2012 Απόφαση 248

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 248/2012


ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση α) διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού, β) συγκρότησης επιτροπών αξιολόγησης αποτελεσμάτων και ενστάσεων, για την προμήθεια εντομοκτόνων και ελκυστικών ουσιών για το πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς το 2012 στη Θάσο, προϋπολογισμού 27.056€ με Φ.Π.Α.

 

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο ΦΩ Ν Α

Εγκρίνει α) την διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού, β) την συγκρότηση επιτροπών αξιολόγησης αποτελεσμάτων και ενστάσεων, για την προμήθεια εντομοκτόνων και ελκυστικών ουσιών για το πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς το 2012 στη Θάσο, προϋπολογισμού 27.056€ με Φ.Π.Α. και συκεκριμένα : Α) Συγκρότηση της επιτροπή αξιολόγησης αποτελεσμάτων, σύμφωνα με το πρακτικό 5/4/2012 της επιτροπής που διενήργησε την κλήρωση (ΔΙΣΚΠΟ/Φ/οικ.21508 απόφαση και ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21526/4-11-2011 εγκύκλιο του Ν.4024/2011), του εν λόγω Πρόχειρου διαγωνισμού
αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας:


1. Μανιταρά Θεόδωρο του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων που υπηρετεί στο γραφείο της Αγροτ. Οικον. & Κτηνιατρικής Θάσου της Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας ως πρόεδρο, με αναπληρωτή του τον Παπαδόπουλο Σωτήριο του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας.


2. Βαλσαμίδη Νικόλαο του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας ως μέλος, με αναπληρώτρια την Κοντούδη Παναγιώτα του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων της ίδιας υπηρεσίας.


3. Καραγεώργου Αλεξάνδρα του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας ως μέλος, με αναπληρώτρια την Ηλιάδου Χρυσούλα του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων της ίδιας υπηρεσίας.
Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί ο Σαμαράς Αθανάσιος που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας, με αναπληρώτρια την Ευαγγελίδου Σοφία που υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία. Έργο της Επιτροπής είναι η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του παραπάνω διαγωνισμού, η σύνταξη πρακτικού και η εισήγηση της αξιολόγησης στην Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης.
Β)Συγκροτούμε επιτροπή αξιολόγησης ενστάσεων του άρθρου 15 του Π.Δ. 118/2007 και προσφυγών του άρθρου 3 παρ.2 του Ν. 2522/1997, του Πρόχειρου διαγωνισμού όπως αυτός αναφέρεται παραπάνω , αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας: ΑΔΑ: Β4957ΛΒ-ΩΡΣ


1. Κοσμίδου Αντιγόνη του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ως πρόεδρο, αναπληρούμενη από την Ναλπαντίδου Θεοδοσία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.


2. Λαζαρίδου Μαρία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ως μέλος, αναπληρούμενη από την Τεκτονίδου Αθανασία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Ανάπτυξης.


3. Κοχλιαρίδου Φιλιππία του κλάδου ΠΕ Φυσικής Αγωγής που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού- Οικονομικού ως μέλος, αναπληρούμενη από την Τζίμα Αναστασία του κλάδου ΤΕ Διοικητικού- Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Ανάπτυξης.
Αρμοδιότητα της Επιτροπής είναι η εξέταση των υποβληθέντων ενστάσεων σύμφωνα με το άρθρο 15 του Π.Δ.118/07 και των προσφυγών του άρθρου 3 του Ν.2522/97. 

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 248/2012.

Διαβάστηκε 503 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 10:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 247 2012 Απόφαση 249 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή