2012 Πρόσκληση 28η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ   3 Αυγουστου  2012

Αριθμ. Πρωτ:  Δ.Δ.οικ.5074

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 28η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 9 - 08 - 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών των υπηρεσιών Π.Ε.Καβάλας.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος Ν.Γουδέλης) (Π.Ε. Καβάλας).

2. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών των υπηρεσιών Π.Ε.Ξάνθης.
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Φ.Χατζή) (Π.Ε. Ξάνθης).

3. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της Π.Α.Μ.Θ. και των διευθύνσεων της Π.Ε.Ροδόπης.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ.Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.).

4. Εισήγηση για την έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του υποέργου «Συντήρηση χώρου Τελωνείου Κήπων» Π/Υ 100.000€.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α.Παράσχου) (Π.Α.Μ.Θ.).

5. Εισήγηση για την έγκριση όρων και τευχών δημοπράτησης και ορισμός επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή στεγάστρων στο Μεθοριακό Σταθμό Κυπρίνου Ιβαιλοβγκράντ» προϋπολογισμού 13.000,00 € με ΦΠΑ χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ 2012ΚΕ:121002010.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α.Ψαρράς ) (Π.Ε. Έβρου).

6. Εισήγηση για την έγκριση δαπάνης και τη διάθεση πίστωσης για την κατασκευή του έργου : «Συντήρηση υπαρχόντων ηλεκτροφωτισμών και σηματοδοτήσεων οδικού δικτύου Νομού Καβάλας» συνολικού προϋπολογισμού 21.925,00 ευρώ με ΦΠΑ.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ.Κουνάκος ) (Π.Ε. Καβάλας).

7. Εισήγηση για την έγκριση δαπάνης και τη διάθεση πίστωσης του έργου : «Επέκταση αντιπλημμυρικού έργου στις πηγές Ν.Καβάλας» συνολικού προϋπολογισμού 17.926,14 ευρώ με ΦΠΑ.


8. Εισήγηση για την έγκριση δαπάνης και τη διάθεση πίστωσης του έργου : «Σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος για οριοθέτηση ρέματος στη σκάλα Σωτήρος Θάσου (Θέση Στένωμα)», συνολικού προϋπολογισμού 1.230, 00€ με ΦΠΑ.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Γ. Γεωργούλιας ) (Π.Ε. Καβάλας).

9. Εισήγηση για τον έλεγχο των εκ νέου υποβληθέντων δικαιολογητικών συμμετοχής στον διαγωνισμό του έργου : «Ανακατασκευή (υπογείωση ) αρδευτικής διώρυγας Β’ εντός οικισμού Χρυσούπολης Ν.Καβάλας».


10. Εισήγηση για την έγκριση τροποποίησης μίσθωσης ακινήτου του Παπαδοπούλου Ιωάννη του Βενιζέλου, που βρίσκεται στην περιοχή Ν.Καρβάλης Καβάλας.
(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ.Καραβάς ) (Π.Ε. Καβάλας).

11. Εισήγηση για την έγκριση δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης του έργου: «Προσωρινή φωτοσήμανση στο Αλιευτικό καταφύγιο Παναγιάς Θάσου» ,συνολικού προυπολογισμού 14.964,00 ευρώ με ΦΠΑ.
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος ο Π.Ξάνθου ) (Π.Ε. Καβάλας).

12. Εισήγηση για την έγκριση συμβατικών τευχών και διακήρυξης δημοπρασίας του έργου: «Κατασκευή δίδυμου οχετού 2*2,35*2,35 στη διασταύρωση των τάφρων 6χ και 6χθ στην περιοχή Σώστη».


13. Εισήγηση για την έγκριση συμβατικών τευχών και διακήρυξης δημοπρασίας του έργου: «Βελτίωση έργων αποστράγγισης οδού Κομοτηνής Νυμφαίας».
(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Δερνεκτσής) (Π.Ε. Ροδόπης).

14. Εισήγηση για την παράταση απόδοσης λογαριασμού του υπ΄αριθμόν 673 Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής οικ.έτους 2012.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Ι.Πασσαλίδης) (Π.Ε. Δράμας).

15. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ. με το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης ,έκθεσης φωτογραφίας στο πλαίσιο εκδηλώσεων του προγράμματος ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


16. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης διοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ. μιας σειράς συναυλιών στο πλαίσιο εκδηλώσεων του προγράμματος ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


17. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης διοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ. δράσεων κουκλοθεάτρου στο πλαίσιο εκδηλώσεων του προγράμματος ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


18. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης διοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ. εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά, στο πλαίσιο εκδηλώσεων του προγράμματος ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


19. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης διοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ. δράσεων θεάτρου σκιών στο πλαίσιο εκδηλώσεων του προγράμματος ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


20. Εισήγηση για την έγκριση προμήθειας μελανιών /τόνερ Η/Υ και έντυπου υλικού για το πρόγραμμα ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


21. Εισήγηση για την έγκριση αμοιβής ΚΤΕΛ για την μετακίνηση των ωφελούμενων του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας , που απασχολούνται στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.Έβρου.
(Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων Χ.Παρδαλίδου) (Π.Ε. Έβρου).

22. Εισήγηση για την έγκριση Συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρου στις εκδηλώσεις του εορτασμού της Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος που θα πραγματοποιηθούν στην Αίγειρο από τις 17Αυγούστου έως τις 21 Αυγούστου 2012.


23. Εισήγηση για την έγκριση Συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Αιγείρου στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 22 Αυγούστου 2012 στην Αίγειρο.


24. Εισήγηση για την έγκριση Συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαναρίου στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 11/8/2012 έως 15/8/2012 στο Φανάρι.


25. Εισήγηση για την έγκριση Συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάλπης- Γλυκονερίου στα πλαίσια της εκδήλωσης για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου στις 26/8/2012 στη Σάλπη.
(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων Φ.Μελέγκος) (Π.Ε.Ροδόπης)

26. Εισήγηση για την Έγκριση πρακτικού επιτροπής διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή σε Ευρω για την προμήθεια φυτοπρ/κών ουσιών για το πρόγραμμα της δακοκτονίας 2012 στην Θάσο.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ.Καστανάς ) (Π.Ε. Καβάλας).

27. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.

28. Εισήγηση για την έγκριση των Πρακτικών 26 και 27 των προηγούμενων συνεδριάσεων.


Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 879 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 10:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 38 2012 Πίνακας 27 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή