2012 Απόφαση 829

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 829/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση της Συγγραφής Υποχρεώσεων και του Φακέλου του έργου, των τευχών ανοικτού διαγωνισμού και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού της μελέτης με τίτλο «Σχέδιο διαχείρισης και κανονισμός λειτουργίας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης» στο πλαίσιο της πράξης «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης» προϋπολογισμού 162.245,10 € (χωρίς Φ.Π.Α), για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (Ε.Π.ΠΕΡ.ΡΑΑ) ΕΣΠΑ 2007-2013.

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α


(Με ψήφους 6 υπέρ και 1 κατά)
1. Εγκρίνει:
Α) Τον Φάκελο του έργου με τίτλο «Σχέδιο διαχείρισης και κανονισμός λειτουργίας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης» στο πλαίσιο της πράξης «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης» προϋπολογισμού 162.245,10 € (χωρίς Φ.Π.Α).
Β)Τα παρακάτω τεύχη προκήρυξης ανοικτού διαγωνισμού της πιο πάνω μελέτης:
α) Προκήρυξη ανοικτής διαδικασίας (τύπος Α)
β) Περίληψη προκήρυξης
γ) Έντυπο οικονομικής προσφοράς και
2. Συγκροτεί επιτροπή Διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης ύστερα από την διαδικασία της δημόσιας κλήρωσης του άρθρου 2 της αρ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ18/οικ. 21508/7-11-2011 Υπουργικής Απόφασης ως εξής:
i. Ένα μέλος από την Δ.Τ.Ε. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τον αναπληρωτή του.
ii. Ένα μέλος από τον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης με τον αναπληρωτή του.
iii.Ένα μέλος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος με τον αναπληρωτή του.
3. Τη δημοσίευση του ανωτέρω διαγωνισμού σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
Μειοψήφησε το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Μιχελής ψηφίζοντας Κατά, αναφέροντας ότι θεωρεί ότι το έργο είναι περιττό.

Διαβάστηκε 500 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 13:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 828 2012 Απόφαση 830 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή