Περιφερειακό Συμβούλιο

2011 Πίνακας 13

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

Κομοτηνή 22 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

 

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

       Θεμάτων του αριθμ.13 / 20-6-2011 πρακτικού του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης , καθώς και αποφάσεις που έχουν ληφθεί επ΄αυτού.

 

 

Α/Α ΘΕΜΑ

ΑΡΙΘΜ.

ΑΠΟΦ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
 1  Ορισμός εκπροσώπου της Π.ΑΜ.Θ. στη Γενική Συνέλευση της Ανωνύμου Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ»  139  Ορίζονται Oμόφωνα  
ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ανωνύμου Εταιρείας  με την επωνυμία «Αναπτυξιακή Νομού Ξάνθης- Αναπτυξιακή - Εταιρεία ΟΤΑ » oι εξής :
1.Ο κ Καραλίδης Φώτης, Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ξάνθης με  αναπληρωτή τον       Περιφερειακό Συμβούλιο κ. Σαλτούρο Δημήτριο, με ποσοστό συμμετοχής  στο εταιρικό κεφάλαιο της εν λόγω Α.Ε. 10 %.
 2.Η κα Μαραγκού Γεωργία, Περιφερειακή Σύμβουλο με αναπληρώτρια την      Περιφερειακή Σύμβουλο Σερέφια Σουλτάνα, με ποσοστό συμμετοχής στο εταιρικό κεφάλαιο της εν λόγω Α.Ε. 9,77 %.
 2  Τροποποίηση απόφασης ορισμού υπαλλήλων για την υπογραφή επιταγών και εντολών μεταφοράς που εκδίδονται από όλους τους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Π Ε. Ξάνθης  140  Oμόφωνα
Ανακαλεί από την παρ.B τον αριθμ.4 του αποφασιστικού μέρους της αριθμ. 7 /2011 απόφασης του  Περιφερειακού  Συμβουλίου Α.Μ.Θ  και ορίζει :
 α)όλες οι επιταγές και εντολές μεταφοράς των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης να υπογράφονται από την  ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΤΩΝΟΣ,  προϊσταμένη του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ υπάλληλο  του τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας .   
β) όλες οι επιταγές και οι εντολές μεταφοράς όλων των Λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης άνω των τριών χιλιάδων (3.000,00) € να υπογράφονται από την  ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού  και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της από την ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  προϊσταμένη του τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστικής Διαχείρισης.
2. Κατά τα λοιπά εξακολουθεί να ισχύει η με αριθ. 7/2011 απόφαση του ΠΣ.
3 Παροχή εξουσιοδότησης στον Περιφερειάρχη για την υπογραφή    Πρακτικών Συμβιβασμού για την μεταφορά μαθητών. 141 Εξουσιοδοτείται ομόφωνα
O Περιφερειάρχης  Α Μ Θ κ. Γιαννακίδης Αριστείδης  για την πραγματοποίηση των συμβιβασμών και την υπογραφή των Πρακτικών Συμβιβασμού για ποσά άνω των 15.000,00 Ευρώ με τον κάθε μεταφορέα.
 4  Εγκριση Ανάκλησης της αριθμ.115/2011 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ      142  Oμόφωνα
1.  Ανακαλεί την αριθμ. 115/2011 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Α Μ.Θ. 2.Εγκρίνει την  τροποποίηση του Προγράμματος έργων Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2011 της Περιφέρειας ΑΜΘ κατά το μέρος που αφορά τα  έργα του Προγράμματος Επενδύσεων της Περιφερειακής  Ενότητας Ξάνθης, που χρηματοδοτείται από έσοδα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ-ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ) ως εξής :
 α) Εντάσσει το νέο έργο   «Εγκατάσταση εφεδρικού αντλιοστασίου    Εργοστασίου Ζάχαρης» προϋπολογισμού 59.000,00 €,
  β)Μειώνει  το διαθέσιμο υπόλοιπο προς χρηματοδότηση κατά 59.000,00 €   το οποίο διαμορφώνεται από 1.180.357,15 € σε 1.121.357,15 € .
 5  Γνωμοδότηση για την «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Π.Χ.Σ.Α.Α.) για τις υδατοκαλλιέργειες».  Αναβάλλεται 
 6  Ένσταση του αναδόχου της μελέτης Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής.  Αναβάλλεται
 7  Προκήρυξη παραχώρησης μεταλλείου.  Αναβάλλεται
 8  Ένσταση σύμπραξης Εταιριών για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της     μελέτης «Βελτίωση 5ης και 7ης Επαρχιακής Οδού ΖΑΡΚΑΔΙΑ  -    ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ – ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΣ».  Αναβάλλεται
 9  Συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής Π.Ε. Δράμας.  143  Συγκροτείται ομόφωνα
 H Επιτροπή του άρθρου 11 του Π.Δ. 51/2006 «όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών» αποτελούμενη από  τους εξής :
1.Θεοδωρίδου Ελισάβετ , Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως Πρόεδρος, αναπληρούμενη από την Κατσούρη Αναστασία, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
2.Πασταλτζίδου Βαρβάρα, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως μέλος αναπληρούμενη από τον Τάσιο Χρήστο, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.                                                       
   3.Σωφρονιάδη Χαράλαμπο, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας, ως μέλος αναπληρούμενος από την Ζαφείρη Ευτυχία, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
 4.Παπαδοπούλου Παρασκευή, Πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών με αναπληρωτή της, τον  Χαραλαμπίδη Συμεών.
5.Μακρυγιάννη Ευστράτιο, Πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών  με  αναπληρωτή του, τον Παρμαξίδη Χαράλαμπο.
 6.Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Καμπάνταη Αναστασία, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης  αναπληρούμενη από Χρυσοχόου Σοφία,  υπάλληλος  της ίδιας υπηρεσίας.
 10  Λύση και εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Δράμας, με την επωνυμία ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και μεταφορά του προσωπικού στην ΠΑΜΘ στην Π.Ε. Δράμας.  144  Εγκρίνεται ομόφωνα  
1.Η λύση της αμιγούς επιχειρήσεως του καταργηθέντος Ν  Δ Δράμας με την επωνυμία ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ .
2.H θέση της  σε εκκαθάριση
3. Ο ορισμός εκκαθαριστών.
4.Η μεταφορά  του ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού της αμιγούς  επιχείρησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και την κατάταξη της σε προσωποπαγή θέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, αντίστοιχης ή παρεμφερούς ειδικότητας .
5. Η δαπάνη ύψους 11.488.€ (έντεκα χιλιάδες και τετρακόσια ογδόντα οκτώ ευρώ) για το έτος 2011 η οποία θα επιβαρύνει τον αντίστοιχο ΚΑΕ εξόδων του προϋπολογισμού της ΠΑΜΘ σύμφωνα με τη βεβαίωση της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας ΑΜΘ. Αντίστοιχη δαπάνη (23.377,99€) προκαλείται και για τα επόμενα έτη η οποία θα προβλεφθεί στους οικείους προϋπολογισμούς.
 11  Λύση και εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ροδόπης με την επωνυμία ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ (Ν.Ε.Α.Ρ.) και μεταφορά του
προσωπικού στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ στην Π.Ε. Ροδόπης.
 145  Εγκρίνεται ομόφωνα
 1. Η λύση της αμιγούς επιχείρησης του καταργηθέντος Ν Δ Ροδόπης με την επωνυμία ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ (N.E.A.Ρ)
 2.Η θέση της σε εκκαθάριση
3.Ορισμός εκκαθαριστών.
 4. Η μεταφορά  του ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού της αμιγούς  επιχείρησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και την κατάταξη της σε προσωποπαγή θέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, αντίστοιχης ειδικότητας.
5.Την δαπάνη ύψους 10.574,27 .€ (δέκα χιλιάδες και πεντακόσια εβδομήντα τέσσερα ευρώ και είκοσι επτά λεπτά) για το έτος 2011 η οποία θα επιβαρύνει τον αντίστοιχο ΚΑΕ εξόδων του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σύμφωνα με τη βεβαίωση της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας ΑΜΘ. Αντίστοιχη δαπάνη (21.548,72€) προκαλείται και για τα επόμενα έτη η οποία θα προβλεφθεί στους οικείους προϋπολογισμού.
 12  Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Νομαρχιακής Επιχείρησης Κοινής Ωφέλειας του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ξάνθης με την επωνυμία «Νομαρχιακό Κέντρο Καταπολέμησης Κουνουπιών Ν.Ξάνθης».  146  Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
1.H λύση της Νομαρχιακής Επιχείρησης Κοινής Ωφέλειας του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ξάνθης με την επωνυμία «Νομαρχιακό Κέντρο Καταπολέμησης Κουνουπιών Νομού Ξάνθης»
 2. Η θέση της σε εκκαθάριση
 3. Ο ορισμός εκκαθαριστών.
 13  Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ξάνθης με την επωνυμία «Εταιρία Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν.Ξάνθης και το διακριτικό τίτλο «ΝΕΤΑΞΣ».  147  Εγκρίνεται ομόφωνα
 1. Η λύση της αμιγούς επιχείρησης του καταργηθέντος Ν Δ Ξάνθης με την επωνυμία «Εταιρία Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν.Ξάνθης και το διακριτικό τίτλο «ΝΕΤΑΞΣ».
 2.Η θέση της σε εκκαθάριση
3. Ο Ορισμός εκκαθαριστών.
14 Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου με την επωνυμία «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ν.ΕΒΡΟΥ». 148 Εγκρίνεται ομόφωνα
 1. Η λύση της αμιγούς επιχείρησης του καταργηθέντος Ν Δ Εβρου με την επωνυμία «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ν.ΕΒΡΟΥ».
 2.Η θέση της σε εκκαθάριση
3. Ο Ορισμός εκκαθαριστών.
15 Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου με την επωνυμία «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ». 149 Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
1.H λύση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Ν Δ Έβρου με την επωνυμία «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ».
 2. Η θέση της σε εκκαθάριση
 3. Ο ορισμός εκκαθαριστών.
16 Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχικού Διαμερίσματος Καβάλας με την επωνυμία «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ», (Ν.Ε.Κ.Κ.Κ.)           150 Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
1.Η λύση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Ν. Δ  Καβάλας με την επωνυμία «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ», (Ν.Ε.Κ.Κ.Κ.)
 2. Η θέση της σε εκκαθάριση
 3. Ο ορισμός εκκαθαριστών.
17 Ένταξη του συνεχιζόμενου έργου «Τεχνική Υποστήριξη της Νομαρχίας Ροδόπης, για την υποβολή προτάσεων που αφορούν στη χρηματοδότηση σε κοινοτικά προγράμματα και προτάσεις Τουρισμού – Πολιτισμού». 151 Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
 η Ένταξη του συνεχιζόμενου έργου «Τεχνική Υποστήριξη της Νομαρχίας Ροδόπης, για την υποβολή προτάσεων που αφορούν στη χρηματοδότηση σε κοινοτικά προγράμματα και προτάσεις Τουρισμού – Πολιτισμού».
 18  Θέσπιση πάγιου χορηγήματος καθαριότητας για τα κτηνιατρεία.  152  Εγκρίνεται ομόφωνα
 Η Θέσπιση πάγιου χορηγήματος καθαριότητας για τα κτηνιατρεία,  της Π.Ε Δράμας .
19 Έγκριση σύναψης και σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22, του Ν.3614/2007 μεταξύ της Π.Α.Μ.Θ. και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης για την υλοποίηση του έργου «Εκσυγχρονισμός -  Διαρρύθμιση Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης». 153 Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
1.Η  σύναψη και το σχέδιο  της Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22, του Ν.3614/2007 μεταξύ της Π.Α.Μ.Θ. και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης για την υλοποίηση του έργου «Εκσυγχρονισμός -  Διαρρύθμιση Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης».
2. Ορίζεται η Δ/νση Τεχνικών Εργων της Π.Ε Εβρου να υλοποιήσει την προγραμματική σύμβαση
3. Ορίζεται εκπρόσωπος του Φορέα υλοποίησης στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης ο κ. Μανανάς Δημήτριος Π.Ε Μηχανικών  με αναπληρωτή τον κ.Τερζούδη Βασίλειο ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.
4.Εξουσιοδοτείται ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ.Γιαννακίδης Αριστείδης για την υπογραφή της ανωτέρω προγραμματικής σύμβασης.
20 Ένταξη του έργου «Συντήρηση Κτιριακών Εγκαταστάσεων στα Λουτρά Ελευθερών Ν.Καβάλας», στο Π.Δ.Ε. έτους 2011, Π.Ε. Καβάλας. Αποσύρεται
21 Ένταξη του έργου «Έργα Πρασίνου στον Περιβάλλοντα Χώρο των Λουτρών Ελευθερών Ν.Καβάλας», στο Π.Δ.Ε. έτους 2011, Π.Ε. Καβάλας. Αποσύρεται
22 Διακοπή Σύμβασης Μίσθωσης του αγροτικού κτηνιατρείου Ν. Καλλίστης. 154 Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
 Η Διακοπή Σύμβασης Μίσθωσης του αγροτικού κτηνιατρείου Ν. Καλλίστης.
23 Έγκριση διακήρυξης για την εύρεση και μίσθωση αποθήκης. 155 Εγκρίνεται Ομόφωνα
Η διακήρυξη για την εύρεση και μίσθωση αποθήκης.
24 Γνωμοδότηση για την έγκριση Περιβαλλοντικών όρων του έργου «Διάνοιξη δασικού δρόμου Γ’ κατηγορίας» της Δ.Ν. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αφορά στην προσπέλαση σε λατομικό χώρο μαρμάρων και βρίσκεται εντός δημοτικής έκτασης στη θέση «Τούμπα» στην περιοχή Δ.Δ. Θάσου, του Δήμου Θάσου, Ν.Καβάλας. 156 Γνωμοδοτεί  κατά πλειοψηφία
υπέρ της  έγκρισης των Περιβαλλοντικών όρων του έργου «Διάνοιξη δασικού δρόμου Γ’ κατηγορίας» της Δ. Ν. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αφορά στην προσπέλαση σε λατομικό χώρο μαρμάρων και βρίσκεται εντός δημοτικής έκτασης στη θέση «Τούμπα» στην περιοχή Δ.Δ. Θάσου, του Δήμου Θάσου, Ν. Καβάλας, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας .
25 Εισήγηση για την έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων του έργου «Αναδασμός Γρατινής και Παράλληλα Έργα», του Δήμου Κομοτηνής, Π.Ε. Ροδόπης. 157 Γνωμοδοτεί  ομόφωνα
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων του έργου «Αναδασμός Γρατινής και Παράλληλα Έργα», του Δήμου Κομοτηνής, Π.Ε. Ροδόπης, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας .
26 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την ανανέωση-Τροποποίηση Περιβαλλοντικών Όρων της ξενοδοχειακής μονάδας «ΜΑΡΑΝΤΟΝ ΑΚΤΗ», 133 κλινών, κατηγορίας 4 αστέρων, της Εταιρίας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑΣΟΥ Α.Ε.», στην περιοχή Κοίνυρα του Δήμου Θάσου. 158 Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
Υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων της ξενοδοχειακής μονάδας «ΜΑΡΑΝΤΟΝ ΑΚΤΗ», 133 κλινών, κατηγορίας 4 αστέρων, της Εταιρίας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑΣΟΥ Α.Ε.», στην περιοχή Κοίνυρα του Δήμου Θάσου όπως ειδικότερα αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας .
27 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων της «Πιλοτικής Μονάδας Οστρακοκαλλιέργειας στη θέση Αγρόκτημα Κεραμωτής» της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ Α.Ε. στον Δήμο Νέστου, Ν.Καβάλας. 159 Γνωμοδοτεί  ομόφωνα
Κατά της έγκρισης  Περιβαλλοντικών Όρων της «Πιλοτικής Μονάδας Οστρακοκαλλιέργειας στη θέση Αγρόκτημα Κεραμωτής» της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ Α.Ε. στον Δήμο Νέστου, Ν.Καβάλας, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας .
28 Γνωμοδότηση για την έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων από την ΜΠΕ για την έρευνα λατομείου Μαρμάρου έκτασης 36.730,00 τ.μ. στην περιοχή του Δ.Δ. Πύργων (θέση Μπουρό Ρέμα) του Δ.Δ. Προσοτσάνης, της Π.Ε. Δράμας της Εταιρίας ΣΟΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α.Ε    160 Γνωμοδοτεί κατά πλειοψηφία
υπέρ της έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων από την ΜΠΕ για την έρευνα λατομείου Μαρμάρου έκτασης 36.730,00 τ.μ. στην περιοχή του Δ.Δ. Πύργων (θέση Μπουρό Ρέμα) του Δ.Δ. Προσοτσάνης, της Π.Ε. Δράμας της Εταιρίας ΣΟΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α.Ε, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας
 29  Γνωμοδότηση για την έγκριση ανανέωσης Περιβαλλοντικών Όρων από την ΜΠΕ για την εκμετάλλευση λατομικού χώρου Μαρμάρου, εμβαδού 88.887,00 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Καβάκια», του Δ.Δ. Αγίου Κοσμά, του Δήμου Νέστου (τέως Δήμου Ορεινού), Ν.Καβάλας, της ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. 161  Γνωμοδοτεί κατά πλειοψηφία
υπέρ της έγκρισης ανανέωσης  των Περιβαλλοντικών Όρων από την ΜΠΕ για την εκμετάλλευση λατομικού χώρου Μαρμάρου, εμβαδού 88.887,00 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Καβάκια», του Δ.Δ. Αγίου Κοσμά, του Δήμου Νέστου (τέως Δήμου Ορεινού), Ν.Καβάλας, της ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας
30 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την τροποποίηση έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του έργου «Τροποποίηση και Επέκταση Δραστηριότητας της Μονάδας Αποθήκευσης και Διακίνησης Υγρών Καυσίμων Κατηγορίας Ι και ΙΙΙ» της Εταιρίας PENYLAN HOLDNIGS LTD που λειτουργεί στην περιοχή Ν.Καρβάλης του Δήμου Καβάλας, Ν.Καβάλας.   Αποσύρεται
 31  Παραχώρηση ενός χλοοκοπτικού μηχανήματος στο Δήμο Κομοτηνής.  162  Εγκρίνεται ομόφωνα
Η  σύναψη και το σχέδιο Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Δήμου Κομοτηνής για την παραχώρηση ενός χλοοκοπτικού μηχανήματος .
32 Λειτουργία των λατομείων Κουφοβούνου  Π.Ε. Έβρου. Oι αρμόδιες υπηρεσίες να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα για ρύθμιση του προβλήματος  που  έχει  ανυπολόγιστες συνέπειες για την τοπική κοινωνία και οικονομία
 33  Εισήγηση για την έγκριση υποβολής αίτησης για ένταξη του έργου : «Ασφαλτόστρωση οδού Ιάμβολη – Πάτερμα» στο ΕΣΠΑ 2007-2013.  163  Εγκρίνεται ομόφωνα
Η  υποβολή αίτησης για ένταξη του έργου : «Ασφαλτόστρωση οδού Ιάμβολη – Πάτερμα» στο ΕΣΠΑ 2007-2013.
34 Καθορισμός Περιόδου Συγκομιδής των Αγροτικών Προϊόντων στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. 164 Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία
Ο Καθορισμός Περιόδου Συγκομιδής των Αγροτικών Προϊόντων στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.
35 Τροποποίηση του Προγράμματος Συνεχιζόμενων Έργων Δ.Ε. 2011 ΠΑΜΘ στο τμήμα που αφορά στην Π.Ε. ΄Εβρου και ειδικότερα στα έργα που χρηματοδοτούνται από ΚΑΠ Επενδύσεων. 165 Εγκρίνεται ομόφωνα
Η τροποποίηση του Προγράμματος Συνεχιζόμενων Έργων Δ.Ε. 2011 ΠΑΜΘ στο τμήμα που αφορά στην Π.Ε. ΄Εβρου και ειδικότερα στα έργα που χρηματοδοτούνται από ΚΑΠ Επενδύσεων.
36  Προγραμματική Σύμβαση για την από κοινού εκτέλεση εργασιών σε περιοχές του Δήμου Παρανεστίου με την συμμετοχή μηχανημάτων και χειριστών της Π.Ε. Δράμας.  166  Εγκρίνεται ομόφωνα
1. Η σύναψη και το σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Π.Ε Δράμας και του Δήμου Παρανεστίου για την από κοινού εκτέλεση εργασιών σε περιοχές του Δήμου Παρανεστίου με την συμμετοχή μηχανημάτων και χειριστών της Π.Ε. Δράμας.
2.Εξουσιοδοτειται ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Δράμας κ.Ξανθόπουλος Ιωάννης για την υπογραφή της ανωτέρω προγραμματικής σύμβασης.
37  Έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τη διδασκαλία της δεύτερης ξένης γλώσσας στην εκπαίδευση 167  Εγκρίνεται ομόφωνα
 Η έκδοση ψηφίσματος

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

      

Διαβάστηκε 933 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 11:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Πρόσκληση 14η 2011 Πρόσκληση 13η - Ορθή Επανάληψη »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή