2012 Πρόσκληση 25η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 16 Ιουλίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.4591

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 25η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 19 - 07 - 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της  εριφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή. 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Επισκευή κτηρίου Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδος».


2. Εισήγηση για την έγκριση των όρων , τευχών δημοπράτησης και ορισμός επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Επισκευή Φράγματος Καρακόπετρας Πετρωτών» προϋπολογισμού:61. 000,00€ με ΦΠΑ, χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ 2012 ΠΑΜΘ.


3. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης ολικής προθεσμίας περαίωσης του υποέργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ‘ΕΒΡΟΥ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ (Γ’ ΦΑΣΗ)», του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2003 ΣΤΟ Ν. ΈΒΡΟΥ» (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Ψαρράς) (ΠΕ Έβρου)


4. Εισήγηση για την έγκριση τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης, διακήρυξης διαγωνισμού και περίληψης διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού και συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού για την διεξαγωγή δημοπρασίας του έργου: «Κατασκευή τεχνικού σε χείμαρρο της περιοχής Ακάρπου» Προϋπολογισμού:100.000,00€ με ΦΠΑ.


5. Εισήγηση για την έγκριση τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης, διακήρυξης διαγωνισμού και περίληψης διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού και συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού για την διεξαγωγή δημοπρασίας του έργου: «Εργασίες συντήρησης – διαμόρφωσης κοινοχρήστων χώρων του Δ.Δ. Τοξοτών του Δήμου Τοπείρου» Προϋπολογισμού:50.000,00€ με ΦΠΑ.


6. Εισήγηση για την έγκριση του 3ου Σ.Π. τελικού – τακτοποιητικού της μελέτης: «Αναστύλωση Φρουραρχείου Ξάνθης – οικία Χατζηδάκι – (Πολυχώρος Τέχνης & Σκέψης Μάνος Χατζηδάκις)» (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Α. Καραθανάση) (Π.Ε. Ξάνθης)


7. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ξάνθης (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Χ. Κωστόπουλος)(ΠΕ Ξάνθης) 8. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΑΜΘ και των Διευθύνσεων της ΠΕ Ροδόπης. 

9. Εισήγηση για την έγκριση α) του Πρακτικού 3/2012 της Επιτροπής διαγωνισμού και β) του υπ΄ αριθ. 1/2012 Πρακτικού της επιτροπής ενστάσεων για την ανάθεση εργασιών καθαριότητας των κτιρίων της έδρας της Περιφέρειας Αν. Μακ. – Θράκης και της Π.Ε. Ροδόπης.

10. Εισήγηση για την έγκριση διενέργειας, όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών διενέργειας – αξιολόγησης, ενστάσεων του διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη αναφορικά με την «παροχή υπηρεσιών εμπειρογνώμονα για τη Διαχείριση /project management» στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: «Joint Tourism Initiative Targeting Heritage/JTI TARGET» του προγράμματος Διασυνοριακής Εδαφικής Συνεργασίας.


11. Εισήγηση για την έγκριση διενέργειας, όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών διενέργειας – αξιολόγησης, ενστάσεων του διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη αναφορικά με την «παροχή υπηρεσιών εμπειρογνώμονα για τη Διαμόρφωση Στρατηγικής Τουρισμού, Συλλογή Δεδομένων και Αξιολόγησης Δεδομένων» στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: «Joint Tourism Initiative Targeting
Heritage/JTI TARGET» του προγράμματος Διασυνοριακής Εδαφικής Συνεργασίας.


12. Εισήγηση για την έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Περιφέρειας ΑΜΘ στην τρίτη συνάντηση των εταίρων του Προγράμματος «LEARNING AND DEVELOPING OUR SKILLS»/ (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Τ. Εξάρχου) (ΠΑΜΘ)


13. Εισήγηση για την έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας του έργου: «Συντήρηση και αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης» , προϋπολογισμού:200.000,00€.


14. Εισήγηση για την έγκριση της μελέτης των τευχών δημοπράτησης και των όρων διακήρυξης δημοπρασίας του υποέργου 1 «Εξοπλισμός λειτουργίας ΚΔΑΥ» της πράξης (379438) «Προμήθεια εξοπλισμού προεπεξεργασίας στερεών αποβλήτων και κομποστοποίησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης», προϋπολογισμού €7.269.300,00 (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Παράσχου) (ΠΑΜΘ)


15. Εισήγηση για την έγκριση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας και τον ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή και ασφαλτόστρωση οδού Νέδας – Κίζαρι» , προϋπολογισμού:1.330.000€ .


16. Εισήγηση για την έγκριση της προκήρυξης για την ανάθεση σύμβασης παροχής υπηρεσιών του υποέργου «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου» του έργου «Κατασκευή Φράγματος Ιασίου Νομού Ροδόπης».


17. Εισήγηση για την έγκριση της Προμελέτης Οδοποιίας και Γεωλογικής Μελέτης στα πλαίσια εκπόνησης της μελέτης: «Μελέτη νέας γέφυρας στην επαρχιακή οδό Νο 13β, στην περιοχή οικισμού Μίσχου»


18. Εισήγηση για τη σύμβαση του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδού Ιάμπολη – Πάτερμα». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Δερνεκτσής) (ΠΕ Ροδόπης)


19. Εισήγηση για την προμήθεια λογισμικού και υλικού (Software & hardware) για την ψηφιοποίηση του αρχείου Αδειών Αυτοκινήτων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Ματθαίου)(ΠΕ Ροδόπης)


20. Εισήγηση για την έγκριση Τευχών Δημοπράτησης και τη Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Μειοδοτικού Διαγωνισμού για τη δημοπράτηση των εργασιών κατασκευής του υποέργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ (Σ.Υ.Δ.) – ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΑμεΑ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΔΡΑΜΑΣ», προϋπολογισμού €1.640.000,00.
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Ν. Κεφαλίδου) (ΠΕ Δράμας) 

21. Εισήγηση για την έγκριση των όρων διαγωνισμού της μελέτης: «Εκούσιος αναδασμός αγροκτήματος Κουτσού Ν. Ξάνθης» ενταγμένη στο «Τεχνικό Πρόγραμμα Περιφέρειας ΑΜΘ έτους 2012 ΠΕ Ξάνθης ΚΑΠ επενδύσεις με κωδικό έργου:123602006» Προεκτιμώμενης αμοιβής της μελέτης:426.000,00€ (με στρογγυλοποίηση και ΦΠΑ 23%).


22. Εισήγηση για την έγκριση των όρων διαγωνισμού της μελέτης: «Εκούσιος αναδασμός αγροκτήματος Ν. Εράσμιου, Π. Εράσμιου και Ζηλωτής Ν. Ξάνθης» ενταγμένη στο «Τεχνικό Πρόγραμμα Περιφέρειας ΑΜΘ έτους 2012 ΠΕ Ξάνθης ΚΑΠ επενδύσεις με κωδικό έργου:123602007» Προεκτιμώμενης αμοιβής της μελέτης:592.000,00€ (με στρογγυλοποίηση και ΦΠΑ 23%). (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Ε. Σταμπόλογλου) (ΠΑΜΘ)


23. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Προσθήκη αιθουσών στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας» (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Π. Κουβέλης) (Π.Ε. Καβάλας)


24. Εισήγηση για την έγκριση παραλαβής λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με μείωση επί της συμβατικής τιμής. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Καραβάς)(ΠΕ Καβάλας)

25. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με το Μορφωτικό Πολιτιστικό σύλλογο Αντιφιλίππων Καβάλας της 10ης «Γιορτής Καλαμποκιού». 

26. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με το Σύλλογο Φίλων Αστρονομίας Αν. Μακεδονίας του Astrocamping στη Θάσο. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Σ. Ράπτη) (Π.Ε. Καβάλας)


27. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου με το Σύλλογο Σαρακατσάνων Ν. Έβρου, μουσικοχορευτικής εκδήλωσης (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ. Παρδαλίδου) (Π.Ε. Έβρου)


28. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ξάνθης με το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρούπολης ΟΡΦΕΑΣ, της ετήσιας Γιορτής Χωριάτικης Πίτας.


29. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ξάνθης με το Σύλλογο Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης «Ο ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ», εκδήλωσης για το Περιφερειακό Αντάμωμα Σαρακατσάνων Α.Μ.Θ. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Π. Τασούδη) (ΠΕ Ξάνθης)


30. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ

31. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 24 της προηγούμενης συνεδρίασης.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 1115 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 11:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 25 2012 Πίνακας 24 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή