο σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας . Με τον όρο βιομάζα νοείται η ανανεώσιμη ενεργειακή πηγή που προέρχεται από οργανική ύλη και περιλαμβάνει οποιοδήποτε υλικό προέρχεται από ζωντανούς οργανισμούς .

Ο σταθμός συμπαραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας – Τηλεθέρμανσης θα ανεγερθεί σε έκταση 24.000 τ.μ που είναι τμήμα του τεμαχίου 1984ι του αγροκτήματος Κ. Νευροκοπίου, του Δήμου Κ. Νευροκοπίου . Η χρήση γης της συγκεκριμένης έκτασης έχει προσδιοριστεί ως βιομηχανική με απόφαση του Νομάρχη Δράμας με το υπ’ αρ. πρ. ΔΠ -Π 1514/30.3.2009 έγγραφο της Δ/νσης Πολεοδομίας – Περιβάλλοντος Δράμας και έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία με απόφαση του Νομάρχη Δράμας με το υπ’ αρ. πρ. 3953/30.3.2009 έγγραφο της Δ/ νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Δράμας .

Οι συντεταγμένες του αγροτεμαχίου εγκατάστασης της μονάδας είναι :

             Χ  

           Ψ

    -416.540

  -2812.000

    -409.400

  -2812.000

    -164.500

  -2812.000

    -164.500

  -2916.890

    -370.100

  -2916.890

 

   Η άμεση περιοχή μελέτης δεν βρίσκεται εντός περιοχής ενταγμένης στο δίκτυο Natura 2000 .

 

Β. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

  • Η παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου βασίζεται στην αεριοποίηση της βιομάζας και στην παραγωγή συνθετικού αερίου για την τροφοδοσία των κινητήρων των ηλεκτρογεννητριών, με τις οποίες παράγεται ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ από τους κινητήρες η θερμότητα που αποβάλλεται στο περιβάλλον χρησιμοποιείται για την τηλεθέρμανση κατοικιών. Η αεριοποίηση της βιομάζας ορίζεται ως η ολική μετατροπή του οργανικού τμήματος του στερεού πρωτογενούς υλικού σε αέριο με θέρμανση και με την παρουσία ενός οξειδωτικού μέσου, όπως ο αέρας, το οξυγόνο ή ο ατμός.
  • Ο εξοπλισμός της εταιρίας είναι κινητός και σταθερός. Ο κινητός της εξοπλισμός χρησιμοποιείται από τις μονάδες συλλογής και μεταφοράς της βιομάζας στις εγκαταστάσεις της μονάδας προς επεξεργασία. Ο σταθερός της εξοπλισμός είναι στις κτιριακές εγκαταστάσεις του εργοστασίου συμπαραγωγής ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου αποτελούνται από το στεγασμένο χώρο των 2888 m2. Αυτό το κτίριο χωρίζεται στον ημιυπαίθριο χώρο - στον οποίο βρίσκεται η εγκατάσταση για τον αεριοποιητή με τον βοηθητικό εξοπλισμό του - και στους βιομηχανικούς κλειστούς χώρους του μηχανοστασίου των 1444 m2 στους οποίους βρίσκονται και οι ηλεκτρικοί χώροι (στο δεύτερο επίπεδο του μηχανοστασίου) και στους χώρους των γραφείων και διοίκησης 450 m2. Η αποθήκευση της πρώτης ύλης ( βιομάζα ) θα γίνεται σε υπαίθρια έκταση 9000 m2 με περιφερειακά διαμορφωμένο δρόμο για εύκολη πρόσβαση των οχημάτων .
  • Τα βασικά στάδια λειτουργίας της μονάδας είναι :
    1. Παραλαβή , ζύγιση , θρυμματισμός και αποθήκευση της βιομάζας σε υπαίθρια αποθήκη .
    2. Μεταφορά της βιομάζας σε ενδιάμεσο δοχείο προπαρασκευής και μίξης των διαφόρων συστατικών της .
    3. Τροφοδοσία της βιομάζας στον αεροποιητή ( gasificator) . Για την παραγωγή του αερίου έχει επιλεγεί ένας αεριοποιητής βιομάζας τύπου χαμηλής πίεσης (10bar) κάτω ροής με δυνατότητα ρευστοποίησης της μάζας στην κλίνη των αντιδράσεων. Στον αεροποιητή προσάγονται θερμός αέρας ( 300ο C) και ατμός ( 200ο C) . Πραγματοποιούνται δύο χημικές αντιδράσεις: μία εξώθερμη ατελής καύση όπου σχηματίζεται μονοξείδιο του άνθρακα ( CO) και μία ενδόθερμη αντίδραση όπου ο άνθρακας αντιδρά με τον ατμό και σχηματίζεται μονοξείδιο του άνθρακα ( CO) , μεθάνιο ( CH4 )και υδρογόνο ( H2 ) , τα οποία αποτελούν το συνθετικό αέριο που παράγεται από την αεριοποίηση της βιομάζας με θερμοκρασία πάνω από 800ο C .
    4. Καθαρισμός του συνθετικού αερίου από στερεά σωματίδια σε κυκλώνα διαχωρισμού .
    5. Ψύξη του συνθετικού αερίου σε εναλλάκτες ψύξης στους 250ο C . Επειδή η θερμοκρασία των αερίων παραμένει υψηλή , η ενέργεια μεταφέρεται στο νερό     ( με κάθετο εναλλάκτη αέρος – νερού ) για την τηλεθέρμανση ή για συμπλήρωμα του νερού τροφοδοσίας .
    6. Το συνθετικό αέριο διέρχεται από φίλτρο για δεύτερο καθαρισμό και αποθηκεύεται στην ενδιάμεση αποθήκη αερίου .
    7. Τροφοδοσία του συνθετικού αερίου σε 4 κινητήρες – ηλεκτρικές γεννήτριες με ηλεκτροπαραγωγή από 1,5 – 1,9 MW .
    8. Μέρος της απορριπτόμενης θερμικής ενέργειας από το εργοστάσιο                     ( προερχόμενη από τον αεριοποιητή , την ψύξη των μηχανών εσωτερικής καύσης και την θερμότητα των καυσαερίων των κινητήρων εσωτερικής καύσης ) χρησιμοποιείται για την τηλεθέρμανση του Δ.Δ. Κ. Νευροκοπίου .
  • Τα παραγόμενα προϊόντα της ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης του εργοστασίου είναι : Ηλεκτρική ενέργεια για το δίκτυο της ΔΕΗ - έως 7,6 MW για πώληση στη ΔΕΗ - και Θερμική ενέργεια για τηλεθέρμανση - έως 15 MW για την τηλεθέρμανση του οικισμού του Κ. Νευροκοπίου .
  • Η διάθεση της παραγόμενης ενέργειας στο διασυνδεδεμένο εθνικό σύστημα θα γίνει μέσω της σύνδεσης με την υφιστάμενη γραμμή της Δ.Ε.Η μέσης τάσης 20 KV, η οποία διέρχεται στα όρια της έκτασης που γίνεται η ανάπτυξη της εγκατάστασης. Για το σύστημα τηλεθέρμανσης έχει σχεδιαστεί η προσαγωγή θερμού νερού στους 95ο και η επιστροφή του στο εργοστάσιο στους 65ο .
  • Η συνολική κατανάλωση νερού θα είναι περίπου 4.000 m3/ χρόνο . Για το νερό βιομηχανικής χρήσης προβλέπεται σύστημα συλλογής και αποθήκευσης των όμβριων και σαν εφεδρική λύση μία μελλοντική γεώτρηση .

Γ. Επιπτώσεις στο περιβάλλον

Γ1 . Θετικές Επιπτώσεις.

  • Μείωση της ενεργειακής εξάρτησης από την εισαγωγή ορυκτών καυσίμων και εξοικονόμηση εθνικού συναλλάγματος .
  • Ενίσχυση ενεργειακής ανεξαρτησίας και ασφάλειας εφοδιασμού καυσίμου .
  • Εξασφάλιση θέσεων εργασίας και καταπολέμηση της ανεργίας στην περιφέρεια .
  • Ενίσχυση και αποκέντρωση της εγχώριας βιομηχανίας ενέργειας .
  • Περιορισμός εκπομπών αερίων ρύπων του θερμοκηπίου και της όξινης βροχής που παράγονται κατά την καύση των ορυκτών καυσίμων .
  • Περιορισμός της χρήσης συμβατικών καυσίμων ( λιγνίτης ) , με αποτέλεσμα τις χαμηλότερες εκπομπές ατμοσφαιρικών ρύπων .
  • Παροχή καυσίμου ουδέτερου ως προς το CO2 ως υποκατάστατο της χρήσης ορυκτού καυσίμου .
  • Καθάρισμα δασικών περιοχών από την περιττή βιομάζα που μεγιστοποιεί τις αρνητικές επιπτώσεις σε περίπτωση πυρκαγιάς .
  • Θετικές επιπτώσεις στον οικογενειακό προϋπολογισμό από τις εγκαταστάσεις τηλεθέρμανσης .
  • Περιορισμός της πιθανότητας εξόρυξης λιγνίτη στο Ν. Δράμας , με αποτέλεσμα τη διατήρηση του περιβάλλοντος και της φυσικής ομορφιάς .
  • Η συμπαραγωγή αποτελεί μια πολύ καλή μέθοδο ενεργειακής μετατροπής που μας εξασφαλίζει την αξιοποίηση του ενεργειακού περιεχομένου του καυσίμου με παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα, συνήθως σε συνεργασία με εγκαταστάσεις τηλεθέρμανσης, τη διάθεση της θερμότητας που έχει απομείνει.

 

Γ2. Αρνητικές Επιπτώσεις – Αντιμετώπιση

         Γ2.1 Φάση Κατασκευής

  • Παραγωγή σκόνης κατά τις εργασίες ανέγερσης της μονάδας. Το μέγεθος των εργασιών και η σχετικά μεγάλη απόσταση από τον οικισμό εξασφαλίζουν τη μικρότερη δυνατή όχληση .
  • Παραγωγή αέριων ρύπων από τα μηχανήματα και τα οχήματα του εργοταξίου. Θα είναι μικρής διάρκειας και αναστρέψιμη επίπτωση . Δεν αναμένονται ιδιαίτερες οχλήσεις στους κατοίκους λόγω της απόστασης του οικισμού .Δεν αναμένεται ουσιαστική αύξηση των συγκεντρώσεων ρυπαντών από τα εκτελούμενα δρομολόγια φορτηγών λόγω του σχετικά μικρού αριθμού των δρομολογίων .
  • Αρνητικές επιπτώσεις στη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής. Η χλωρίδα της περιοχής δεν είναι αξιόλογη και δεν αναμένονται ιδιαίτερες επιπτώσεις δεδομένης της μικρής κλίμακας των εργασιών . Θα γίνει άμεση αισθητική αποκατάσταση του τοπίου και της προϋπάρχουσας χλωρίδας .

  

   Γ2.2 Φάση Λειτουργίας

  • Αέριες εκπομπές συνδεόμενες με τη διαδικασία καύσης ( σημαντικά επίπεδα CO στην περίπτωση ατελούς καύσης ) και εκπομπές σωματιδίων . Θα γίνει κατάλληλος σχεδιασμός της μονάδας καύσης και εφαρμογή κατάλληλων τεχνολογιών και μέτρων μείωσης των αέριων εκπομπών . Η ποιότητα του αέρα θα παρακολουθείται με τη διενέργεια δειγματοληψιών και αναλύσεων σε συνεργασία με πανεπιστημιακό φορέα . Οι εκπομπές διοξειδίων του θείου ( SO2 ) και οξειδίων του αζώτου ( NOx ) αναμένονται αμελητέες .
  • Ηχητικές οχλήσεις από τη λειτουργία της μονάδας και την κίνηση των μέσων μεταφοράς της πρώτης ύλης . Θα γίνει χρήση κατάλληλων μεθόδων μείωσης του θορύβου και ο θόρυβος στα όρια του αγροτεμαχίου δεν αναμένεται νε ξεπεράσει τα νομοθετημένα όρια . Θα γίνει σωστός προγραμματισμός της κίνησης των οχημάτων.
  • Δυνητική επίπτωση διασύνδεσης στο δίκτυο ( μεγάλες μονάδες ) ή σε δίκτυο διανομής θερμότητας . Θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα αποφυγής – αποκατάστασης ( αποκατάσταση χώρου ,κατάλληλη όδευση δικτύου ) .
  • Υγρά απόβλητα της μονάδας . Είναι μόνο τα λύματα του προσωπικού , καθώς από τη λειτουργία της μονάδας δεν προκύπτουν υγρά λύματα .
  • Στερεά απόβλητα . Πρόκειται για τέφρα και πίσσα . Η τέφρα (κατακάθεται στον πυθμένα του αεριοποιητή , στον πυθμένα του κυκλώνα διαχωρισμού και στο δεύτερο σταθμό θερμικής ενέργειας για την ) θα συλλέγεται σε δοχεία και θα απομακρύνεται . Προτείνεται η διάθεσή της σε αγρούς ως οργανικό λίπασμα . Η πίσσα θα εισάγεται σε δεύτερο καταλυτικό αεριοποιητή και θα διασπάται σε CO ,CH4 ,H2 .
  • Αισθητική επιβάρυνση . Θα γίνει προσεκτική χωροθέτηση και αισθητικές παρεμβάσεις ( περιμετρικές δενδροφυτεύσεις κλπ. ) .
  • Υγρά μεγάλου φορτίου σε περίπτωση πυρόλυσης . Θα υφίστανται κατάλληλη επεξεργασία και διάθεση .
  • Κίνδυνος εκδήλωσης επικίνδυνων καταστάσεων . Θα αντιμετωπιστεί με την εφαρμογή κατάλληλων μέτρων , η σωστή τήρηση των οποίων αποτελεί υποχρέωση του φορέα λειτουργίας του έργου .

 

   Δ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

   Η υπηρεσία μας έχει την άποψη ότι έργα σαν το παραπάνω είναι αναγκαία και απότοκα υψηλής πολιτικής περιφερειακής ανάπτυξης και συμβάλλουν θετικά στην ισόρροπη ανάπτυξη της χώρας . Κατά τη φάση λειτουργίας θα παρατηρηθούν σημαντικές θετικές επιπτώσεις . Η σκοπιμότητα της εγκατάστασης έγκειται στην απεξάρτηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τα ορυκτά καύσιμα και στην προστασία του περιβάλλοντος λόγω της σημαντικής μείωσης εκπομπής καυσαερίων.

Το έργο αυτό συμβάλλει στην καθαρότητα της ατμόσφαιρας και στην καταπολέμηση του φαινομένου του "θερμοκηπίου" για το οποίο έχει δεσμευτεί η χώρα μας μέσα από το πρωτόκολλο του Κιότο.

   Η υπηρεσία μας συμφωνεί με τις προτάσεις της μελέτης για την αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων οι οποίες και πρέπει να εφαρμοσθούν .

 

O Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Τρέλλης Χρήστος κατέθεσε δήλωση – τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις ΑΠ Ε και δήλωσε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση καταψηφίζει όλες τις μελέτες περιβαλλοντικών όρων .

                                                           

      To Περιφερειακό   Συμβούλιο μετά από συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις α ) του άρθρου 283του Ν. 3852/ 2010 Β) του Ν. 1650/86, όπως αντικαταστάθηκε από το N.3010/2002 .

 

                       ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

                          ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 43 ΥΠΕΡ 3 ΚΑΤΑ

         Γνωμοδοτεί υπέρ της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ , Για την εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας συμπαραγωγής θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας με αξιοποίηση της βιομάζα από στην περιοχή του    αγροκτήματος του Δ.Δ Νευροκοπίου , του Δήμου Κ. Νευροκοπίου του Ν. Δράμας από την VENERGIA- DELTA THERM, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην ανωτέρω εισήγηση της υπηρεσίας .

    

   Κατά της ανωτέρω απόφασης ψήφισαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ Παπαδόπουλος      

     Κίμων , Τρέλλης Χρήστος και Ποτόλιας Χρήστος .

 

   Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 58 /2011

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης 

 

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

 

 ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Χουσεϊν Ερτζάν  

2.Σαλήμ Σεβγκή                                                  

3.Νικολαίδης Ιωάννης                                         

4.Ούστογλου Γεώργιος                                       

5.Μουμίν Καάν                                                   

6.Τελλίδης Ιωάννη                                              

7.Βαβίας Σταύρος                                               

8.Πουρνάρα Μαρίκα                                           

9.Χριστοδουλίδης Γεώργιος                                

10.Τσαλδαρίδης Αναστάσιος                              

11.Σαλτούρος Δημήτριος                                   

12.Χαιτίδης Δημήτριος                         

13.Γερομάρκος Γεώργιος                                   

14.Σιακήρ Αϊχάν                                                

15.Κεφαλίδου Ανδρονίκη                                   

16.Παπαθανάκης Σταύρος  (απών)                              

17.Ουζούν Ιρφάν                                              

18.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος                          

19.Μαραγκού Γεωργία                    

20.Παπαδόπουλος Χρυσόστομος                       

21.Τσολάκ Σουάτ                                               

22.Γκουγκουσκίδου Μαρία                                 

23.Κανελάκης Ιωάννης                                      

24.Ζιμπίδης Γεώργιος                                         

25.Κουκουβέλα Ζουμπουλιά    

26.Ματζιάρης Αντώνιος

27.Τσούλου - Τσαγκαλιδου Συρματένια(απουσα)   

 28.Σερέφια Σουλτάνα

29.Παπαδόπουλος Στυλιανός

30.Πατήρας Νικόλαος

31.Παυλίδης Γεώργιος

32.Καραβάς Κωνσταντίνος

33.Πέτροβιτς Δημήτριος

 34.Μπαλίκας Ανδρέας(απών)    

35.Μιχελής Κωνσταντίνος

36.Γαλαζούλας Χρήστος

37.Χατζή Μεμίς Τουρκές(απών)    

38.Καβαρατζής Σταύρος

39.Μπαράν Μπουρχάν(απών)    

40.Πατακάκης Ανάργυρος

41.Μαρκόπουλος Θεόδωρος

42.Παπαδόπουλος Κίμων

43.Μωυσίδης Παναγιώτης

44.Ζησίμου Γεώργιος – Παύλος

45.Αραμπατζής Αθανάσιος

46.Τρέλλης Χρήστος

47.Ποτόλιας Χρήστος

48.Χαρίτου Δημήτριος                                          

49.Μακρής Αθανάσιος

 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗ

 

 

Διαβάστηκε 739 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 09:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Aπόφαση 59η 2011 Aπόφαση 57η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή