2011 Aπόφαση 7η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Του Πρακτικού 2 / 2011 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

-------------------------------
Αριθ. Απόφασης 7 / 2011
-------------------------------

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Έγκριση ανοίγματος Τραπεζικών Λογαριασμών Ταμειακής Διαχείρισης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης .    

 

      Στην Κομοτηνή σήμερα 25 Ιανουαρίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.30 ,   στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης , παρουσία του Περιφερειάρχη Αριστείδη Γιαννακίδη , των Αντιπεριφερειαρχών : Ξανθόπουλο Ιωάννη Π.Ε. Δράμας , Νικολάου-Μαυρανεζούλη Γεωργία Π.Ε. Έβρου, Γρανά Αρχέλαο Π.Ε. Καβάλας   Καραλίδη Φώτιο   Π.Ε. Ξάνθης και Δαμιανίδη Παύλο Π.Ε. Ροδόπης , που κλήθηκαν νόμιμα σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 4 του N. 3852/2010 , συνήλθε σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά από την 37 / 13 - 1 – 2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του που επιδόθηκε σε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο , σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 2 του Ν. 3852/2010 .

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος
Μαρκόπουλος Θεόδωρος , Αντιπρόεδρος
Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος , Γραμματέας

ΤΑ  ΜΕΛΗ:

Χουσεϊν Ερτζάν
Σαλήμ Σεβγκή
Νικολαίδης Ιωάννης
Ούστογλου Γεώργιος
Μουμίν Καάν
Τελλίδης Ιωάννης
Βαβίας Σταύρος
Πουρνάρα Μαρίκα
Χριστοδουλίδης Γεώργιος
Τσαλδαρίδης Αναστάσιος
Σαλτούρος Δημήτριος
Χαϊτίδης Δημήτριος
Γερομάρκος Γεώργιος
Σιακήρ Αϊχάν
Κεφαλίδου Ανδρονίκη
Ουζούν Ιρφάν
Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
Μαραγκού Γεωργία
Παπαδόπουλος Χρυσόστομος
Τσολάκ Σουάτ
Γκουγκουσκίδου Μαρία
Κανελάκης Ιωάννης
Ζιμπίδης Γεώργιος
Κουκουβέλα Ζουμπουλιά
Ματζιάρης Αντώνιος
Τσούλου Συρματένια
Σερεφια Σουλτάνα
Παπαδόπουλος Στυλιανός
Πατήρας Νικόλαος
Παυλίδης Γεώργιος
Καραβάς Κωνσταντίνος
Πέτροβιτς Δημήτριος
Μπαλίκας Ανδρέας
Μιχελής Κωνσταντίνος
Γαλαζούλας Χρήστος
Χατζή Μεμίς Τουρκές
Καβαρατζής Σταύρος
Πατακάκης Ανάργυρος
Παπαδόπουλος Κίμων
Μωυσίδης Παναγιώτης
Ζησίμου Γεώργιος Παύλος
Αραμπατζής Αθανάσιος
Τρέλλης Χρήστος
Ποτόλιας Χρήστος
Χαρίτου Δημήτριος
Μακρής Αθανάσιος

ΑΠΟΝΤΕΣ:

Παπαθανάκης Σταύρος μέλος,Μπαράν Μπουρχάν μέλος

Απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα

 

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία διότι σε σύνολο 51 μελών ήταν παρόντα τα 49 μέλη άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

   Εισηγούμενoς το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ο Δ/ντης Οικονομικού της Περιφερειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης έθεσε υπόψη των μελών ότι :

   Με το έγγραφό μας αριθ. πρωτ. 4130/20-12-2010 ζητήσαμε το άνοιγμα ενός Τραπεζικού λογαριασμού στο όνομα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης .Μέχρι σήμερα όμως δεν έχουμε λάβει νεότερες οδηγίες πέραν αυτών του εγγράφου αριθμ. πρωτ. 71167/13-12-10 του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Δεδομένου ότι θα υπάρχει μεν ένας ενιαίος Τραπεζικός λογαριασμός της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στον οποίο θα γίνεται απόδοση τακτικών επιχορηγήσεων και θα πρέπει στην συνέχεια να τροφοδοτούνται και οι Περιφερειακές Ενότητες με τα αναλογούντα ποσά , υπάρχει ανάγκη ανοίγματος αντιστοίχων Τραπεζικών Λογαριασμών στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων .

   Για τους παραπάνω λόγους και δεδομένου ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του τέως Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ροδόπης τηρούνται στην MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ BANK Α.Ε. η οποία επελέγη μετά από διαγωνισμό, προτείνουμε το άνοιγμα πέντε (5) συνολικά Τραπεζικών Λογαριασμών με ΙΒΑΝ για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης και Έβρου προσωρινά στην MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ BANK Α.Ε. και στην συνέχεια να επιλεγεί οριστικά, μετά από διαγωνισμό η Τράπεζα στην οποία θα τηρούνται οι τραπεζικοί Λογαριασμοί.

     Μετά τη σύσταση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης με το Ν.3852/7-6-2010 και την Έκδοση του Οργανισμού της Περιφέρειας με το Π.Δ. 144/27-12-2010 επιβάλλεται εκ νέου ο ορισμός προσώπων για την υπογραφή επιταγών και εντολών μεταφοράς.

 Σύμφωνα με το έγγραφο αριθ. πρωτ. 2040290/2586/0094/26-6-1995 του Υπουργείου Οικονομικών, με το άρθρο 1 του Π.Δ. 697/76, με το έγγραφο αριθ. πρωτ. 2/13629/0094/13-7-2005 του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών οι επιταγές και οι εντολές μεταφοράς θα υπογράφονται από το αρμόδιο όργανο. Ειδικά οι επιταγές και εντολές μεταφοράς άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00) € θα υπογράφονται και από δεύτερο πρόσωπο, οριζόμενο με τον αναπληρωτή του.

Έχοντας υπόψη τα έγγραφα των περιφερειακών ενοτήτων αριθ. πρωτ. 189/24-1-2011 περιφερειακής ενότητας Δράμας, αριθ. πρωτ. 191/24-1-11 περιφερειακής ενότητας Καβάλας, αριθ. πρωτ. 1310/259/24-1-2011 περιφερειακής ενότητας Ξάνθης και αριθ. πρωτ. 116/24-1-2011 της περιφερειακής ενότητας Έβρου,

   Προτείνουμε :

1. Για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης (Έδρα)        

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της έδρας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης να υπογράφονται από την ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από τον ΑΡΜΕΝΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ προϊστάμενο του τμήματος Προμηθειών.

β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της έδρας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται και από τον ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ προϊστάμενο της Δ/νσης Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΜΠΑΝΙΩΤΗ ΚΩΝ/ΝΟ προϊστάμενο του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης.

2. Για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας να υπογράφονται από τον ΠΑΡΔΑΛΙΔΗ ΣΤΕΡΓΙΟ προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΘΕΟΛΟΓΟ προϊστάμενο του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας.

β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται και από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΗΡΑΚΛΗ προϊστάμενο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ, υπάλληλο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης.

 

3. Για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας να υπογράφονται από τον ΚΑΓΚΑΪΔΗ ΣΥΜΕΩΝ προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας

β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται και από τον ΓΡΑΝΑ ΑΡΧΕΛΑΟ Αντιπεριφερειάρχη και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ προϊστάμενο του τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης.

4. Για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης να υπογράφονται από την ΚΑΣΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ υπάλληλο του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας

β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται και από την ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ προϊσταμένη του τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης.

5. Για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου να υπογράφονται από την ΓΚΟΥΤΖΕΡΗ ΣΙΔΕΡΗ προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΚΩΣΤΟΥΔΗ ΒΑΓΙΑ

β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται και από τον ΤΖΙΑΓΚΟΖΗ ΑΓΓΕΛΗ προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού- Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΤΕΡΖΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ προϊστάμενο του τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης.

   Στο σημείο αυτό το λόγο πήρε ο κ. Αθανάσιος Μακρής και υποστήριξε την άποψη ότι δεν συμφωνεί με το άνοιγμα των Τραπεζικών Λογαριασμών στην MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ BANK Α.Ε επειδή είναι ιδιωτική τράπεζα και επίσης δεν υπάρχει ομοιομορφία στον ορισμό υπολόγων και ψηφίζει λευκό  .

 

     Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 163 του N. 3852/2010 .

 

                                         ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

                                         ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 48 ΚΑΙ 1 ΛΕΥΚΗ

 

     Α. Εγκρίνει το άνοιγμα πέντε (5) Τραπεζικών Λογαριασμών με ΙΒΑΝ για την Περιφέρεια    

Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με έδρα την Κομοτηνή και για τις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας , Καβάλας , Ξάνθης και Έβρου στα αντίστοιχα υποκαταστήματα προσωρινά στην MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ BANK Α.Ε.

     Β. Ορίζει τα αρμόδια όργανα που θα υπογράφουν επιταγές και εντολές μεταφοράς σε όλες τις τράπεζες ως εξής :

1. Για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης (Έδρα)        

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της έδρας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης να υπογράφονται από την ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από τον ΑΡΜΕΝΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ προϊστάμενο του τμήματος Προμηθειών.

β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της έδρας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται από τον ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ προϊστάμενο της Δ/νσης Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΜΠΑΝΙΩΤΗ ΚΩΝ/ΝΟ προϊστάμενο του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης.

 

 

2. Για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας να υπογράφονται από τον ΠΑΡΔΑΛΙΔΗ ΣΤΕΡΓΙΟ προϊστάμενο της Δ/νσης Δικητικού-Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΘΕΟΛΟΓΟ προϊστάμενο του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας.

   β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΗΡΑΚΛΗ προϊστάμενο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ, υπάλληλο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης.

 

3. Για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας να υπογράφονται από τον ΚΑΓΚΑΪΔΗ ΣΥΜΕΩΝ προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας

β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται από τον ΓΡΑΝΑ ΑΡΧΕΛΑΟ Αντιπεριφερειάρχη και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ προϊστάμενο του τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης.

 

4. Για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης να υπογράφονται από την ΚΑΣΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ υπάλληλο του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας

β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται από την ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ προϊσταμένη του τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης.

 

5. Για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

α) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου να υπογράφονται από την ΓΚΟΥΤΖΕΡΗ ΣΙΔΕΡΗ προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΚΩΣΤΟΥΔΗ ΒΑΓΙΑ

β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € να υπογράφονται από τον ΤΖΙΑΓΚΟΖΗ ΑΓΓΕΛΗ προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού- Οικονομικού και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΤΕΡΖΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ προϊστάμενο του τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης.

 

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α   7 /2011

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης 

 

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

 

 ΤΑ ΜΕΛΗ

Χουσεϊν Ερτζάν  

Σαλήμ Σεβγκή                                                  

Νικολαίδης Ιωάννης                                         

Ούστογλου Γεώργιος                                       

Μουμίν Καάν                                                   

Τελλίδης Ιωάννη                                              

Βαβίας Σταύρος                                               

Πουρνάρα Μαρίκα                                           

Χριστοδουλίδης Γεώργιος                                

Τσαλδαρίδης Αναστάσιος                              

Σαλτούρος Δημήτριος                                   

Χαιτίδης Δημήτριος                          

Γερομάρκος Γεώργιος                                   

Σιακήρ Αϊχάν                                                

Κεφαλίδου Ανδρονίκη                                   

Παπαθανάκης Σταύρος (απών)                             

Ουζούν Ιρφάν                                              

Παπακοσμάς Κωνσταντίνος                          

Μαραγκού Γεωργία                       

Παπαδόπουλος Χρυσόστομος                       

Τσολάκ Σουάτ                                               

Γκουγκουσκίδου Μαρία                                 

Κανελάκης Ιωάννης                                      

Ζιμπίδης Γεώργιος                                         

Κουκουβέλα Ζουμπουλιά    

Ματζιάρης Αντώνιος

Τσούλου - Τσαγκαλιδου Συρματένια

Σερέφια Σουλτάνα

Παπαδόπουλος Στυλιανός

Πατήρας Νικόλαος

Παυλίδης Γεώργιος

Καραβάς Κωνσταντίνος

Πέτροβιτς Δημήτριος

 Μπαλίκας Ανδρέας

Μιχελής Κωνσταντίνος

Γαλαζούλας Χρήστος

Χατζή Μεμίς Τουρκές

Καβαρατζής Σταύρος

Μπαράν Μπουρχάν(απών)

Πατακάκης Ανάργυρος

Μαρκόπουλος Θεόδωρος

Παπαδόπουλος Κίμων

Μωυσίδης Παναγιώτης

Ζησίμου Γεώργιος – Παύλος

Αραμπατζής Αθανάσιος

Τρέλλης Χρήστος

Ποτόλιας Χρήστος

Χαρίτου Δημήτριος                                          

Μακρής Αθανάσιος

 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗ

 

Διαβάστηκε 790 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 10:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Aπόφαση 8η 2011 Aπόφαση 6η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή