2012 Απόφαση 311

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 311/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση της τροποποίησης της υπ’αρ. 181/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στην έγκριση του Προγράμματος Δακοκτονίας έτους 2012.

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο ΦΩ Ν Α


Εγκρίνει την τροποποίηση της 181/2012 απόφασης ως προς το πρώτο μέλος ως εξής :1.Αντικατάσταση του Κωτούλα Νικόλαου του Χρήστου Ιχθυολόγο Αναπληρωτή ,Δ/ντή της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής από τον Κουκόπουλο Γεώργιο του Τριαντάφυλλου Γεωπόνο Τμηματάρχη Φυτουγειονομικού & Ποιοτικού Ελέγχου της Υπηρεσίας , λόγω του ότι ο Δ/ντής Δακοκτονίας πρέπει να είναι Γεωπόνος που ασχολείται με θέματα φυτοπροστασίας. 2.Αντικατάσταση του Κουκόπουλου Γεώργιου (Επόπτη Δακοκτονίας) από τους α)Αργυρόπουλο Μενέλαο του Δημητρίου Γεωπόνο του Τμήματος Φυτουγειονομικού & Ποιοτικού Ελέγχου και β)Σαλαμπάση Βασίλειο του Αθανασίου Γεωπόνου του ιδίου Τμήματος λόγω του ότι ο Κουκόπουλος Γεώργιος αναλαμβάνει καθήκοντα Δ/ντή του Προγράμματος. Ως προς τα άλλα η απόφαση παραμένει ως έχει.

 

Διαβάστηκε 538 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 13:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 310 2012 Απόφαση 312 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή