Περιφερειακό Συμβούλιο

2011 Πίνακας 25

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

Κομοτηνή 14 Δεκεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

 

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Θεμάτων του αριθμ.25 / 12-12-2011 πρακτικού του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης , καθώς και αποφάσεις που έχoυν ληφθεί επ΄ αυτού.

 

 

Α/Α ΘΕΜΑ

ΑΡΙΘΜ.

ΑΠΟΦ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
 1  Έγκριση τοποθέτησης μηχανήματος εισπράξεων και πληρωμών   Easypay στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας από την Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ.  345  Εγκρίνεται ομόφωνα
 H τοποθέτηση  μηχανήματος εισπράξεων και πληρωμών   Easypay από την Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ. στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας
 2  Έγκριση κυρίων προσόντων και κριτηρίων επιλογής για τη σύναψη  σύμβασης μίσθωσης έργου δύο (2) ατόμων με αντικείμενο την    «Υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες, όπως αυτές εγκρίθηκαν με την υπ’αριθμ 37/2011 Απόφαση του Π.Σ. της ΠΑΜΘ    346  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
Τα κύρια προσόντα και τα κριτήρια επιλογής για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου δύο (2) ατόμων με αντικείμενο την «Υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες, όπως αυτές εγκρίθηκαν με την υπ΄αριθ. 37/2011 Απόφαση του Π.Σ. της ΠΑΜΘ 
 3  Εγκριση 4ης Τροποποίησης Προυπολογισμού οικονομικού .έτους 2011     347  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
Η 4η  Τροποποίηση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011
 4  Επερώτηση Επικίνδυνα σημεία για πλημμυρικά φαινόμενα στον ποταμό Έβρο – Ανάγκη λήψης μέτρων. -  Επισημάνθηκαν οι ευθύνες της κεντρικής διοίκησης η οποία παρότι συνέστησε σχετική Επιτροπή με αντικείμενο την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων του Έβρου και του Ερυθροποτάμου, δεν έχει προβεί ούτε στην στελέχωση πολλώ δε μάλλον ούτε στην χρηματοδότηση του οποιοδήποτε έργου αντιπλημμυρικής προστασίας αρνούμενη ακόμη και να δώσει σύμφωνη γνώμη στην Περιφέρεια να εκτελέσει έργα ανάγκης μέσα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους.
 5  5η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος  348  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
Η 5η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος της ΠΑΜΘ.
 6  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε), για το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Κυργίων – Πηγαδίων Δήμου Δοξάτου» που βρίσκεται στον Δήμο Δοξάτου της Π.Ε. Δράμας.  349  Γνωμοδοτεί ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε , για το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Κυργίων – Πηγαδίων Δήμου Δοξάτου» που βρίσκεται στον Δήμο Δοξάτου της Π.Ε. Δράμας.
 7  Ανανέωση 3 συμβάσεων ΙΔΟΧ  για το πρόγραμμα REVERSE, της Π.Ε. Ξάνθης.
   
 350  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
Η  ανανέωση των συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου των δύο ατόμων ειδικότητας ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων και ενός ατόμου ΠΕ Οικονομικού, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από το αρθρ. 21 παρ. 3 του Ν. 2190/1944 και το άρθρο 5 παρ. 1 του Π.Δ. 81/2003, για επτά (7)  μήνες ήτοι  εως  30-7-2012.
 8  Τοποθέτηση των πωλητών στις Λαϊκές Αγορές Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, της Π.Ε. Έβρου.
   
 351  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
το Πρακτικό 2/2011 της Πενταμελούς Επιτροπής του  άρθρου 11 του ΠΔ 51/2006 που αφορά την τοποθέτηση πωλητών στις Λαϊκές Αγορές  Αλεξανδρούπολης και  Ορεστιάδας καθώς και οι συνημμένοι  πίνακες τοποθέτησης πωλητών στις Λαϊκές Αγορές Αλεξ/πολης και Ορεστιάδας , τα οποία  αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της απόφασης αυτής.
 9  Λειτουργία της αγοράς της Δράμας την 26η Δεκεμβρίου 2011.
   
 352  Εγκρίνεται ομόφωνα
Η κατ’ εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων (ειδών δώρων, αξεσουάρ, ένδυσης, υπόδησης, λευκών ειδών, υαλικών, ηλεκτρονικών συσκευών, κινητής τηλεφωνίας, Η-Υ, ηλεκτρικών ειδών) τη Δευτέρα 26-12-2011 και από ώρα 09:00 π.μ. μέχρι 16:00 μ.μ. ,η  αργία των καταστημάτων αυτών μεταφέρεται στις 26-3-2012, ημέρα Δευτέρα .
 10  Διακοπή μίσθωσης γραφείων της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης- Έβρου.  353  Αποσύρεται
 11  Εξουσιοδότηση υπαλλήλων για εντολή πληρωμής προς Τρίτους.  354  

Εξουσιοδοτεί ομόφωνα
Τους παρακάτω υπαλλήλους  για την υπογραφή των εντύπων.
 α) Εντολή Πληρωμών  Τρίτων που τηρούν Λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ
 β) Εντολή Εκτέλεσης Αρχείου Μεταφορών Πίστωσης ως  εξής :
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (έδρα)

α) Η ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας  και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από τον ΑΡΜΕΝΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ, Προϊστάμενο του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας  να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της Έδρας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.
β) Ο ΕΞΑΡΧΟΥ ΤΡΥΦΩΝ,  Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΜΠΑΤΖΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας  να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της Έδρας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € .
ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ
 α) Ο ΠΑΡΔΑΛΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της  ΠΕ Δράμας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΘΕΟΛΟΓΟ, υπάλληλο του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού της ΠΕ Δράμας  να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Δράμας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.
β) Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ,  Προϊστάμενος του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Δράμας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ, υπάλληλο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της ΠΕ Δράμας να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Δράμας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € .

ΠΕ ΈΒΡΟΥ

α) Η ΓΚΟΥΤΖΕΡΗ ΣΙΔΕΡΗ , Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της ΠΕ Έβρου  και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΚΩΣΤΟΥΔΗ ΒΑΓΙΑ, υπάλληλο του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού- Οικονομικού της ΠΕ Έβρου να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Έβρου της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.
β) Η ΑΡΒΑΝΤΑ ΒΑΓΙΑ,  Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της  ΠΕ Έβρου και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από τον ΤΕΡΖΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ,  Προϊστάμενο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της ΠΕ Έβρου να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Έβρου της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € .

ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ
α) Ο ΓΚΑΓΚΑΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ,   Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της  ΠΕ Καβάλας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού της ΠΕ Καβάλας  να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Καβάλας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.
β) Ο ΓΡΑΝΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ,  Αντιπεριφερειάρχης  και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ,  Προϊστάμενο του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της ΠΕ Καβάλας  να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Καβάλας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € .

ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

α) Η ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΤΩΝΟΣ ΕΛΕΝΗ,  Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού της ΠΕ Ξάνθης  και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από τον ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ, υπάλληλο του Τμήματος  της Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της ΠΕ Ξάνθης  να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Ξάνθης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.
β) Η ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,  Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της  ΠΕ Ξάνθης και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ,  Προϊσταμένη του Τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης της ΠΕ Ξάνθης να υπογράφουν όλες τις  εντολές πληρωμών τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και τις εντολές εκτέλεσης αρχείου μεταφορών πίστωσης της ΠΕ Ξάνθης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) € .

 12  Τροποποίηση απόφασης εξουσιοδότησης ατόμων που θα χρησιμοποιούν την υπηρεσία Winbank Internet Business της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ.  355  

Eγκρίνεται ομόφωνα
Η τροποποίηση της αριθμ. 120/2011 Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης ως εξής :
   1.Καταργεί τους κωδικούς του ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, του ΑΡΜΕΝΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ, του ΜΠΑΝΙΩΤΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ, της ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ
  2. Εξουσιοδοτεί την πρόσβαση στην υπηρεσία Winbank Internet Business της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ , στις ανωτέρω συναλλαγές  τους παρακάτω υπαλλήλους
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (έδρα)
 ΕΞΑΡΧΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑΣ,  Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας με δυνατότητα παρακολούθησης όλων των λογαριασμών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης
1.    ΜΟΥΣΕΛΕΜΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, Υπάλληλος του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας με δυνατότητα παρακολούθησης όλων των λογαριασμών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ
1.ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΤΩΝΟΣ ΕΛΕΝΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της ΠΕ Ξάνθης με δυνατότητα παρακολούθησης των λογαριασμών της ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

  Kατά τα λοιπά εξακολουθεί να ισχύει η 120/2011  απόφαση

 13  Παράταση Μίσθωσης του κυλικείου στο κεντρικό κτίριο της Π.Ε. Έβρου.  356  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
Η  παράταση εκμίσθωσης του κυλικείου,  σε χώρο 22τ.μ. στο Κεντρικό  κτίριο όπου στεγάζονται οι  υπηρεσίες της Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, επί της οδού Καραολή και Δημητρίου 40 στην Αλεξανδρούπολη, με τους ίδιους όρους και με μίσθωμα ίσο με αυτό της μίσθωσης που έληξε, για τέσσερα (4) επί πλέον έτη ,ήτοι μέχρι  31-12-2015 ,με την προϋπόθεση ότι οι προαναφερόμενες υπηρεσίες θα συνεχίσουν να στεγάζονται στο εν λόγω κτίριο.
 14  Τροποποίηση προγραμματικής Σύμβασης Έργου «Μελέτη αποκατάστασης του κοίλου του αρχαίου θεάτρου Φιλίππων» του Προγράμματος Τόκων 2011 Π.Ε. Καβάλας.  357  Εγκρίνεται ομόφωνα
1.Η τροποποίηση προγραμματικής Σύμβασης Έργου «Μελέτη αποκατάστασης του κοίλου του αρχαίου θεάτρου Φιλίππων»
2.Εξουσιοδοτείται ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Καβάλας κ. Γρανάς Αρχέλαος για την υπογραφή της ανωτέρω προγραμματικής
 15  Προγραμματική  Σύμβαση για την από κοινού εκτέλεση εργασιών  αποχιονισμού συντήρησης και αποκατάστασης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου πρόσβασης για την αντιπυρική προστασία, του Δήμου Θάσου, της Π.Ε. Καβάλας.  358  Εγκρίνεται ομόφωνα
1.Η σύναψη και το σχέδιο Προγραμματική  Σύμβαση μεταξύ της ΠΑΜΘ και του Δήμου Θάσου για την από κοινού εκτέλεση εργασιών  αποχιονισμού συντήρησης και αποκατάστασης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου πρόσβασης για την αντιπυρική προστασία, του Δήμου Θάσου, της Π.Ε. Καβάλας.
 16

 Λύση της από 01-06-2009 σύμβασης στέγασης του γραφείου Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ξάνθης.

 359  Εγκρίνεται ομόφωνα
Η λύση της από 1-6-2009  σύμβασης για τη μίσθωση ακινήτου , που έχει συναφθεί μεταξύ του πρώην Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ξάνθης  και του κ Δημητρίου Κωνσταντίνου , λόγω κατάργησης του γραφείου Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ξάνθης, .
17  Μελέτη κατασκευής για την ύδρευση του Δήμου Δράμας και αντιπλημμυρικού φράγματος Μυλορέματος, στη θέση Μαυρολίθι, περιοχής Λιβαδερού, Π.Ε. Δράμας. 360  

Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
 1. Η  5η Παράταση της Συνολικής Προθεσμίας (σύμφωνα με το άρθρο 27 παραγ. 3 του Ν3316/2005) της Μελέτης:  «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΥΡΟΛΙΘΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ», κατά δώδεκα (12) μήνες ήτοι μέχρι 25-12-2012.

2. Η Τοπογραφική Μελέτη Αρχικής και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΥΡΟΛΙΘΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ».

 18  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του ΑΡΝΑΟΥΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  99.758,88 τμ, στην περιοχή του Δ. Δ. Γρανίτη (θέση Βασιλικό Βουνό) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας.  361  Γνωμοδοτεί κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  99.758,88 τμ, στην περιοχή του Δ. Δ. Γρανίτη (θέση Βασιλικό Βουνό) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας, του ΑΡΝΑΟΥΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου
19  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του ΑΡΝΑΟΥΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  99.841,30 τμ, στην περιοχή του Δ. Δ. Γρανίτη (θέση Βασιλικό Βουνό) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας. 362  Γνωμοδοτεί κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  99.841,30 τμ, στην περιοχή του Δ. Δ. Γρανίτη (θέση Βασιλικό Βουνό) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας , του ΑΡΝΑΟΥΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου.
20  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρου έκτασης  72.785,37 τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Βώλακα (θέση Μιρνότου) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας. 363  Γνωμοδοτεί κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρου έκτασης  72.785,37 τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Βώλακα (θέση Μιρνότου) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας,του ΑΡΝΑΟΥΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου
21  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά  την ανανέωση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων μονάδας «Κοπής και Επεξεργασίας Μαρμάρων» της Π. Γιαννακόπουλος A.E.., στο αγρόκτημα Αγίου Αθανασίου του Δήμου Δοξάτου, της Π.Ε. Δράμας 364  Γνωμοδοτεί ομόφωνα
Υπέρ της ανανέωσης έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε μονάδας «Κοπής και Επεξεργασίας Μαρμάρων» στο αγρόκτημα Αγίου Αθανασίου του Δήμου Δοξάτου, της Π.Ε. Δράμας, της Π. Γιαννακόπουλος A.E.
   
22  
Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) της εταιρείας Α.Ε.Β.Ε. ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ για την Απόθεση Στείρων Υλικών λατομείου μαρμάρων σε Δημόσια Παραχωρημένη Έκταση (παράταση) έκτασης 27.778,27τ.μ στην περιοχή του Δ. Δ. Βώλακα (θέση Σορνιαλίκι) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας.              
365  Γνωμοδοτεί ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε για την Απόθεση Στείρων Υλικών λατομείου μαρμάρων σε Δημόσια Παραχωρημένη Έκταση (παράταση) έκτασης 27.778,27τ.μ στην περιοχή του Δ. Δ. Βώλακα (θέση Σορνιαλίκι) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας, της εταιρείας Α.Ε.Β.Ε. ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.              
23  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε),  για το έργο «ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ (ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) δυναμικότητας 162.500 πτηνών» της ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ Α.Ε. στο αγρόκτημα Καβησού του  Δήμου Φερών, της Π.Ε. Έβρου. 366  Αποσύρεται  το θέμα.
24  Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων επί της Μ.Π.Ε. του έργου: «Αναδασμός – Παράλληλα Έργα περιοχής Πέπλου, της Π.Ε. Έβρου. 367  Γνωμοδοτεί ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε του έργου: «Αναδασμός – Παράλληλα Έργα περιοχής Πέπλου, της Π.Ε. Έβρου.
25  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ποτού Δ.Δ. Θεολόγου και Δ.Δ. Λιμεναρίων και του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης Λυμάτων Λιμεναρίων-Ποτού-Βιολογικού Καθαρισμού Ποτού» που προτείνεται από το Δήμο Θάσου και τη ΔΕΥΑ Θάσου, Π.Ε. Καβάλας. 368  Γνωμοδοτεί ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε για το έργο: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ποτού Δ.Δ. Θεολόγου και Δ.Δ. Λιμεναρίων και του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης Λυμάτων Λιμεναρίων-Ποτού-Βιολογικού Καθαρισμού Ποτού» που προτείνεται από το Δήμο Θάσου και τη ΔΕΥΑ Θάσου, Π.Ε. Καβάλας.
26  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της«ΚΟΤΣΑΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ» στα πλαίσια της διαδικασίας Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για την έρευνα λατομικού χώρου μαρμάρων έκτασης 31.157,2 τ.μ στη θέση «Σκοπός» του Δήμου Νέστου, της Π.Ε. Καβάλας. 369  Γνωμοδοτεί κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε για την έρευνα λατομικού χώρου μαρμάρων έκτασης 31.157,2 τ.μ στη θέση «Σκοπός» του Δήμου Νέστου, της Π.Ε. Καβάλας της «ΚΟΤΣΑΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ».
27  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των Φωτόπουλου Ιωάννη και Φωτόπουλου Ομήρου για εκμετάλλευση λατομικού χώρου μαρμάρων έκτασης 22.017,50 τ.μ. στη Θέση «Βρύση Χατζή» του αγροκτήματος Χωρέσσας  Δήμου Καβάλας, της Π.Ε. Καβάλας. 370  Γνωμοδοτεί κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε για εκμετάλλευση λατομικού χώρου μαρμάρων έκτασης 22.017,50 τ.μ. στη Θέση «Βρύση Χατζή» του αγροκτήματος Χωρέσσας  Δήμου Καβάλας, της Π.Ε. Καβάλας των Φωτόπουλου Ιωάννη και Φωτόπουλου Ομήρου.
28  Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Βιομηχανία Παραγωγής Μεταλλικών Κατασκευών-ΜΕ.ΤΕ.ΚΟ. Α.Ε.»., της Π.Ε Ροδόπης. 371  Γνωμοδοτεί ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε του έργου: «Βιομηχανία Παραγωγής Μεταλλικών Κατασκευών-ΜΕ.ΤΕ.ΚΟ. Α.Ε.»., της Π.Ε Ροδόπης.
29  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά  το έργο: «Μονάδα παραγωγής προϊόντων χάρτου και ανακύκλωσης μη μεταλλικών υπολειμμάτων και απορριμμάτων», ιδιοκτησίας του κ. Νικολάου Παχούμη στο υπ’ αριθ. 231 τεμάχιο κτηματικής περιοχής Παλλαδίου του Δήμου Ιάσμου Ν. Ροδόπης. 372  Γνωμοδοτεί ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την Μ.Π.Ε που αφορά  το έργο: «Μονάδα παραγωγής προϊόντων χάρτου και ανακύκλωσης μη μεταλλικών υπολειμμάτων και απορριμμάτων», ιδιοκτησίας του κ. Νικολάου Παχούμη στο υπ’ αριθ. 231 τεμάχιο κτηματικής περιοχής Παλλαδίου του Δήμου Ιάσμου Ν. Ροδόπης.
30  Παραχώρηση χρήσης μηχανολογικού εξοπλισμού κυριότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εγκατεστημένου και σε λειτουργία στο Χ.Κ.Φαλακρού, προς  την εταιρεία «Χιονοδρομικό  Κέντρο Φαλακρού Α.Ε. Ο.Τ.Α.» 373  Εγκρίνεται ομόφωνα
1.H δωρεάν παραχώρηση χρήσης
 απ΄αορίστου από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην εταιρεία «Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Α.Ε Ο.Τ.Α» των  ανωτέρω  Μηχανημάτων.
2.Η σύναψη και το σχέδιο σύμβασης για
τη χρήση και την διάθεση των ανωτέρω        μηχανημάτων στην οποία αναφέρονται οι όροι παραχώρησης. Επισυνάπτεται το σχέδιο της σύμβασης που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της απόφασης αυτής .
3.Εξουσιοδοτεί  τον Αντιπεριφερειάρχη
της Π.Ε   Δράμας  κ. Ξανθόπουλο Ιωάννη ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας ΑΜΘ για  την  υπογραφή της ανωτέρω σύμβασης
31  Επικύρωση πρακτικών 16ης,17ης,18ης και 19ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ. 374  Επικυρώνονται ομόφωνα
Τα πρακτικά της  16ης 17ης ,  18ης ,19ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

 

Διαβάστηκε 1276 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 11:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Πρόσκληση 26η 2011 Πρόσκληση 25η »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή