2012 Απόφαση 391

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 20 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 391/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση του τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης, των όρων της διακήρυξης διαγωνισμού , περίληψης διακήρυξης και της συγκρότησης Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης και περίφραξης κατοικίας δασκάλου στο Κίδαρι», προϋπολογισμού €50.000,00 με ΦΠΑ.

..............................................................

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(Με ψήφους 6 υπέρ και 1 λευκό)

Εγκρίνει για το έργο « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΔΑΡΙ » : α) Την έγκριση του τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης με ανοιχτό διαγωνισμό, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 3669/2008 (Κ.Δ.Ε.) «Κύρωση της Κωδικοποίησης της Νομοθεσίας Κατασκευής Δημοσίων Εργων» β) Την έγκριση διακήρυξης της δημοπρασίας με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, βάσει του άρθρου 5 του Ν. 3669/2008 (Κ.Δ.Ε.) «Κύρωση της Κωδικοποίησης της Νομοθεσίας Κατασκευής Δημοσίων Εργων» με τις εξής επισημάνσεις:  Παρ.1.2 Φορέας Κατασκευής είναι η ΠΑΜΘ.  Παρ. 4.1 περίπτωση «στ». Εφόσον όπως αναφέρεται στην παρ. 13.2 ο διαγωνισμός θα γίνει σύμφωνα με το αρ. 5 (ενιαίο ποσοστό έκπτωσης) τότε πρέπει το «στ» να διορθωθεί διότι αναφέρεται σε επιμέρους ποσοστό έκπτωσης του αρ. 6 του Ν.3669/2008. γ) Την συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού όπως προέκυψε από κλήρωση, για την ανάδειξη αναδόχου του έργου του θέματος, που θα γίνει στα γραφεία της Δ.Τ.Ε. Π. Ε. Ξάνθης και αποτελείται από τα παρακάτω μέλη: α.Κομνηνακίδης Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. στην Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Ξάνθης,Πρόεδρος επιτροπής διαγωνισμού β.Τσιμηρίκα Μαρία, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. στην Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Ξάνθης, αναπληρωτής προέδρου επιτροπής διαγωνισμού γ.Μακρής Αθανάσιος, Εργοδηγός Τ.Ε. στην Δ.Τ.Ε. Π.Ε.Ξάνθης, ως μέλος επιτροπής διαγωνισμού και ως αναπληρωματικά μέλη τους: α. Πούλκος Κωνσταντίνος, Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε. στην Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Ξάνθης β. Κολώνιας Αγγελος, Αρχιτέκτων Μηχανικός στην Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Ξάνθης γ.Χατζηαβραμίδου Μαρία, Αρχιτέκτων Μηχανικός στην Δ.Τ.Ε. Π.Ε.Ξάνθης Εκπρόσωπο, των Πανελληνίων Εργοληπτικών Επιχειρήσεων, με τον αναπληρωτή του, ο οποίος παρίσταται. Γραμματέας της διεξαγωγής δημοπράτησης του έργου ορίζεται η κ. Παπαδοπούλου Αθηνά, Εργοδηγός Δομικών Εργων, με αναπληρώτρια την Τάσσου Μαρία Διοικητικό Δ.Ε. Μειοψήφησε το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Μιχελής ψηφίζοντας Λευκό γιατί διαφωνεί με το τίτλο του έργου. Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 391/2012.

                                                                               ΤΑ ΜΕΛΗ
                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                              ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                                    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                                                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
              ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                      ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                                       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                                                   ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ                                

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.


ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΝΤΗ

 

 

 

 

Διαβάστηκε 455 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 09:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 390 2012 Απόφαση 392 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή