2012 Απόφαση 526

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 27 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 526/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ροδόπης, με την Πολιτιστική Αθλητική Ένωση Ποντίων Νομού Ροδόπης στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4- 8-2012 στο Θρυλόριο. Στην Κομοτηνή σήμερα στις 2 Αυγούστου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.4869/27-7-2012 έγγραφη πρόσκληση του προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010. Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Δημήτριος Χαϊτίδης Αντιπρόεδρος, Προεδρεύων 2) Ανδρονίκη Κεφαλίδου μέλος, 3) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 4) Αϊχάν Σιακήρ μέλος 5)Σταύρος Καβαρατζής μέλος 6)Κωνσταντίνος Μιχελής μέλος , 7)Χρήστος Τρέλλης μέλος Απόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και 2) Μαρία Γκουγκουσκίδου μέλος, οι οποίοι απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Σμαρώ Δαδινίδου. Στη συνέχεια ομοφωνούντων των μελών της Οικονομικής Επιτροπής αποφασίσθηκε η συζήτηση του τέταρτου εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος. ΑΠΟΦΑΣΗ 526: Εισηγούμενη το τέταρτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Ροδόπης με το υπ’ αριθμ. 2691/1-8-2012 έγγραφό της, έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τα εξής: Η Πολιτιστική Αθλητική Ένωση Ποντίων Νομού Ροδόπης ιδρύθηκε το 1996 από την Ένωση των αθλητικών & πολιτιστικών Συλλόγων του ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ και των ΥΦΑΝΤΩΝ και εκπροσωπεί όλο το Ποντιακό στοιχειό του Ν. Ροδόπης με δραστηριότητες και εκδηλώσεις που αφορούν ιστορικά-πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.. Το Σάββατο 4 Αυγoύστου διοργανώνουν την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση που φέτος θα γίνει στο γήπεδο Θρυλορίου με καλεσμένα αρκετά σωματεία όπως ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, Ο Πόντος Κομοτηνής, Η Α.Ε Ποντίων Ξάνθης, ο Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης, Ο ΠΑΟ Κομοτηνής, και σύλλογοι παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Θα ακολουθήσει δεξίωση με παραδοσιακή ποντιακή μουσική και τιμητικές βραβεύσεις στους συμμετέχοντες. Κατά την άφιξη των αποστολών θα υπάρχουν ειδικά σταντ στα οποία οι καλεσμένοι και οι συμμετέχοντες θα αφήνουν είδη τροφίμων μακράς διάρκειας(ζυμαρικά-‘όσπρια-γάλα διαρκείας κ.λ.π) και είδη ρουχισμού τα οποία θα τοποθετηθούν από την ΠΑΕ Ποντίων σε συσκευασίες δώρων και θα δοθούν σε φτωχές και ανήμπορες οικογένειες παλλινοστούντων ομογενών Ελλήνων την ημέρα του Εορτασμού της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου. Κεντρικός στόχος της εκδήλωσης είναι η δημιουργία κλίματος αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας και η συνέχιση της ποντιακής παραδοσιακής κληρονομιάς στον πολιτιστικό και αθλητικό χώρο . Το συνολικό προϋπολογιστικό κόστος της εκδήλωσης αναλύεται στον πίνακα που ακολουθεί:

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ :
α/α Περιγραφή δαπάνης Ποσότητα Κόστος (με Φ.Π.Α.)
1 ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 1 1300
2 ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ-ΕΔΕΣΜΑΤΑ 150ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ 700
3 ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ-ΠΟΤΩΝ 600 ΤΕΜΑΧΙΑ 700
4 ΑΓΟΡΑ ΚΥΠΕΛΛΩΝ-ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ 4 ΚΥΠΕΛΑ & 100 ΜΕΤΑ 400
5 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ(ΠΡΟΣΚΛΗ 200 200
6 ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 500
7 ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ 1000

Η Περιφέρεια Α. Μ. – Θ. – ΠΕ Ροδόπης, αναλαμβάνει να καλύψει μέρος των εξόδων της ετήσιας καλοκαιρινής εκδήλωσης της Πολιτιστικής Αθλητική Ένωσης Ποντίων Νομού Ροδόπης δηλ. το ποσό των 1300,00€ (με Φ.Π.Α.) για την κάλυψη ηχητικής & φωτιστικής δαπάνης για τις 4 Αυγούστου 2012. Το ανώτερο ποσό των 1.300,00€ ελήφθη με βάση την προσφορά της ΘΑΜΥΡΙΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙΡΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. διότι είναι οικονομικότερη της προσφοράς (1.450,00 €) του κου ΜΠΑΚΟΛΑ ΦΩΤΙΟΥ. Συμβάλλοντας στην ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας στη διάσωση της λαϊκής παράδοσης και τέχνης, στη στήριξη της ντόπιας καλλιτεχνικής δημιουργίας των κατοίκων που διαμένουν στα διοικητικά όρια του αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ροδόπης και της Θράκης καθώς και στην ενθάρρυνση και ενίσχυση του καλλιτεχνικού δυναμικού της περιοχής, η υπηρεσία: ΑΔΑ: Β4ΓΙ7ΛΒ-ΨΙΧ

ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

Την κάλυψη μέρους της δαπάνης του συνολικού προϋπολογισμού της συνδιοργάνωσης της ετήσιας καλοκαιρινής εκδήλωσης της Πολιτιστικής Αθλητική Ένωσης Ποντίων Νομού Ροδόπης, και της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. – ΠΕ Ροδόπης, ύψους 1.300,00 € , για την Ηχητική & Φωτιστική κάλυψη (4 Αυγούστου 2012) από την ΘΑΜΥΡΙΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙΡΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ& ΣΙΑ Ε.Ε με Α.Φ.Μ.9965811290 /ΔΟΥ ΟΡ/ΔΑΣ , σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Περιφέρειας Α. Μ.-Θ. του Ειδικού Φορέα 0072 του ΚΑΕ 0844 οικονομικού έτους 2012,προκειμένου να δαπανηθούν για την εκδήλωση της Πολιτιστικής Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Νομού Ροδόπης . Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 5 του Ν.4071/2012 :

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι   Ο Μ Ο ΦΩ Ν Α

Εγκρίνει τη συνδιοργάνωση της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ροδόπης, με την Πολιτιστική Αθλητική Ένωση Ποντίων Νομού Ροδόπης στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4-8-2012 στο Θρυλόριο και την κάλυψη μέρους της δαπάνης του συνολικού προϋπολογισμού της συνδιοργάνωσης, ύψους 1.300,00 € , για την Ηχητική & Φωτιστική κάλυψη (4 Αυγούστου 2012) από την ΘΑΜΥΡΙΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙΡΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ& ΣΙΑ Ε.Ε με Α.Φ.Μ.9965811290 /ΔΟΥ ΟΡ/ΔΑΣ , σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Περιφέρειας Α. Μ.-Θ. του Ειδικού Φορέα 0072 του ΚΑΕ 0844 οικονομικού έτους 2012, προκειμένου να δαπανηθούν για την εκδήλωση της Πολιτιστικής Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Νομού Ροδόπης . Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 526/2012.

Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 

              ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                        ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ                                   ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                                                                                               

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.


ΣΜΑΡΩ ΔΑΔΙΝΙΔΟΥ

 

Διαβάστηκε 586 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 09:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 525 2012 Απόφαση 527 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή