Περιφερειακό Συμβούλιο

2011 Πίνακας 22

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

Κομοτηνή 15 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

 

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Θεμάτων του αριθμ.22/ 10-11-2011 πρακτικού του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, καθώς και αποφάσεις που έχουν ληφθεί επ΄αυτού.

 

Α/Α ΘΕΜΑ

ΑΡΙΘΜ.

ΑΠΟΦ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
 1  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε), για το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Μεγαλοκάμπου-Σιταγρών-Αργυρούπολης-Μικροκάμπου Δήμου Προσοτσάνης» που βρίσκεται στον Δήμο Προσοτσάνης, της Π.Ε. Δράμας.  314  Γνωμοδοτεί ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων για   το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Μεγαλοκάμπου-Σιταγρών-Αργυρούπολης - Μικροκάμπου Δήμου Προσοτσάνης» που βρίσκεται στον Δήμο Προσοτσάνης, της Π.Ε. Δράμας.
 2  Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος ΠΑΜΘ έτους 2011.  315  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
Η  Τροποποίηση του Προγράμματος Εργων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης .
 3  3η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2011, της Περιφέρειας  ΑΜΘ.  316  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
Η 3η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2011, της Περιφέρειας  
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης .
 4  Έγκριση για υποβολή πρότασης ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου: «Προμήθεια εξοπλισμού προεπεξεργασίας στερεών αποβλήτων και κομποστοποίησης της ΠΑΜΘ».  317  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
1.Η ένταξη της πράξης με τίτλο «Προμήθεια Εξοπλισμού Προεπεξεργασίας ΣτερεώνΑποβλήτων και Κομποστοποίησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης» στο Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013 », στον Άξονα Προτεραιότητας 9: «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη», στην Θεματική Προτεραιότητας 44 «Διαχείριση Οικιακών και Βιομηχανικών Αποβλήτων», προϋπολογισμού 15.862.550,00 € (με Φ.Π.Α.)   
2.Η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με την Διαχείριση Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε) για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου του θέματος.
  3.Εξουσιοδοτείται ο Περιφερειάρχης
ΑΜΘ κ. Γιαννακίδης Αριστείδης για την υπογραφή της ανωτέρω προγραμματικής σύμβασης .
4.Ορίζεται ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης  στην κοινή επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μακρής Αθανάσιος με αναπληρώτρια την Περιφερειακή  Σύμβουλο κα. Κουκουβέλα  Ζουμπουλιά .
 5  Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΠΑΜΘ και ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ για  τις υποστηρικτικές ενέργειες διαχείρισης απορριμμάτων για την εκτέλεση του έργου με τίτλο : «Λειτουργία Πιλοτικής Ομάδας Ολοκληρωμένης Γραμμής Δεματοποίησης στην Αλεξανδρούπολη- Παρακολούθηση και αξιολόγηση έργου Δεματοποίησης ».  318  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
  1.H σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με την Διαχείριση Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε) για τις υποστηρικτικές ενέργειες διαχείρισης απορριμμάτων για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Λειτουργία Πιλοτικής Ομάδας Ολοκληρωμένης Γραμμής Δεματοποίησης στην Αλεξανδρούπολη-Παρακολούθηση και αξιολόγηση έργου Δεματοποίησης»
2. Εξουσιοδοτείται ο Περιφερειάρχης
ΑΜΘ κ. Γιαννακίδης Αριστείδης για την υπογραφή της ανωτέρω προγραμματικής σύμβασης .
3.Ορίζεται ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης  στην κοινή επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χαιτίδης Δημήτριος με αναπληρωτή τον Περιφερειακό  Σύμβουλο κ. Γαλαζούλα Χρήστο.
 6  Ένσταση σύμπραξης εταιριών για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Βελτίωση 5ης και 7ης Επαρχιακής Οδού ΖΑΡΚΑΔΙΑ - ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ- ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΣ».  319  Κατά πλειοψηφία
1.Απορρίπτει την Ένσταση της σύμπραξης εταιριών «ΙΡΙΣ Ο.Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α&Ι
ΠΡΕΣΒΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» κατά του πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής  Διαγωνισμού της 20-12-2010 για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Βελτίωση 5ης και 7ης Επαρχιακής Οδού ΖΑΡΚΑΔΙΑ - ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ- ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΣ».
2.Εγκρίνει την ανάθεση της μελέτης  στα συμπράττοντα γραφεία με αύξοντα αριθμό 2:
•    ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε.
•    ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΠΟΛΥΛΑΙΝ Α.Ε.
•    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
•    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 Τα οποία σύμφωνα με το από 20.12.2010 Πρακτικό ΙΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού είχαν συγκεντρώσει τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία: 95,15.
 7  Αποδοχή των όρων και των υποχρεώσεων που απορρέουν από την υλοποίηση του έργου “ΕΜΝ” / ‘EPIDEMNIOLOGICAL MAP OF NETWORK REGION’, μετά την αντικατάσταση του επικεφαλής εταίρου από την Περιφέρεια ΑΜΘ και ορισμός του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ως Φορέα Υλοποίησης του  320  Ομόφωνα
 1. Εγκρίνεται  η τήρηση των  όρων και των υποχρεώσεων που απορρέουν από την από 2/9/2009 1η Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία για το έργο EMN / “EPIDEMIOLOGICAL MAP OF NETWORK REGION”
2. Ορίζεται  ως Φορέας Υλοποίησης του ανωτέρω έργου το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.
 8  Έγκριση για υποβολή τριών προτάσεων ένταξης  έργων, στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013», της Π.Ε. Δράμας.  321  Εγκρίνεται Ομόφωνα
1.  Η υποβολή πρότασης προς ένταξη του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΑΜΕΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΔΡΑΜΑΣ »
 
 2. Η υποβολή πρότασης προς  ένταξη  των παρακάτω έργων:
  α) «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Γ. Ν. ΔΡΑΜΑΣ ( Κ.Υ.Π ΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, Κ.Υ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, Κ.Υ. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ)»  
 β) «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ  ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ      ΚΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Γ. Ν.  ΔΡΑΜΑΣ»
  στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013».
 9  Κριτήρια των πενταμελών Επιτροπών του άρθρου 11 Π.Δ. 51/2006 για την τοποθέτηση πωλητών στις κενές ή νέες θέσεις των Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας ΑΜΘ.  322  Εγκρίνονται κατά πλειοψηφία
Τα παρακάτω κριτήρια των πενταμελών Επιτροπών του άρθρου 11 Π.Δ. 51/2006 για την τοποθέτηση πωλητών στις κενές ή νέες θέσεις των Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας ΑΜΘ:
 1.Η οικογενειακή κατάσταση του πωλητή:  
3 μόρια για κάθε παιδί, εφόσον είναι ανήλικα ή σπουδάζουν ή παρουσιάζουν ποσοστό αναπηρίας.
2.Ο χρόνος κτήσης της άδειας:
1 μόριο ανά έτος.
3.Η ηλικία του δικαιούχου:
1 μόριο ανά έτος από την ηλικία των 20 ετών.
4.Η αναπηρία που προκύπτει από βεβαίωση της Β’ βάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής:
5 μόρια με ποσοστό αναπηρίας μέχρι 50%, 10 μόρια με ποσοστό αναπηρίας από 50% μέχρι 67% και 15 μόρια με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, εφόσον δεν λαμβάνει αναπηρική σύνταξη ή προνοιακό επίδομα.
5.Λαϊκές Αγορές και αριθμός ημερών κατεχόμενων θέσεων:
Με βάση εκκίνησης τα 20 μόρια, αφαιρούνται για κάθε συμμετοχή, -0 μόρια για καμία συμμετοχή σε Λ.Α.,
-2 μόρια για κάθε συμμετοχή σε Λ.Α. σε πόλη μέχρι 15.000 κατοίκους,-5 μόρια για κάθε συμμετοχή σε Λ.Α. σε πόλη μέχρι 25.000 κατοίκους,-10 μόρια για κάθε συμμετοχή σε Λ.Α. σε πόλη άνω των 25.000 κατοίκων.
 10  Λύση της υπ’αρ. 38/22-11-2010 σύμβασης στέγασης του γραφείου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ξάνθης.  323  Εγκρίνεται ομόφωνα
Η Λύση   της αρ. 38/2010 σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ του πρώην Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ξάνθης και του κ. Κυράπογλου Κωνσταντίνου από 15-11-2011 λόγω της επικείμενης κατάργησης του Γραφείου Eπαγγελματικής Εκπ/σης Δ/θμιας Δ/νσης Εκπαίδευσης .
 11  Μερική τροποποίηση της αριθμ. 7/2010 απόφασης του Περιφερειακού    Συμβουλίου  Α.Μ.Θ  324  Εγκρίνεται ομόφωνα
H τροποποίηση των περ.1β & 5β της παραγράφου Β του αποφασιστικού μέρους της  αριθ. 7/2011 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ως εξής:
  1.  Για την  έδρα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης
      β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της έδρας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) €  να υπογράφονται από τον ΕΞΑΡΧΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ προϊστάμενο της Δ/νσης Οικονομικού  και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από την ΜΠΑΤΖΙΟΥ ΧΡΥΣΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης.
     5. Για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου
     β) Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου  άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00 ) €  να υπογράφονται από την ΑΡΒΑΝΤΑ ΒΑΓΙΑ  προϊστάμενη της Δ/νσης Διοικητικού- Οικονομικού  και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του από τον ΤΕΡΖΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ προϊστάμενο του τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης.
 12  Μίσθωση αποθήκης στη Θάσο για τη φύλαξη δακοκτόνων υλικών , στην Π.Ε. Καβάλας.  325  Εγκρίνεται ομόφωνα
 Η   μίσθωση αποθήκης στη Θάσο για τη φύλαξη δακοκτόνων υλικών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 2 του Π.Δ 242/96 , μόνο μετά την ολοκλήρωση της τελικής διαδικασίας του επαναληπτικού μειοδοτικού  διαγωνισμού και σε περίπτωση που θα αποβεί επίσης άγονη  .
 13  Τροποποίηση απόφασης εξουσιοδότησης υπαλλήλων για δικαίωμα υπογραφής κίνησης λογαριασμών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης , Π.Ε.Ξάνθης.  326  Εγκρίνεται ομόφωνα
 Η τροποποίηση της παρ.1.A της αριθ.140/2011 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ως εξής:
 Όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης να υπογράφονται από την ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΤΩΝΟΣ ΕΛΕΝΗ, Προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας από τον ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ , υπάλληλο του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας.
 Η παρ.1Β της  αριθ.140/2011 απόφασης  εξακολουθεί να ισχύει .
 14  Απαγόρευση αλιείας στο ποταμό Αγγίτη, στους παραποτάμους του και στα αρδευτικά κανάλια για την προστασία των πληθυσμών καραβίδας, ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών για ένα έτος.  327  Ομόφωνα
 Γνωμοδοτεί υπέρ της απαγόρευσης αλιείας στο ποταμό Αγγίτη, στους παραποτάμους του και στα αρδευτικά κανάλια για την προστασία των πληθυσμών καραβίδας, ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών για ένα έτος , ήτοι από 1-11-2011 εως 31-10-2012.
 15  Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για την εκμετάλλευση λατομικού χώρου αδρανών υλικών, ως προς την παραχώρηση επιπλέον δημόσιας έκτασης εμβαδού 50 στρεμμάτων για την δημιουργία πρόσθετου χώρου αποθήκευσης έτοιμων προϊόντων, στην περιοχή «Βουβό και Κιρκαέλ», Δ.Δ. Μάκρης, Δ. Αλεξανδρούπολης,  της Π.Ε. Έβρου.  328  Γνωμοδοτεί  κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ για την εκμετάλλευση λατομικού χώρου αδρανών υλικών, ως προς την παραχώρηση επιπλέον δημόσιας έκτασης εμβαδού 50 στρεμμάτων για την δημιουργία πρόσθετου χώρου αποθήκευσης έτοιμων προϊόντων, στην περιοχή «Βουβό και Κιρκαέλ», Δ.Δ. Μάκρης, Δ. Αλεξανδρούπολης,  της  Π.Ε. Έβρου.
 16  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) για το έργο: «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων του οικισμού Κομάρων (πρώην Δήμου Τριγώνου) του Δήμου Ορεστιάδας, της Π.Ε. Έβρου.  329  Γνωμοδοτεί  ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ για το έργο: «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων του οικισμού Κομάρων (πρώην Δήμου Τριγώνου) του Δήμου Ορεστιάδας, της Π.Ε. Έβρου.
 17  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του ΑΡΝΑΟΥΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  99.517,82τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Βώλακα (θέση Μιρνότου) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.E. Δράμας.  330  Γνωμοδοτεί  κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων
από την ΜΠΕ για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  99.517,82τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Βώλακα (θέση Μιρνότου) του Δήμου,του ΑΡΝΑΟΥΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου.
18 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του ΑΡΝΑΟΥΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  99.541,89 τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Βώλακα (θέση Μιρνότου) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας. 331 Γνωμοδοτεί κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  99.541,89 τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Βώλακα (θέση Μιρνότου) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας, του ΑΡΝΑΟΥΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Βασιλείου
19 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) των Βάντσης Γεώργιος, Δερμεντζής Παντελής και Γκομούζα Γεωργία για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  24.786,94  τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Γρανίτη (θέση Μιρνότου) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου της Π.Ε.Δράμας 332 Γνωμοδοτεί  κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης  24.786,94  τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Γρανίτη (θέση Μιρνότου) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου της Π.Ε.Δράμας των Βάντσης Γεώργιος, Δερμεντζής Παντελής και Γκομούζα Γεωργία
20 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε), για το έργο «Κατασκευή οδού Δράμας – Αμφίπολης στο τμήμα Παλαιοκώμη - Μαυρολεύκη», για το τμήμα που βρίσκεται στον Ν. Δράμας. 333 Γνωμοδοτεί ομόφωνα  
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ, για το έργο: «Κατασκευή οδού Δράμας – Αμφίπολης στο τμήμα Παλαιοκώμη - Μαυρολεύκη», για το τμήμα που βρίσκεται στον Ν. Δράμας.
21 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε), του έργου «Τροποποίηση & επέκταση δραστηριότητας της Μονάδας αποθήκευσης και διακίνησης υγρών καυσίμων κατηγορίας Ι και ΙΙ» της εταιρίας PENYLAN HOLDINGS LTD που λειτουργεί στην περιοχή Ν. Καρβάλης του Δήμου Καβάλας Ν. Καβάλας. 334 Γνωμοδοτεί  ομόφωνα
Κατά της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ του έργου: «Τροποποίηση & επέκταση δραστηριότητας της Μονάδας αποθήκευσης και διακίνησης υγρών καυσίμων κατηγορίας Ι και ΙΙ» της εταιρίας PENYLAN HOLDINGS LTD που λειτουργεί στην περιοχή Ν. Καρβάλης του Δήμου Καβάλας Ν. Καβάλας.
22 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε), του έργου «Έρευνα Λατομικού Χώρου Σχιστολίθων εμβαδού 35.459,5τ.μ. του Χατζησάββα Ιωάννη που βρίσκεται στη θέση «Κάστρο» στην περιοχή του Δ. Δ. Ακροβουνίου, Δ. Παγγαίου Ν. Καβάλας, της Π.Ε. Καβάλας. 335 Γνωμοδοτεί  κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ του έργου: «Έρευνα Λατομικού Χώρου Σχιστολίθων εμβαδού 35.459,5τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Κάστρο» στην περιοχή του Δ. Δ. Ακροβουνίου, Δ. Παγγαίου Ν. Καβάλας, της Π.Ε. Καβάλας, του Χατζησάββα Ιωάννη
23 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε), του έργου: «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας α και β Φάση». 336 Γνωμοδοτεί  ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων  από την ΜΠΕ  του έργου: «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας α και β Φάση».
 24  Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων επί της Μ.Π.Ε. του έργου: «Μονάδα οστρακοκαλλιέργειας (στρειδιών-χτενιών) δυναμικότητας 50 τόνων ανά έτος», στη θαλάσσια περιοχή του Βιστωνικού όρμου (Λάγος) πλησίον του Φαναρίου εντός των διοικητικών ορίων της Π.Ε. Ροδόπης, των κ. Παπτσίκη Φρέντζελ Μάρκου-Παρασκευαΐδη Λάζαρου.  337  Γνωμοδοτεί  ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων από την ΜΠΕ του έργου: «Μονάδα οστρακοκαλλιέργειας (στρειδιών-χτενιών) δυναμικότητας 50 τόνων ανά έτος», στη θαλάσσια περιοχή του Βιστωνικού όρμου (Λάγος) πλησίον του Φαναρίου εντός των διοικητικών ορίων της Π.Ε. Ροδόπης, των κ. Παπτσίκη Φρέντζελ Μάρκου-Παρασκευαΐδη Λάζαρου.
25 Εγκριση  παράτασης  μίσθωσης ακινήτου για  τις ανάγκες στέγασης του 2ου Γραφείου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, στη Ελευθερούπολη Καβάλας . 338 Εγκρίνεται ομόφωνα
Η παράταση  μίσθωσης ακινήτου όπου στεγάζετε το 2ο Γραφείου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, στη Ελευθερούπολη Καβάλας  για έξι (6)μήνες, ήτοι από 30-9-2011 έως 1-3-12 με μίσθωμα 328,68 ευρώ.
26 Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του Δήμου Κομοτηνής και της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉΣ ΡΟΔΟΠΗΣ – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.,  για την υλοποίηση του προγράμματος αναδασμού στην  Π.Ε  Ροδόπης»    339 Ομόφωνα
1.Εγκρίνεται  η  σύναψη και το σχεδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του Δήμου Κομοτηνής και της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉΣ ΡΟΔΟΠΗΣ – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.,  για την υλοποίηση του προγράμματος αναδασμού στην  Π.Ε  Ροδόπης»
2.Εξουσιοδοτεί τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ.Γιαννακίδη Αριστείδη για την υπογραφή της ανωτέρω προγραμματικής .

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

 

Διαβάστηκε 1200 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 11:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Πρόσκληση 23η 2011 Πρόσκληση 22η - Ορθή Επανάληψη »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή