2012 Απόφαση 765

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 35 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ..
Αριθ. Απόφασης 765/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Εισήγηση για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής όλων των προμηθευομένων ειδών και της καλής εκτέλεσης εργασιών της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΑΜΘ.

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο ΦΩ Ν Α 


Συγκροτεί επιτροπή παραλαβής όλων των προμηθευομένων ειδών και της καλής εκτέλεσης εργασιών της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης της ΠΑΜΘ σύμφωνα με το Πρακτικό Κλήρωσης, ως εξής:
Τακτικά Μέλη
1. Κωνσταντίνος Δουλγέρης, Πρόεδρος, Προϊστάμενος του τμήματος Υποστήριξης Συστημάτων Φορέα της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ , κατηγορίας ΠΕ του κλάδου Πληροφορικής , με βαθμό Δ’.
2. Μαρίνος Κοκκίδης , μέλος, Προϊστάμενος του τμήματος Σχεδιασμού Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών για τον Πολίτη της Διεύθυνσης Διαφάνειας και  Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., κατηγορίας ΠΕ του κλάδου Πληροφορικής, με βαθμό Δ’.
3. Κωνσταντίνος Ανδρώνης, μέλος, υπάλληλος της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ , κατηγορίας ΔΕ του  κλάδου Διοικητικών Γραμματέων, με βαθμό Γ’.
Αναπληρωματικά μέλη
1. Δημήτριος Τσολάκης, υπάλληλος της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ, κατηγορίας ΤΕ του κλάδου πληροφορικής, με βαθμό ΣΤ’.
2. Στυλιανός Μπομποτάς, υπάλληλος του τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοίκησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., κατηγορίας ΔΕ του κλάδου Πληροφορικής, με βαθμό Δ’.
3. Δουκένη Καμπάνταη, υπάλληλος του τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοίκησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., κατηγορίας ΔΕ του κλάδου Διοικητικών Γραμματέων, με βαθμό Γ’.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 765/2012

Διαβάστηκε 649 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 10:13
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 764 2012 Απόφαση 766 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή